Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Van malse ribbetjes tot spicy noedels: Aziatische gerechten om te delen bij La Casetta

21/10/2021 - 06:11
"“Meestal ben ik geen fan van ribbetjes”, bekende onze journaliste onlangs. Chef Sukhon van het Hasseltse La Casetta schotelde haar zijn fameuze Koreaanse ribbetjes voor. Hebben we een bekeerlinge?"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Van malse ribbetjes tot spicy noedels: Aziatische gerechten om te delen bij La Casetta (21/10/2021 - Het Belang van Limburg)

“Meestal ben ik geen fan van ribbetjes”, bekende onze journaliste onlangs. Chef Sukhon van het Hasseltse La Casetta schotelde haar zijn fameuze Koreaanse ribbetjes voor. Hebben we een bekeerlinge? [naar artikel]


2. Van spaghetti met champignons tot stoverij van ribbetjes: 5 gerechten om het regenweer mee te vergeten (14/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het wordt de komende week niet echt weer om gezellig buiten te gaan wandelen. Dus verschans je in de keuken en tover iets lekkers op tafel! HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman tippen alvast een aantal toprecepten zoals worstenbroodjes als comfortfood, gezellige stoverij ribbetjes en een heerlijke stamppot. Nieuw weekmenu: check! [naar artikel]


3. Wallonië lanceert Chinees kwaliteitslabel: noedels in hotelkamer, gerechten zonder room (01/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Wallonië heeft vandaag een Chinees kwaliteitslabel voor onder meer hotels en restaurants gelanceerd. Wie in aanmerking wil komen moet onder meer [naar artikel]


4. Van Aïki Noodles tot Indo Mie: welke instant noedels zijn echt lekker? Aziatische chefs proeven 10 soorten en vinden één topper (14/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Met Pukkelop eind deze week en de belofte van perfect kampeerweer, is het hoog tijd om te beginnen nadenken over wat je nu weer eet op een camping. Instant noedels zijn populair on the go, maar kan zoiets ook lekker zijn? Aziatische chefs Hoa Truong en Huibrecht Berends van de bekende BÚN-restaurants in Antwerpen proeven 10 verschillende instant noedels met kippenaroma én zijn zelfs aangenaam verrast. “Lekker én er zitten groenten in.” [naar artikel]


5. Waarom de Aziatische keten Amazing Oriental zo populair is: ‘Alleen al met noedels kunnen we een hele winkel vullen’ (21/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. 1 weekmenu, 5 gerechten, 17,50 euro: met deze 5 gerechten reis je de wereld rond vanuit je bord (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk! [naar artikel]


7. 1 weekmenu, 5 gerechten, 13,70 euro: met deze 5 gerechten spaar je extra vakantiegeld uit (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ook al willen we vaak besparen op eten: toch willen we dat het nog steeds lekker blijft. Deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens om van te smullen. Perfect om een vakantiegevoel mee op tafel te krijgen én tegelijkertijd om extra geld uit te sparen om op vakantie te gaan. [naar artikel]


8. Onze 3 HLN-chefs zorgen ervoor dat je voor 16 euro de hele week heerlijke gerechten hebt: “Eén van de makkelijkste gerechten ooit” (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]


9. Van mochi tot yuzu: waarom is de Aziatische keuken zo populair? En waar moet je in ons land zijn voor authentieke gerechten? (12/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

De nieuwe pop-up SMAAK van Jacob Jan Boerma is Japans geïnspireerd, de Vietnamese keten Knees to Chin heeft zeven vestigingen in ons land, het Aziatische DIM Dining kreeg dit jaar een Michelinster: de Aziatische keuken is overal, maar wat maakt die zo populair? En waar moet je in ons land zijn voor de authentieke versie? Chefs Szelim Man en Jonas Kellens leggen uit, samen met culinair trendwatcher Saskia Neirinckx. “Mensen onderschatten de kracht van sojasaus.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!