Geen topmoeting zonder een toplunch. De Amerikaanse president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un hebben hun gesprekken (en small talk) voortgezet aan tafel met een erg gevarieerd menu. Nee, Trump zag zijn favoriete hamburger niet geserveerd. Het Witte Huis meldt dat gekonfijte ribbetjes, daegu jorim en vanille-ijs op tafel stonden. Gezonde kost versus enkele caloriebommetjes. [naar artikel]
We krijgen zeker veertien dagen mooi weer, met temperaturen die volgens onze weerman Frank Duboccage eind volgende week 24 en lokaal zelfs 25 graden kunnen halen. Het ideale moment om de barbecue boven te halen en te genieten. Volgens Gunther Devisch van Promojagers België moet je voor de beste promoties op barbecuespullen deze week naar Albert Heijn. [naar artikel]
Het was een jaar van extremen, 2016. Er waren mensen die ons deden juichen, er waren er die ons deden huilen. Sommigen ontgoochelden ons, anderen jaagden ons zelfs angst aan. En enkele landgenoten overtroffen onze stoutste dromen. Het Nieuwsblad presenteert voor u de meest markante Belgen van 2016 en schotelde hen enkele levensvragen voor. Eenvoudige vragen, met verrassende antwoorden. [naar artikel]
Maak je klaar voor de eerste BBQ van 't jaar en scoor bij vrienden en familie met deze oerklassieker. [naar artikel]
Bijna zestig jaar nadat de laatste tram door Hamme reed, staat er weer één naast het vroegere stationsgebouw op het Koning Albertplein. Michel Strobbe liet een afgedankte tram overkomen uit Antwerpen om er een deel van zijn brasserie in onder te brengen. [naar artikel]
Eind april worden de laatste ribbetjes op de grill van ’t Hespekotje gegooid. De legendarische bistro verdwijnt na 128 jaar door een dispuut met de huisbaas. Die weigert te investeren in het bouwvallig pand, waardoor uitbater Marc Degroote en zijn partner Sabrina Steyaert zelf moeten opdraaien voor alle kosten. [naar artikel]
À volonté ribbetjes eten en zuipen, dat is het concept waarmee L’entree in Hasselt klanten wil lokken. “We maken ons toch zorgen om dergelijke formules”, reageert CAD Limburg. [naar artikel]
“Meestal ben ik geen fan van ribbetjes”, bekende onze journaliste onlangs. Chef Sukhon van het Hasseltse La Casetta schotelde haar zijn fameuze Koreaanse ribbetjes voor. Hebben we een bekeerlinge? [naar artikel]
Terwijl de brandweer zaterdagavond na een zware brand in een opslagruimte de slangen nog aan het oprollen was, stak Frederik Accoe het fornuis in zijn keuken van Fred’s Café aan de Langeweg in Sint-Laureins al opnieuw in gang. “We wilden meteen weer open”, zegt medezaakvoerder en partner Melanie Steyaert. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.