Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]
GaultMillau bekroont ook dit jaar de beste groenterestaurants van België. Wie graag een gerecht wordt voorgeschoteld waarbij extra aandacht werd besteed aan de groenten, doet er goed aan eens bij Hofke Van Bazel of Bouchéry te reserveren. [naar artikel]
Restaurantgids Gault&Millau heeft drie Belgische chocolatiers uitgeroepen tot ‘Chocolatier of the Year’. Het gaat om Zuut in Leuven, Frederic Blondeel uit Brussel en Sigoji in het Waalse Ciney. De chocolademakers zijn het ‘neusje van de chocolade’, klinkt het bij Gault&Millau, die de titel voor de eerste keer toekent. [naar artikel]
Vraag je aan een buitenlandse toerist wat voor hem of haar typisch Belgisch is, dan is de kans groot dat hij “chocolade” antwoordt. Of bier, maar dat is weer een heel ander verhaal. Het is alleszins niet overdreven om te zeggen dat België hét chocoladeland bij uitstek is. Of je nu kiest voor een reep […] Het bericht Dit zijn volgens Gault&Millau de beste chocolatiers van België verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Voor de derde keer al brengt Gault&Millau een minigids uit waarin het de beste chocolatiers uit België en nu ook Luxemburg bundelt. De selectie van... [naar artikel]
De Mechelse chocolatier Edouard Gauthier beloofde zijn vrouw ooit op zijn 65ste te stoppen, maar ondertussen is hij 82 en gaat hij nog altijd lustig voort. Vijf jaar geleden begon Edouard die, 56 jaar in het vak staat, nog chocolade te maken puur vanuit de boon. Gault&Millau bedacht hem voor het eerst met een plekje in haar gids met de beste chocolatiers van België en Luxemburg. [naar artikel]
Omdat de jury een objectieve mening wil horen, stuurden ze recensenten van de GaultMillau undercover naar beide pop-ups... [naar artikel]
Christian Millau is zaterdag op 88-jarige leeftijd overleden. Hij bracht in 1972 de eerste editie uit van de bekende restaurantgids Gault&Millau. [naar artikel]
Het prestigieuze GaultMilliau heeft voor het eerst in haar bestaan een restaurantgids voor kinderen opgericht. Die werd vandaag voorgesteld in Hasselt. De stad was vragende partij voor het initiatief waarbij 12 Hasseltse eethuizen werden gecontroleerd door een kinderjury. Het doel is om restaurants te sensibiliseren en kinderen een gevarieerdere menukaart aan te bieden. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.