Bijna vier jaar na de sluiting van hun driesterrenrestaurant Hertog Jan in Zedelgem keren topchef Gert De Mangeleer en gastheer Joachim Boudens terug naar de topgastronomie. Het duo opent in Antwerpen een gastronomisch restaurant met de naam Hertog Jan at Botanic. Dat hebben ze beiden zaterdag aangekondigd. [naar artikel]
Gert De Mangeleer (42) leidt samen met sommelier Joachim Boudens restaurantgroep Hertog Jan***. Hun L.E.S.S Eatery in Brugge verhuist tot 30 augustus naar de hoeve in Zedelgem, waar het duo tot eind 2018 het driesterrenrestaurant Hertog Jan uitbaatte. [naar artikel]
Meer dan drie jaar na de sluiting van driesterrenzaak Hertog Jan in Zedelgem maken Gert De Mangeleer en gastheer Joachim Boudens hun comeback in de wereld van de gastronomie. Die brengt hen naar Antwerpen, waar de heren een restaurant zullen openen met de naam ‘Hertog Jan at Botanic Antwerp’. [naar artikel]
Eind dit jaar zijn we een driesterren-restaurant armer: Hertog Jan sluit dan de deuren. Maar er komt iets in de plaats. Veel zelfs. Zo blijkt uit de plannen die Gert De Mangeleer en Joachim Boudens hier voor het eerst uit de doeken doen. Hun drie sterren ruilen ze voor drie nieuwe restaurants en een exclusieve eventruimte. “We verkopen het pand ook niet”, zegt Gert. “En daar ben ik blij om. Na de aankondiging van de sluiting, stond ik hier soms met tranen in mijn ogen.” [naar artikel]
Gert De Mangeleer en zijn sommelier Joachim Boudens trokken eind 2018 de deuren van hun driesterrenrestaurant Hertog Jan achter zich dicht, maar zitten sindsdien allesbehalve stil. Na de opening van L.E.S.S. in maart is het nu de beurt aan Bar Bulot. [naar artikel]
Eind 2018 trokken Gert De Mangeleer en zijn rechterhand Joachim Boudens de deuren van hun driesterrenrestaurant Hertog Jan achter zich dicht. Maar nu pakken ze alweer uit met een nieuwe zaak. Vandaag opent L.E.S.S. by Hertog Jan de deuren in het hartje van Brugge. [naar artikel]
Bijna vier jaar na de sluiting van hun driesterrenrestaurant Hertog Jan in Zedelgem keren topchef Gert De Mangeleer en gastheer Joachim Boudens terug naar de topgastronomie. Het duo opent in Antwerpen een gastronomisch restaurant met de naam Hertog Jan at Botanic. Er zal volgens het Japanse idee "Omakase" gewerkt worden, waarin de chef carte blanche krijgt om te bereiden wat hij op dat moment passend vindt. [naar artikel]
Hertog Jan, het driesterrenrestaurant van topchef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens in Zedelgem, sluit eind december de deuren. Dat meldt het duo zaterdag. [naar artikel]
Hertog Jan, het driesterrenrestaurant van topchef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens in Zedelgem, sluit eind december de deuren. Al wil... [naar artikel]
Een driesterrenrestaurant sluiten, gewoon omdat je erop uitgekeken bent??Gert De Mangeleer en Joachim Boudens deden het. Na zestien jaar zwoegen in Hertog Jan willen ze hun pijlen richten op zusterzaak L.E.S.S., dat volgende week opent in hartje Brugge.?We volgden het culinaire duo het voorbije half jaar.?Maanden die bol stonden van de grote emoties. [naar artikel]
Topchef Gert De Mangeleer brengt een kookboek uit dat volledig losstaat van zijn driesterrenzaak Hertog Jan. In 'Unplugged' toont hij de gerechten die hij maakt voor familie en vrienden. Op hetzelfde moment brengt ook zijn sommelier Joachim Boudens met 'Wat Zullen We Drinken' een boek uit over dranken. [naar artikel]
Hertog Jan, het driesterrenrestaurant van topchef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens in Zedelgem, sluit eind december de deuren. Dat... [naar artikel]
Eindelijk is het zover: volgende donderdag opent Hertog Jan @ Botanic de deuren, als eerste van vier restaurants in Botanic Sanctuary Antwerp, het langverwachte hotelcomplex op de historische site van het Elzenveld in hartje Antwerpen. Een uitgebreide babbel in hun keuken zien chef-kok Gert de Mangeleer en restaurantmanager Joachim Boudens wel zitten, foto’s van het interieur niet. “Het welzijn van onze gasten staat voorop. Daarom krijgen zij als eersten het restaurant zelf te zien.” [naar artikel]
Hertog Jan, het driesterrenrestaurant van topchef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens in Zedelgem, sluit eind december de deuren. Dat meldt het duo zaterdag. [naar artikel]
07:00 Eind dit jaar sluit het driesterrenrestaurant Hertog Jan zijn deuren. Chef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens serveren op 22 december de laatste gerechten in hun verbouwde hoeve in Zedelge... [naar artikel]
Zeven Michelinsterren onder één dak. Ziedaar het - zeker in coronatijden - ambitieuze plan van Botanic Sanctuary Antwerp, een luxueus hotel dat in... [naar artikel]
Alweer een sterrenrestaurant in ons land dat dichtgaat: topchef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens laten weten dat ze hun zaak in Zedelgem eind december sluiten. [naar artikel]
Op ’t Zand in Brugge hebben Gert De Mangeleer en Joachim Boudens het vernieuwde LESS geopend, een hippe eettent met smaken uit de hele wereld. “We hebben gepoogd een stukje Londen of New York in Brugge creëren.” [naar artikel]
Het driesterrenrestaurant Hertog Jan in Zedelgem sluit eind december 2018 definitief zijn deuren. Chef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens laten in een videoboodschap weten dat 22 december 2018 de laatste dag waarop je van een driesterrengerecht kan genieten in hun zaak. Het restaurant is sinds 2005 in handen van voormeld duo. Ze lieten […] The post Stoppen op het hoogtepunt: driesterrenzaak Hertog Jan gaat dicht appeared first on Express [NL]. [naar artikel]
Skip dit jaar het kerstmenu en begin te sparen. Veel te sparen. Zodat u op 22 december aan tafel kan bij Hertog Jan in Zedelgem. Het driesterrenrestaurant – uniek en wereldtop – van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens serveert die avond zijn laatste plat. “Geen aderlating voor de Belgische gastronomie. Het kan alleen maar nóg beter worden.” [naar artikel]
Op ‘t Zand in Brugge is vrijdag BABU geopend. Dat is de nieuwste takeaway-zaak van sterrenchef Gert De Mangeleer en zakenpartner Joachim Boudens. Op de kaart staan drie ‘bunners’, waar je versgesneden frietjes bij kan krijgen. [naar artikel]
Hertog Jan, de driesterrenzaak van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens, sluit op 22 december definitief. Niet omdat het slecht gaat, niet omdat ze het beu zijn, maar omdat ze meer vrijheid willen. “Die drie sterren waren een droom. Maar nu houden ze ons tegen om te doen wat we willen.” Kenners roemen hun moed. “De Belgische gastronomie wordt hier alleen maar beter van.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.