Zelf maakt ze geen kaas. Toch is Ann Keymeulen de meest gedreven kaasmeester van het land. 'We zijn niet trots genoeg op wat van eigen bodem komt.' [naar artikel]
De zomer is begonnen, de terrasjes lopen vol. Daar hoort vaak een frisse pint of straffer bier bij. Een week lang stellen we u alle aspecten van het Limburgse bier voor. Van de brouwerijen, over de recepten tot de allernieuwste trends. [naar artikel]
Het hoeft niet altijd met een wijntje erbij, vinden ze bij Taratata. Culinaire gids Gault&Millau bekroonde het Hasseltse restaurant dan ook met de award voor Bierkaart van het Jaar. We nemen de proef op de som: kan gastronomie ook met een biertje? [naar artikel]
Studio 100 en het provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom slaan de handen in elkaar voor een nieuw festival dat op zaterdag 26 augustus [naar artikel]
Brussels Airport trekt volop de kaart van luxueus comfort. De luchthaven wil binnenkort honderd-duizenden passagiers laten genieten van wellness, fitness en gastronomische hoogstandjes voor ze het vliegtuig opstappen. “Het is de internationale trend”, zegt reisexperte Britta Baeke. “Alleen maar shoppen is passé.” [naar artikel]
Piet Huysentruyt en zijn zoon Cyriel hebben in “Van Gils & Gasten” uitgelegd waarom ze met hun team van restaurant Likoké op wereldtournee gaan tijdens de winterperiode. “We leggen het restaurant enkele maanden stil en gaan koken in verschillende toprestaurants wereldwijd”, zegt Cyriel Huysentruyt. [naar artikel]
Het initiatief 'Jong Keukengeweld' van toerisme Vlaanderen om gastronomie aantrekkelijk te maken voor jongeren, werkt. Voor het negende jaar al... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.