Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Belangrijke food-recensent kwaad op 50 beste restaurants ter wereld: "Waar zijn die vrouwen?"

22/06/2018 - 12:31
""De vijftig beste restaurants ter wereld? Waar is de diversiteit?" De Amerikaanse restaurant-recensent Jonathan Gold heeft scherpe kritiek op “World’s 50 Best”, de prestigieuze wedstrijd die deze week nog Osteria Francescana van chef-kok Massimo Bottura tot beste restaurant ter wereld verkoos."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Door de strengere coronamaatregelen blijven klanten weg uit restaurants: "Veel restaurants zullen nieuwjaar niet halen" (31/07/2020 - VRT NWS)

Door de verstrengde coronamaatregelen hebben restaurants veel minder klanten. Dat merkt ook Wim Cloots, de uitbater van het paardensteakrestaurant Horse House in Vilvoorde. Veel klanten annuleren ook hun restaurantbezoek. Wim heeft op een vrijdag gemiddeld 75 klanten, vandaag zijn er dat vier. [naar artikel]


2. IN KAART. Dit zijn de beste restaurants in ons land volgens Gault&Millau: ontdek hier alle restaurants uit de nieuwe gids (27/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Volgens Gault&Millau is Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd zonet bekendgemaakt op de 21ste editie van de prestigieuze gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens krijgt voor het eerst in bijna 20 jaar geen score. Ontdek hieronder alle restaurants in jouw buurt en bekijk de topscores van 16 of meer op een kaart. [naar artikel]


3. Belangrijke food-recensent kwaad op 50 beste restaurants ter wereld: "Waar zijn die vrouwen?" (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

"De vijftig beste restaurants ter wereld? Waar is de diversiteit?" De Amerikaanse restaurant-recensent Jonathan Gold heeft scherpe kritiek op “World’s 50 Best”, de prestigieuze wedstrijd die deze week nog Osteria Francescana van chef-kok Massimo Bottura tot beste restaurant ter wereld verkoos. [naar artikel]


4. Is horeca een belangrijke bron van besmettingen? Op dit rapport is sluiting cafés en restaurants gebaseerd (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vanaf maandag moeten de cafés en restaurants verplicht een maand dicht. Het is een maatregel die hard is aangekomen in de hele sector en bij de toeleveranciers. Het Overlegcomité baseerde zich voor die beslissing op een rapport dat wetenschappelijke studies citeert die in de richting van de horeca wijzen. Dat meldt La Libre. [naar artikel]


5. Steeds meer restaurants vragen voorschot door no shows. Moét je dat betalen? Advocaat legt uit: “Er zijn 2 belangrijke spelregels bij reservatiekosten” (07/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een groep van 11 personen met een reservatie die gewoon niet komt opdagen: het overkwam Brussels restaurant St Kilda eerder deze week. Een fenomeen dat alsmaar meer voorkomt in de horeca. Het gevolg van dit soort no shows of last minute annulaties: steeds meer restaurants die een waarborg van 40 of 50 euro vragen. Wie niet komt opdagen, is zijn geld kwijt. Chefs Nicolas Decloedt (*) en Bart Depooter (**) vertellen hoe zij dat ervaren én advocaat Sander Van Look duidt wat jouw rechten als klant zijn: moet je betalen of niet? [naar artikel]


6. Miljoenen stemmen nog altijd niet geteld in belangrijke belangrijke duels VS (08/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

In de Amerikaanse staat Californië kan het nog weken duren vooraleer miljoenen stemmen van de tussentijdse verkiezingen geteld zijn. Stemmen kan in... [naar artikel]


7. Restaurants en BV's trappen in verzinsel van 'horeca-televisie' (09/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Kirsten Janssens van 'The Sky is the Limit' lijkt het voorlopig laatste BV-slachtoffer van Ivan - Yvanco - D., een meesteroplichter uit [naar artikel]


8. Het weekend is heilig, ook voor restaurants (09/07/2016 - De Morgen)

Zaterdagavond topavond voor restaurants? Niet altijd. De hippe Gentse zaak Oak is het zoveelste restaurant dat de deuren sluit op zaterdagavond. Goed voor het personeel, en de omzet lijdt er niet onder. 'Het fenomeen zal zich alleen maar doorzetten.' [naar artikel]


9. 5 manieren waarop restaurants ons duurdere items doen bestellen (14/07/2016 - Express)

Restaurants hebben tal van trucjes om hun klanten naar de meest lucratieve opties op het menu te gidsen. De Britse krant The Guardian somt enkele van de meest effectieve technieken op. 1. We scannen menu’s meestal van links naar rechts en van boven naar onder (in een Z-vorm) Al wat vet of cursief gedrukt, in een […] The post 5 manieren waarop restaurants ons duurdere items doen bestellen appeared first on Express [NL]. [naar artikel]


10. 5 dingen die restaurants stiekem doen zodat je meer geld uitgeeft (30/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Vaak ben je na een restaurantbezoekje meer geld kwijt, dan je eigenlijk in gedachten had. Restauranteigenaars passen dan ook een aantal trucjes [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!