Volgens De Lijn is het bijna ondoenbaar om efficiënt openbaar vervoer te organiseren in de Antwerpse haven. Ze kreeg daarover gisteren kritiek van de private havenbedrijven, die nochtans bijval krijgen van Antwerps havenschepen Marc Van Peel (CD&V) en TreinTramBus. [naar artikel]
De internetsensatie Salt Bae krijgt weer kritiek op zijn gedrag. De Turkse kok, Nusret Gökçe (39), werd wereldberoemd door zijn speciale manier van ‘steak te bestrooien met zout’. Als je wil dat hij dat persoonlijk aan je tafel komt doen, betaal je zo’n 550 euro. Maar enkele klanten raden dat idee sterk af. Wanneer de man aan hun tafel stond, had hij geen oog voor hen en bleef hij bellen met AirPods in zijn oren. “Het personeel was heel onbeleefd en het eten was zelfs niet lekker”, vertelt de klant op sociale media. Enkele weken geleden kreeg Salt Bae al kritiek op zijn gedrag tijdens de finale van het WK voetbal in Qatar. Hij stond na de winst van Argentinië mee op het voetbalveld en raakte de trofee aan, wat eigenlijk niet door de beugel kan. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ÂDidier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Met deze Paloma kan je makkelijk tien gasten achter elkaar op hun wenken bedienen. [naar artikel]
Begin dit jaar meldde Horeca Vlaanderen dat er in de horecasector drie keer meer vacatures waren dan het jaar ervoor. Tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis zag je al dat de menukaart en bediening aan tafel plaatsmaakte voor QR-codes waarmee je zélf je bestelling naar de keuken stuurt en vandaag hebben sommige zaken meer sluitingsdagen. Wat betekent dit personeelstekort concreet voor het restaurantbezoek zoals we het kennen? En hoe is die beleving al veranderd? [naar artikel]
In de Antwerpse haven zijn ze momenteel dringend op zoek naar 300 extra arbeiders om de nijpende tekorten op te vullen. De haven kampt in de vakantieperiodes traditioneel met een gebrek aan personeel, maar nu is het probleem nog groter. Vanwaar komt dit tekort? En welke functies raken niet ingevuld? Jobat.be vroeg Ingrid Mertens, manager transport en logistiek bij VDAB, om tekst en uitleg. [naar artikel]
Als u ons Kaffee van Antwerpen bezoekt, vanaf vandaag tot 3 december, hoort daar natuurlijk ook een hapje en een drankje bij. Die drankjes worden u geserveerd door de bartenders in bovenstaande video. [naar artikel]
Het Wijnegem Shopping Center werd zaterdag overspoeld door BV’s en hun aanhang. [naar artikel]
Eten in The Bistronomy is een tikkeltje meer dan een gastronomisch moment. Bezoekers nemen er een kijkje in de toekomst wanneer ze verwelkomd worden door de huisrobot en proeven van kruiden uit de Urban Cultivator. [naar artikel]
De Vlaamse regering heeft de nieuwe beheersovereenkomst met De Lijn goedgekeurd. De overeenkomst moet niet alleen de overgang naar een meer [naar artikel]
Door de pensioenshervorming is er in de toekomst geen geld voor personeel om al dat nieuwe materiaal te bedienen. "Het leger wordt een oude mannekesleger", stelt de militaire vakbond ACMP aan VRT Nieuws. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.