Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Is dit het beste aperitiefhapje ooit? Zo maak je gepaneerde Parijse champignons

12/10/2016 - 17:01
"Deze Parijse champignons in een krokant en gekruid jasje met dipsaus zijn een onweerstaanbaar hapje. Als aperitief, maar maak er zeker genoeg van, want je smult er graag de volgende dag nog van!"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Is dit het beste aperitiefhapje ooit? Zo maak je gepaneerde Parijse champignons (12/10/2016 - De Morgen)

Deze Parijse champignons in een krokant en gekruid jasje met dipsaus zijn een onweerstaanbaar hapje. Als aperitief, maar maak er zeker genoeg van, want je smult er graag de volgende dag nog van! [naar artikel]


2. Chef Dagny Ros verklapt geheimen voor de beste gravad lax: “Heerlijk als aperitiefhapje of op een boterham met smeerkaas” (30/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Wie Scandinavië zegt, zegt automatisch verse vis. En hoewel de tijd van de vikingen al een tijdje achter ons ligt, hebben ze zich onsterfelijk gemaakt met een gerecht: gravad lax. De IJslandse chef Dagny Ros Asmundsdottir vertelt je hoe je zelf aan de slag kan gaan met zalm en een overvloed aan dille. [naar artikel]


3. Varken deluxe: gepaneerde Ardeense oesters met kruidenkaas (02/03/2017 - De Morgen)

Dit kwalitatief en mals stuk varkensvlees stoot de schnitzel van zijn troon. Bak ze (goud)bruin! [naar artikel]


4. 'Dim Sum gepaneerde garnalen' van Delhaize uit de rekken gehaald (01/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Producent Gadus en voedselagentschap FAVV halen een aantal loten 'Dim Sum Gepaneerde voorgebakken garnalen' van het merk Delhaize uit de... [naar artikel]


5. Gepaneerde garnalen uit de rekken gehaald bij Makro (02/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Producent Gadus haalt 'butterfly garnaal gepaneerd 220g' en 'torpedo garnaal gepaneerd 220g' uit de verkoop bij Makro. In de producten zijn sporen... [naar artikel]


6. Een heerlijke quiche én een grappig aperitiefhapje uit één vel bladerdeeg (23/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Niets is zo simpel, maar toch zo veelzijdig als quiche. Met zongedroogde tomaten en brie krijgt deze quiche een pittige smaak. Serveer er een [naar artikel]


7. Start met een origineel aperitiefhapje: 3x oesters (12/12/2016 - De Morgen)

Tijdens het aperitief wil je als gastvrouw of gastheer natuurlijk ook graag gezellig bij de familie zitten. Met dit recept is dat geen probleem! Oesters zijn alvast een mooie en lekkere start van het menu. Maak de vinaigrettes een paar uur op voorhand en verdeel ze net voor gebruik over de oesters. [naar artikel]


8. Uw aperitiefhapje voor het kerstmaal: de Clasico op zaterdagmiddag (02/11/2017 - Sporza)

De Spaanse voetbalbond heeft de ontmoeting tussen Real Madrid en FC Barcelona op 23 december geprogrammeerd. Het opvallende aftrapuur: 13u. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!