Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Broeders van Liefde verdedigen aanpak Levanta: "Soms is afzondering de aangewezen oplossing"

23/08/2018 - 18:57
"De Broeders van Liefde bevestigen dat een vrouw al dertien weken lang grotendeels in afzondering en vastgebonden leeft. Toch verantwoorden ze de aanpak van hun psychiatrische afdeling Levanta in Zelzate."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Broeders van Liefde verdedigen aanpak Levanta: "Soms is afzondering de aangewezen oplossing" (23/08/2018 - De Morgen)

De Broeders van Liefde bevestigen dat een vrouw al dertien weken lang grotendeels in afzondering en vastgebonden leeft. Toch verantwoorden ze de aanpak van hun psychiatrische afdeling Levanta in Zelzate. [naar artikel]


2. Na rel over afzondering wil het Napoli van Dries Mertens crisis afwenden met ... nieuwe afzondering (02/12/2019 - Het Belang van Limburg)

Na het nieuwe verlies in eigen huis van Napoli, zondag tegen Bologna (1-2), raakt het team van Dries Mertens steeds meer op de dool. Coach Carlo Ancelotti heeft daarom de beslissing genomen om de partij van volgend weekend tegen Udinese voor te bereiden op afzondering. Opvallend, want de (extra)sportieve onrust begon eerder deze maand bij Napoli met heibel over een afzondering. [naar artikel]


3. De horror achter de gesloten muren bij de Broeders van Liefde: ‘De drie broeders hadden het gemunt op blonde jongetjes’ (16/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘Wij moesten met jongere kinderen doen wat de broeders eerder met ons hadden gedaan’: horror bij de Broeders van Liefde (16/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. ‘Wij moesten met jongere kinderen doen wat de broeders eerder met ons hadden gedaan’ : horror bij de Broeders van Liefde (17/09/2023 - Humo)

[naar artikel]


6. Hilarische manier om Mbappé af te stoppen en inventieve truc om vrije trap Suarez te verdedigen: dit is verdedigen op Champions League-niveau (25/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Geen glansrol voor Kylian Mbappé gisteren in het Prinsenpark. L’Équipe gaf de Franse spits slechts een 3 op 10 en PSG mocht blij zijn dat het... [naar artikel]


7. ‘Zij verdedigen de werkloosheid, wij verdedigen werk’ (01/05/2019 - De Standaard)

Nog 25 dagen tot de verkiezingen, dan laat je een vrije dag niet aan de politieke concurrentie van de PS. Vanuit Hannut maakte de MR de zijn kijk op de 26 mei duidelijk: ‘Zij verdedigen de werkloosheid, wij verdedigen werk!’ [naar artikel]


8. CD&V trekt handen af van topvrouw Kind & Gezin: “We mogen niet langer de neiging hebben om zaken te verdedigen die eigenlijk niet te verdedigen zijn” (18/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na nieuwe wantoestanden in de kindercrèches vragen regeringspartijen Open Vld en N-VA het ontslag van de verantwoordelijke topambtenaar Katrien Verhegge. Bij de derde coalitiepartner CD&V wijzen alle vingers in de richting van bevoegd Welzijnsminister Hilde Crevits (CD&V): zij moet het tuchtdossier voorbereiden en naar de regeringstafel brengen. Twee verschillende opties circuleren. [naar artikel]


9. De Brusselse advocaten die Russische oligarchen verdedigen: ‘Of ik een nazi zou verdedigen? Ik denk het niet’ (19/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. De VS: een samen-leving in perfecte afzondering - Alain Van Hiel (19/07/2016 - De Redactie)

De informele segregatie in de Verenigde Staten is terug van nooit weggeweest. De raciale spanningen van de laatste maanden worden mee verklaard door het feit dat blank en zwart in afgescheiden wijken wonen en weinig contact hebben met elkaar. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!