Gazet van Antwerpen

26/07/2018 - 12:31
"Na twee oefenwedstrijden zonder overwinning heeft KV Mechelen opnieuw aangeknoopt met een zege. Nieuwe spits Mathieu Cornet scoorde in zijn eerste minuten voor KV en zette zijn ploeg zo op goede weg tegen Al Nasr, een topclub uit de Verenigde Arabische Emiraten."

1. Debutant Cornet scoort al na één minuut in vriendschappelijke wedstrijd tegen Al Nasr (26/07/2018 - Gazet van Antwerpen)

Na twee oefenwedstrijden zonder overwinning heeft KV Mechelen opnieuw aangeknoopt met een zege. Nieuwe spits Mathieu Cornet scoorde in zijn eerste minuten voor KV en zette zijn ploeg zo op goede weg tegen Al Nasr, een topclub uit de Verenigde Arabische Emiraten. [naar artikel]

2. Meer dan 1,2 miljoen kijkers voor vriendschappelijke wedstrijd België-Saoedi-Arabië (28/03/2018 - Metro)

Het was dan wel een vriendschappelijke oefeninterland, toch hebben de Vlaamse voetbalfans dinsdagavond massaal naar België-Saoedi-Arabië gekeken. De wedstrijd op Eén had gemiddeld 1.239.750 kijkers, of een marktaandeel van 49,5 procent. Tijdens de piek, om 22.33 uur, waren er 1.357.862 kijkers (60,4 procent marktaandeel). Dat heeft de persdienst van de VRT vandaag bekendgemaakt. De Rode […] Het bericht Meer dan 1,2 miljoen kijkers voor vriendschappelijke wedstrijd België-Saoedi-Arabië verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. FC Utrecht maanden zonder jonge Belgische spits die uitvalt in vriendschappelijke wedstrijd (08/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Cyriel Dessers (24) kan de komende maanden niet voor FC Utrecht uitkomen. De Belgische spits heeft tijdens een oefenwedstrijd tegen VfB Stuttgart in het Spaanse La Manga schade aan een binnenband van een knie opgelopen. Hij heeft het trainingskamp van zijn ploeg inmiddels verlaten. [naar artikel]

4. Red Flames verliezen van VS in vriendschappelijke wedstrijd (08/04/2019 - Metro)

De Red Flames, de Belgische vrouwenvoetbalploeg, hebben gisteren verloren van de Verenigde Staten, de regerende wereldkampioen, in een vriendschappelijke wedstrijd. De Amerikanen wonnen met 6-0 in het Banc of California Stadium in Los Angeles. Bij de rust stond het al 4-0. Het was pas het tweede duel tussen België en de VS. Ook in het […] Het bericht Red Flames verliezen van VS in vriendschappelijke wedstrijd verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Red Flames verliezen vriendschappelijke wedstrijd tegen topland Amerika met zware cijfers (08/04/2019 - Het Belang van Limburg)

De Red Flames, de Belgische vrouwenvoetbalploeg, hebben zondag verloren van de Verenigde Staten, de regerende wereldkampioen, in een vriendschappelijke wedstrijd. De Amerikanen wonnen met 6-0 in het Banc of California Stadium in Los Angeles. Bij de rust stond het al 4-0. [naar artikel]

6. Carnavalisten tonen voetbalkunsten in vriendschappelijke wedstrijd (27/05/2019 - Het Belang van Limburg)

Zondagnamiddag was er de jaarlijkse voetbalwedstrijd tussen CV De Rietschieters en CV de Deurstijlen, twee carnavalsgroepen uit de Barrier. Deze wedstrijd vindt jaarlijks plaats op de voetbalterreinen van Stort Sport. Ze doen dit 'just for fun'. Het werd een leuke wedstrijd waarin het een echt doelpuntenfestival was. De Rietschieters wonnen met 7-3. [naar artikel]

7. Red Dragons verslaan Bulgarije in vriendschappelijke wedstrijd (31/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Red Dragons (FIVB 12) hebben hun eerste duel van het oefentoernooi in de Macedonische hoofdstad Skopje met 3-1 gewonnen van Bulgarije (FIVB 14).... [naar artikel]

8. LIVE. Rode Duivels straks met experimenteel elftal tegen Denemarken, Anthuenis: “Verwacht een soort vriendschappelijke wedstrijd” (05/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels beginnen er vanavond weer aan. Eindelijk. In de tweede editie van de Nations League nemen ze het op tegen Denemarken, in... [naar artikel]

9. ‘Vriendschappelijke’ wedstrijd tussen Porto en AS Roma ontaardt in duw- en trekwerk: Pepe (natuurlijk) aanstoker (29/07/2021 - Het Belang van Limburg)

José Mourinho trok met zijn nieuwe club AS Roma naar Portugal om er een vriendschappelijke wedstrijd te spelen tegen zijn ex-club Porto. Echt vriendschappelijk ging die partij er evenwel niet aan toe. Na een stevige en onnodige charge van Porto-verdediger gingen de poppetjes aan het dansen. Weg sfeer. En Mourinho? Die stond erbij en keek er naar. [naar artikel]