Meer dan vijftig rijverboden, alleen al in 2012. Gelinkt aan 22 faillissementen. Verdacht van grootschalige witwaspraktijken. En deze week nog in de rechtbank voor het uiten van bedreigingen. Met Atila Usul heeft Tanja Dexters een omstreden zakenpartner aan boord van haar nieuwe Flamingo’s Bar op de Groenplaats. [naar artikel]
De Rode Duivels werden zaterdag met hart en ziel aangemoedigd door de Red Flamingos. Dat is ons nationaal AMP-voetbalteam met veldspelers die een amputatie van het been ondergingen en een keeper die een amputatie of afwijking aan de arm heeft. “Wij zijn part of the family”, vertellen ze. “We voelen ons echt verbonden.” [naar artikel]
Bernard Kint (18) werd in Armenië geboren met één been. Zijn ouders brachten hem naar een kindertehuis, waar hij als 1-jarige geadopteerd werd door een Zoersels gezin. Stijn Chaves Daguilar (46) wou slager worden, maar verloor zijn onderarm. Straks verdedigen ze met de Red Flamingos onze Belgische eer op het EK Amp Football in het Poolse Krakau. [naar artikel]
De Rode Duivels kent iedereen, zij spelen morgen in Oostenrijk en maandag tegen Zweden voor een ticket voor Euro 2024. Maar heb je al gehoord van de Red Flamingos? De nationale ploeg in het amputatievoetbal speelde afgelopen weekend in de Nations League in Blankenberge. Sportweekend trok naar de Belgische kust voor een kennismaking. [naar artikel]
Antwerps horecaondernemer Bob Vandaele is op 63 jarige leeftijd overleden. Hij was de oprichter de befaamde feest- en concertzalen Paradox en Surplus, en eetcafé Ultimatum op de Grote Markt. [naar artikel]
Een eigen horecazaak: het blijft de droom van veel jonge mensen. Er komt echter heel wat bij kijken. Je draagt niet alleen zorg voor je gasten en personeel, maar moet je daarnaast ook bekommeren om de administratieve rompslomp die een eigen zaak met zich meebrengt. Om je op de goeie weg te helpen, hebben we […] Het bericht 7 tips voor de beginnende horecaondernemer verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Sinds Wim Van der Borght afgelopen zomer twee keer een granaat in zijn Grand Café Den Brandt kreeg, heeft hij voornamelijk gezwegen. Maar vandaag spreekt de horecaondernemer weer. Omdat het Grand Café in Wilrijk minstens een maand langer openblijft. Maar toch en vooral ook om het over die twee hoogst onverkwikkelijke incidenten te hebben. “Ik kan zoiets van me afzetten.” [naar artikel]
Sinds Wim Van der Borght afgelopen zomer twee keer een granaat in zijn Grand Café Den Brandt kreeg, heeft hij voornamelijk gezwegen. Maar vandaag spreekt de horecaondernemer weer. Omdat het Grand Café in Wilrijk minstens een maand langer openblijft. Maar toch en vooral ook om het over die twee hoogst onverkwikkelijke incidenten te hebben. “Ik kan zoiets van me afzetten.” [naar artikel]
1 miljoen euro omzet. Dat is het hallucinante bedrag dat de Antwerpse horecaondernemer Wim Van der Borght, eigenaar van liefst achttien zaken, de volgende drie weken in rook ziet opgaan. Om het verlies enigszins te beperken, turnt hij zijn eetgelegenheden om naar afhaalrestaurants en leveringsdiensten. “Als mens ben ik blij met de drastische maatregelen. Als horecaondernemer is het een drama.” [naar artikel]
Bistro Evarist, op de hoek van de Berlaarsestraat en de Arthur Vanderpoortenlaan in Lier, gaat vrijdag weer open. De zaakvoerders hielden zich in hun woonplaats Herenthout de voorbije drie maanden nuttig bezig als hulpverleners. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.