Ontslag tijdens rust

16/10/2018 - 03:32
"Patrick Broux gaf zondag tijdens de rust op het veld van Gingelom zijn ontslag als trainer van SK Vliermaalroot (4B). Directe aanleiding was de gelijkmaker van de thuisploeg, enkele minuten voordien. En geloof het of niet, maar 45 minuten later won zijn ploeg haar eerste match van het seizoen. "

1. Ontslag tijdens rust (16/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Patrick Broux gaf zondag tijdens de rust op het veld van Gingelom zijn ontslag als trainer van SK Vliermaalroot (4B). Directe aanleiding was de gelijkmaker van de thuisploeg, enkele minuten voordien. En geloof het of niet, maar 45 minuten later won zijn ploeg haar eerste match van het seizoen. [naar artikel]

2. Voorleeshond brengt leerlingen tot rust: “De hond beoordeelt hen niet. Hij brengt hun affectie, liefde en rust” (17/05/2018 - Gazet van Antwerpen)

Op basisschool Gibo in Mariaburg (Brasschaat) hebben ze een bijzondere manier om kinderen relaxter te laten voorlezen. Therapiehond Spencer komt luisteren. Waarom hij het leesniveau bevordert? “De hond beoordeelt hen niet. Hij brengt hun affectie, liefde en rust.” [naar artikel]

3. Moskeestewards bewaren de rust in Antwerpse moskeeën: “Goede moslims zorgen dat hun buren rust hebben” (17/05/2018 - Gazet van Antwerpen)

Woensdagavond is de ramadan begonnen, de vastenmaand waarin moslims van zonsopgang tot zonsondergang niets mogen eten of drinken. Tot 14 juni zakken ze ’s avonds in groten getale af naar de moskee om het extra ramadangebed te volgen. Om de massa te begeleiden zijn in samenspraak met de stad in 45 Antwerpse gebedshuizen 184 vrijwillige ‘moskeestewards’ aangesteld, het hoogste aantal sinds het begin van het project enkele jaren geleden. Zij zorgen dat niemand fout parkeert en vooral dat er ’s nachts geen geluidsoverlast is. [naar artikel]

4. Enkel en alleen diep mededogen is hier op zijn plaats. Rust zacht, lieve Mawda. Rust zacht, lieve Victor (27/05/2018 - De Morgen)

Koen Torrekens, directeur van Stef Benelux, is echtgenoot van Claudia en papa van Louise, Jules en Victor(+). [naar artikel]

5. De Vlaamse Marie Kondo: “Rust in je huis is rust in je hoofd” (23/01/2019 - Het Belang van Limburg)

De Antwerpse Anneliese Roose raakte gefascineerd door de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo. Ze verkondigt sinds 2017 haar opruimmethode in Vlaamse huiskamers. "Doordat klanten na het opruimen vaak bewuster kopen, kan ik mijn steentje bijdragen aan de strijd tegen overconsumptie." [naar artikel]

6. LIVE. Courtois en Real Madrid trekken met comfortabele bonus de rust in nadat Benzema op slag van rust opnieuw toesloeg (27/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Espanyol - Real Madrid • 21ste speeldag La Liga • Estadi Cornellà-El Prat • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

7. LIVE. T. Hazard en Gladbach komen voor rust niet tot scoren op veld van Schalke. Krijgen we na rust een winnaar? (02/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 20ste speeldag Bundesliga • Aftrap: 18u30 • VELTINS-Arena • Thorgan Hazard is terug fit bij Mönchengladbach [naar artikel]

8. LIVE. Geen goals voor rust in Londense derby, Vertonghen krijgt rust (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 36ste speeldag Premier League • Aftrap: 13u30 • Tottenham Stadium • De Spurs staan derde met 70 punten, Chelsea volgt op drie stuks [naar artikel]

9. LIVE. Portugal duikt dankzij Ronaldo met voorsprong de rust in, Zwitserland moet na de rust op zoek naar gelijkmaker (05/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste halve finale Nations League • Drakenstadion (20u45) • Zwitserland plaatste zich ten koste van de Rode Duivels (5-2 in beslissende match) •... [naar artikel]

10. LIVE. Genk trekt na povere eerste helft de rust in zonder doelpunten, na rust beterschap? (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Europa League • Eerste groepsmatch • Aftrap: 18u45 • Allianz Stadion [naar artikel]