15/08/2018 - 22:39
"Real Madrid en stadsrivaal Atlético strijden in de A. Le Coq Arena in de Estse hoofdstad Tallinn om de Europese supercup. Thibaut Courtois, de..."

1. LIVE. Daar is Diego Costa opnieuw! Spits scoort zijn tweede van de avond nadat Real leidde via goals van Benzema en Ramos op penalty (15/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid en stadsrivaal Atlético strijden in de A. Le Coq Arena in de Estse hoofdstad Tallinn om de Europese supercup. Thibaut Courtois, de... [naar artikel]

2. LIVE. Diego Costa zorgt met tweede goal voor verlengingen nadat lang dominant Real leidde via goals van Benzema en Ramos op penalty (15/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

3. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

4. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

5. RECONSTRUCTIE. Hoe onderzoek naar Lucio Aquino (61) leidde tot grootste klap aan Calabrese maffia ooit: “Hij leidde drugssmokkel vanuit cel via gsm” (04/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een Limburgs onderzoek dat vijf jaar geleden in het grootste geheim startte, breidde uit als een olievlek en heeft het hart van de Italiaanse drugsmaffia diep geraakt. Bijna 150 arrestaties werden uitgevoerd in tien Europese landen, en ook Lucio Aquino (61) wordt verdacht van drugssmokkel naar Italië. Hoewel het lid van de beruchte familieclan nog zó had gezworen geen dag meer in de gevangenis te verblijven, blijft het bloed kruipen waar het niet gaan kan. Nu dreigt een Italiaanse cel. [naar artikel]

6. LIVE. Courtois pakt penalty, maar die wordt opnieuw getrapt: Real op achterstand ondanks goal Benzema (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• LaLiga • Geen Hazard (corona) • Mestalla • Ref: Jesus Gil [naar artikel]

7. ONZE PUNTEN. “Toma viel sterk in met doelpunt en pass die leidde tot penalty” (23/05/2021 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk nam zondag de maat van Club Brugge. In Jan Breydel werd de kersverse landskampioen verslagen met 1-2. Ontdek hier onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

8. LIVE. Sergio Ramos verzilvert penalty voor Real (2-1) na goals van Benzema en Diego Costa voor de rust in Europese Supercup (15/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Courtois moet zich bij debuut nog voor de pauze gewonnen geven na een penalty, maar Real ziet Benzema na rust snel weer twee keer scoren (01/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u45 • Santiago Bernabéu • Derde speeldag La Liga • Real pakte 6/6, Leganés 1/6 [naar artikel]

10. Courtois moet zich bij Real-debuut gewonnen geven op penalty nadat hij nog niet één bal geraakt had, waarna hij Benzema weer twee keer ziet scoren (01/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Was dat even slikken. Je grote debuut voor Real Madrid maken, maar al na 24 minuten een tegengoal moeten slikken (1-1) zonder één bal geraakt te... [naar artikel]