Een maaltijd opwarmen in de microgolf is zo gebeurd. Een knopje indrukken, een paar minuutjes wachten en je maaltijd is hapklaar. Maar is het... [naar artikel]
Omdat ook kotstudenten gepeperde energierekeningen voorgeschoteld krijgen, bedachten kotgenoten Dries (22) en Senne (22) een manier om de kosten van hun kerstfeestje te drukken. De jongens installeerden zich met airfryer en magnetron op de trein en kookten een driegangenmenu. [naar artikel]
Vergeet het gevecht op leven en dood om de microgolfoven op kantoor. Of de kartonnen boterhammen uit het tankstation als je de baan op bent: het Nederlandse Steambox maakt lunchdozen met een batterij, om jouw eten op te warmen. Of het nu overschotjes zijn van gisteren of een maaltijd uit de supermarkt. Maar werkt het ook goed? [naar artikel]
Dé trend als het op wonen aankomt is ongetwijfeld de uitgebreide innovaties om je huis slimmer te maken. Ook in de keuken doet technologie haar... [naar artikel]
Elektrisch koken heeft de toekomst aan z’n kant staan. Maar is het nu echt zoveel beter voor het milieu? En moet je al je pannen weggooien als je... [naar artikel]
Elektrisch koken heeft de toekomst aan z’n kant staan. Maar is het nu echt zoveel beter voor het milieu? En moet je al je pannen weggooien als je... [naar artikel]
De ene week waterzooi en kroakemandels, de andere week mezze of een Balkanbuffet. In restaurant Gent-Zuid op het Sint-Annaplein wisselen de Gentse en de zuiderse keuken elkaar af. Opvallend: in de potten roeren enkel vrouwelijke chefs. [naar artikel]
Geen uitgebreide sportzomer dit jaar voor Karl Vannieuwkerke (49) door de coronacrisis, en dus stort hij zich op een nieuwe hobby: het maken van... [naar artikel]
13:04 De biofarmaciegroep doet wat het hoort te doen: veel beloftevolle middelen ontwikkelen. Maar uitgerekend daarom zal de winst in 2020 de omzet niet volgen. [naar artikel]
Eten op tafel krijgen na een drukke werkdag is niet altijd een evidentie. “Vroeger schoof ik uit tijdsgebrek een kant-en-klare maaltijd in de oven, maar dat gebeurt vandaag niet meer”, vertelt Evi Hanssen (32). Hoe kies je de meest betaalbare gerechten, hoe krijg je ze op tijd klaar en hoe pak je die supermarktbezoeken aan? Samen met Els Lefever (41) en Jozefien Ryckx (35) deelt ze efficiënte tips om het weekmenu in orde te krijgen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.