Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Almaar minder Russen hebben vertrouwen in president Poetin

08/10/2018 - 14:22
"Het vertrouwen van de Russen in president Vladimir Poetin is gezakt tot onder 40 procent. Dat blijkt uit een nieuwe peiling van het onafhankelijke..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Almaar minder Russen hebben vertrouwen in president Poetin (08/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het vertrouwen van de Russen in president Vladimir Poetin is gezakt tot onder 40 procent. Dat blijkt uit een nieuwe peiling van het onafhankelijke... [naar artikel]


2. Meisjes almaar linkser, jongens almaar rechtser: ‘Als ik zin heb in een sandwich, dan moet mijn vriendin opstaan’ (23/03/2024 - Humo)

[naar artikel]


3. Meisjes almaar linkser, jongens almaar rechtser: ‘Een man die de deur openhoudt voor een vrouw, dat is bijna verdacht geworden’ (25/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Russen beloven minder strijd rond Kiev om wederzijdse vertrouwen te verhogen: "Elegante manier om zich terug te trekken" (29/03/2022 - VRT NWS)

Rusland wil zijn militaire activiteit rond Kiev en Tsjernihiv drastisch terugschroeven om het wederzijdse vertrouwen op te krikken en de onderhandelingen met Oekraïne zo een kans te geven. Is dit het eerste sprankeltje hoop op een eventueel vredesakkoord tussen de twee landen? En is "het vertrouwen verhogen" wel de echte reden? [naar artikel]


5. Consultancykosten blijven Vlaamse regering achtervolgen en ook voor de Russen komt de oorlog almaar dichterbij (31/05/2023 - De Standaard)

Met dit overzicht bent u snel mee met de belangrijkste gebeurtenissen van vandaag. [naar artikel]


6. Ook voor de Russen komt de oorlog almaar dichterbij (31/05/2023 - Gazet van Antwerpen)

Wie ook verantwoordelijk is voor de droneaanval op residentiële wijken in Moskou, de aanval is zorgwekkend. Het conflict dijt zo namelijk langzaam uit, nu aanvallen op Russische bodem steeds meer onderdeel lijken te worden van deze oorlog. [naar artikel]


7. Vertrouwen in democratie bereikt absoluut dieptepunt, terwijl autocratieën almaar meer zieltjes voor zich winnen (18/01/2022 - Express)

Het vertrouwen van de burgers in de democratische instellingen is tot een nieuw dieptepunt gekelderd. Onder meer de manier waarop die regeringen de pandemie hebben aangepakt, heeft dat vertrouwen een stevige deuk gegeven. Ondertussen hebben de inwoners van autocratieën meer vertrouwen gekregen in de instituties. Dat blijkt uit de Edelman Trust Barometer, die al twee […] [naar artikel]


8. Derde generatie migranten lijkt almaar sterker op Vlamingen met Belgische afkomst, maar gevoel van verbondenheid ontbreekt: ‘Je verliest vertrouwen in systeem’ (22/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Hoe speciaal aanklager Mueller het Russische net rond de VS-president almaar strakker aantrekt (19/01/2018 - De Morgen)

Speciaal aanklager Robert Mueller voert sinds mei, samen met de FBI, een onderzoek naar mogelijke banden tussen de Trump-campagne en Rusland. Illegale geldstromen – onder meer met een Brusselse vzw als dekmantel – werden blootgelegd, mede­standers van de president een voor een aangeklaagd. Maar Trump zelf bleef buiten schot. Kan hij standhouden? [naar artikel]


10. 4 uur en 8 minuten met Poetin: hoe de Russische president het almaar moeilijker krijgt om zijn volk te overtuigen (20/06/2019 - Knack)

De wegen liggen er slecht bij, de jaren 1990 waren verschrikkelijk en Rusland is het slachtoffer van samenzweringen. Ook dit jaar kon de Russische bevolking haar president op de rooster leggen in het tv-programma Directe lijn met Vladimir Poetin. Knack keek naar de 4 uur en 8 minuten durende litanie. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!