Deze Parijse champignons in een krokant en gekruid jasje met dipsaus zijn een onweerstaanbaar hapje. Als aperitief, maar maak er zeker genoeg van, want je smult er graag de volgende dag nog van! [naar artikel]
Wie Scandinavië zegt, zegt automatisch verse vis. En hoewel de tijd van de vikingen al een tijdje achter ons ligt, hebben ze zich onsterfelijk gemaakt met een gerecht: gravad lax. De IJslandse chef Dagny Ros Asmundsdottir vertelt je hoe je zelf aan de slag kan gaan met zalm en een overvloed aan dille. [naar artikel]
Dit kwalitatief en mals stuk varkensvlees stoot de schnitzel van zijn troon. Bak ze (goud)bruin! [naar artikel]
Producent Gadus en voedselagentschap FAVV halen een aantal loten 'Dim Sum Gepaneerde voorgebakken garnalen' van het merk Delhaize uit de... [naar artikel]
Producent Gadus haalt 'butterfly garnaal gepaneerd 220g' en 'torpedo garnaal gepaneerd 220g' uit de verkoop bij Makro. In de producten zijn sporen... [naar artikel]
Niets is zo simpel, maar toch zo veelzijdig als quiche. Met zongedroogde tomaten en brie krijgt deze quiche een pittige smaak. Serveer er een [naar artikel]
Tijdens het aperitief wil je als gastvrouw of gastheer natuurlijk ook graag gezellig bij de familie zitten. Met dit recept is dat geen probleem! Oesters zijn alvast een mooie en lekkere start van het menu. Maak de vinaigrettes een paar uur op voorhand en verdeel ze net voor gebruik over de oesters. [naar artikel]
De Spaanse voetbalbond heeft de ontmoeting tussen Real Madrid en FC Barcelona op 23 december geprogrammeerd. Het opvallende aftrapuur: 13u. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.