Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Chef Dagny Ros verklapt geheimen voor de beste gravad lax: “Heerlijk als aperitiefhapje of op een boterham met smeerkaas”

30/06/2023 - 11:45
"Wie Scandinavië zegt, zegt automatisch verse vis. En hoewel de tijd van de vikingen al een tijdje achter ons ligt, hebben ze zich onsterfelijk gemaakt met een gerecht: gravad lax. De IJslandse chef Dagny Ros Asmundsdottir vertelt je hoe je zelf aan de slag kan gaan met zalm en een overvloed aan dille. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Chef Dagny Ros verklapt geheimen voor de beste gravad lax: “Heerlijk als aperitiefhapje of op een boterham met smeerkaas” (30/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Wie Scandinavië zegt, zegt automatisch verse vis. En hoewel de tijd van de vikingen al een tijdje achter ons ligt, hebben ze zich onsterfelijk gemaakt met een gerecht: gravad lax. De IJslandse chef Dagny Ros Asmundsdottir vertelt je hoe je zelf aan de slag kan gaan met zalm en een overvloed aan dille. [naar artikel]


2. FAVV roept nu ook KIRI-smeerkaas terug, al 40 terugroepacties wegens ethyleenoxide (09/08/2021 - Het Belang van Limburg)

De lijst van voedingsmiddelen die worden teruggeroepen omdat ze te veel resten van het in Europa verboden gewasbeschermingsmiddel ethyleenoxide bevatten, wordt alsmaar langer. Nu wordt ook KIRI-smeerkaas uit de handel genomen, zo maakten het Voedselagentschap FAVV en het bedrijf Bel Belgium maandag bekend. [naar artikel]


3. Kankerverwekkend gif ook aangetroffen in smeerkaas (09/08/2021 - De Tijd)

19:32 De lijst van voedingsproducten waarin ethyleenoxide gevonden wordt, blijft aangroeien. Na producten met sesamzaad, gember en kruiden en roomijs is de kankerverwekkende stof ook in KIRI-smeerkaas aange... [naar artikel]


4. Nu ook smeerkaas teruggeroepen wegens ethyleenoxide (09/08/2021 - De Standaard)

De lijst van voedingsmiddelen die worden teruggeroepen omdat ze ethyleenoxide bevatten, wordt alsmaar langer. Ook Kiri-smeerkaas wordt uit de rekken gehaald. [naar artikel]


5. Zo kunnen Lokbe en Dries besparen op budget voor zoontje Lars: “Mijn kind denkt dat hij dure smeerkaas eet, maar...” (27/11/2022 - Gazet van Antwerpen)

Gert Verhulst zal het graag horen: het gezin van Dries en Lobke beschikt over een gezinsabonnement voor de pretparken van Studio 100. Veel vrije tijd wordt dan ook met plezier besteed aan hun 3-jarige zoon Lars. “Lars maakt gelukkig geen verschil tussen een Plopsa-pyjama van 2019 en van 2022.” [naar artikel]


6. Welke smeerkaas is de beste volgens expert? “Beter dan La vache qui rit voor minder dan de helft van de prijs” (24/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Kaasmeester Frederic Van Tricht opende zeven smeerkaasdriehoekjes: zes van huismerken en eentje van La Vache qui rit. Op zoek naar het antwoord op de vraag of dat A-merk het extra geld waard is. “Dit is echt wel een lekker smeerkaasje voor weinig geld. En niet alleen voor op de boterham, zo’n driehoekje pluk je ook uit de koelkast om puur te eten als tussendoortje.” [naar artikel]


7. Welke smeerkaas is de beste volgens expert? “Beter dan La Vache Qui Rit voor minder dan de helft van de prijs” (24/10/2023 - Gazet van Antwerpen)

Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Kaasmeester Frederic Van Tricht opende zeven smeerkaasdriehoekjes: zes van huismerken en eentje van La Vache Qui Rit. Op zoek naar het antwoord op de vraag of dat A-merk het extra geld waard is. “Dit is echt wel een lekker smeerkaasje voor weinig geld. En niet alleen voor op de boterham, zo’n driehoekje pluk je ook uit de koelkast om puur te eten als tussendoortje.” [naar artikel]


8. Een heerlijke quiche én een grappig aperitiefhapje uit één vel bladerdeeg (23/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Niets is zo simpel, maar toch zo veelzijdig als quiche. Met zongedroogde tomaten en brie krijgt deze quiche een pittige smaak. Serveer er een [naar artikel]


9. Is dit het beste aperitiefhapje ooit? Zo maak je gepaneerde Parijse champignons (12/10/2016 - De Morgen)

Deze Parijse champignons in een krokant en gekruid jasje met dipsaus zijn een onweerstaanbaar hapje. Als aperitief, maar maak er zeker genoeg van, want je smult er graag de volgende dag nog van! [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!