Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Lachen met Hans: dit was de Nick Cave van midden jaren ‘80

08/07/2018 - 23:20
"‘With My Voice I Am Calling You’. Met die sirenenzang uit ‘Jesus Alone’ lokte Nick Cave het volk naar voren. Met nog meer lokvoer (‘Magneto’ en een sloppy ‘Do You Love Me’) zette hij vervolgens een sublieme val: hij sloeg verwoestend toe met een furieus ‘From Her To Eternity’. Warren Ellis wurgde zijn viool de nek om met distortion en de andere Seeds schiepen er met duivels plezier nog een schepje bovenop. Verwrongen gezichten smeekten om oordopjes. Gewéldig. Dit was de Cave van midden jaren ’80, de frontman van wijlen The Birthday Party, die met overgave zijn tekststandaard naar de Filistijnen schopte. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Lachen met Hans: dit was de Nick Cave van midden jaren ‘80 (08/07/2018 - Het Belang van Limburg)

‘With My Voice I Am Calling You’. Met die sirenenzang uit ‘Jesus Alone’ lokte Nick Cave het volk naar voren. Met nog meer lokvoer (‘Magneto’ en een sloppy ‘Do You Love Me’) zette hij vervolgens een sublieme val: hij sloeg verwoestend toe met een furieus ‘From Her To Eternity’. Warren Ellis wurgde zijn viool de nek om met distortion en de andere Seeds schiepen er met duivels plezier nog een schepje bovenop. Verwrongen gezichten smeekten om oordopjes. Gewéldig. Dit was de Cave van midden jaren ’80, de frontman van wijlen The Birthday Party, die met overgave zijn tekststandaard naar de Filistijnen schopte. [naar artikel]


2. Nick Cave op Werchter: lachen met Hans (08/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Meester songschrijver. Meesterverteller. Meester-entertainer. En ook een beetje Hans Teeuwen: Nick Cave en zijn bende Bad Seeds zalfden, sloegen en entertainden. Een concert van kosmische dimensies. [naar artikel]


3. ‘Ik had genoeg van de hypocrisie. Alleen maar lachen, lachen, lachen: dat is niet het hele plaatje’ (04/12/2020 - De Morgen)

‘Sucks balls om dit te posten, maar ge zijt niet alleen.’ Ketnet-wrapper Gloria Monserez speelt binnenkort de hoofdrol in Ik u ook, de allereerste coronaveilige fictiereeks, naast haar acterende ouders en pluspapa. Maar ze trok de afgelopen dagen vooral aandacht met haar eerlijke Instagram-post, waarin ze zich zonder make-up toonde en toegaf dat ze zich tijdens deze tweede lockdown ook niet altijd gelukkig voelt. [naar artikel]


4. Drie renners getuigen over fietsproblemen bij team van Nick Nuyens: “Het lag niet aan de fietsen, zei Nick. Het lag aan ons” (29/11/2017 - Gazet van Antwerpen)

Wout van Aert is lang niet de enige renner die “niet honderd procent gelukkig is” bij Veranda’s Willems - Crelan. Gaetan Bille (29), Sander Cordeel (30) en Otto Vergaerde (23) getuigen over een ellendig seizoen, nefast voor hun carrière, waarin ‘trage’ fietsen de sfeer tussen renners en manager Nick Nuyens compleet verziekten. “Wat wij hebben meegemaakt, dat kan niet bij een profploeg”, zegt Bille. [naar artikel]


5. Als het van Christophe afhing, waren hij en Nick al lang uit de vriendenfase: “Nick denkt gewoon te veel na, dat is het probleem” (05/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Bijval alom, toen ‘Blind Getrouwd’ voor zijn vijfde seizoen eindelijk een homokoppel kon voorstellen. Enkele weken na de veelbelovende start blijkt... [naar artikel]


6. In Trix toonde Loverman zich als een kruising tussen Nick Cave en Nick Drake, maar bovenal als zijn unieke zelve (21/12/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. Sterrenchef Nick Bril ‘in shock’ nadat hij dronken stagiair aanrijdt, collega's reageren: ‘Niet typisch voor onze sector of voor Nick’ (08/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Sterrenchef Nick Bril ‘in shock’ nadat hij stagiair aanrijdt en positief blaast, collega’s reageren: ‘Niet typisch voor onze sector of voor Nick’ (08/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Sterrenchef Nick Bril ‘in shock’ nadat hij onder invloed stagiair aanrijdt, collega’s reageren: ‘Niet typisch voor onze sector of voor Nick’ (08/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!