Alleen de echte horrorfilmfanaat maakt deze quiz foutloos! [naar artikel]
Aflevering 31 van 'De Slimste Mens ter Wereld' was er eentje om snel te vergeten, want een quiz die geen seconde een echte quiz was. Eva De Roo , [naar artikel]
Aflevering 31 van 'De Slimste Mens ter Wereld' was er eentje om snel te vergeten, want een quiz die geen seconde een echte quiz was. Eva De Roo , [naar artikel]
Pasta smaakt altijd, pasta is life. Maar soms kan pasta wel eens een duwtje in de rug gebruiken om de banaliteit te overstijgen. Deze provençaalse... [naar artikel]
‘Game Of Thrones' begint volgende week aan het laatste seizoen, maar wat weet jij nog van de voorbije zeven seizoenen? [naar artikel]
Hoera, het is Wereld Emoji Dag! Zelf kijken of jij een echte emoji-expert bent? Doe dan onderstaande quiz! [naar artikel]
Van cannelloni met vlees tot ravioli met spinazie. Van de honderden soorten pasta die er bestaan, is gevulde pasta het veelzijdigst, met dank aan de vulling. Bij deze adresjes kan je met gevulde pasta je maagje vullen. [naar artikel]
Tegen verse pasta zegt niémand nee. Ook sterrenchefs niet. “We waren nog geen halve dag bezig of de eerste aanvraag van een sterrenchef rolde al binnen”, vertellen Bruna Bonaca en Emanuele Mazzaroppi over de vliegende start van hun zaak Pastology. De pastaspecialisten verklappen op deze wereldpastadag hoe je verse pasta maakt én herkent. Ze delen ook een exclusief recept en 5 tips om de lekkerste pasta uit de keuken te toveren. “Zijn alle vormpjes identiek en blinkt de pasta mooi? Dan smaakt hij naar plastiek.” [naar artikel]
Liefst 57 ploegen namen zaterdag in het Limburgse Lafelt (Riemst) deel aan de allereerste quiz waarin énkel vragen werden gesteld over ‘F.C. De... [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij een trio van pasta. [naar artikel]
“Zolang je maar gezond bent.” Gezondheid speelt een belangrijke rol in het leven van iedere Vlaming. Maar hoeveel weet jij over oorsuizingen, rugpijn of glutenintolerantie? Doe de test met deze quiz waarin we de interessantste gezondheidsfeitjes van afgelopen week voor jou selecteerden. [naar artikel]
De lunch is nog maar net voorbij, en toch kijk jij alvast uit naar het avondeten. Als er één ding is waar je alles over weet, dan is het eten [naar artikel]
“Zolang je maar gezond bent.” Gezondheid speelt een belangrijke rol in het leven van iedere Vlaming. Maar hoeveel weet jij over oorsuizingen, rugpijn of glutenintolerantie? Doe de test met deze quiz waarin we de interessantste gezondheidsfeitjes van afgelopen week voor jou selecteerden. [naar artikel]
De Chinezen leren nu pas wie hij is, maar wij kennen Jommeke natuurlijk al ettelijke jaren. Maar weet jij nog hoe zijn ouders heten? En hoe zat het... [naar artikel]
Gisteren maakte de VRT bekend dat Luc Bomans uit Thuis wordt geschreven. Het personage was er 23 seizoenen lang bij, bijna van in het begin - hij... [naar artikel]
Wie kan er beter pasta maken dan een Italiaanse oma of nonna? Om die traditie in ere te houden richtte Vicky Bennison het YouTube-kanaal en de Instagrampagina Pasta Grannies op. Als je pasta wil leren maken van de beste, weet je waar je naartoe moet. [naar artikel]
Als Italianen over pasta discussiëren, dan raken de gemoederen algauw verhit. Je mag klassieke gerechten alleen maar op die éne wijze klaarmaken, maar toch is niemand het over die wijze akkoord. Foodhistoricus Luca Cesari verzamelt alles over pasta in The Discovery of Pasta: A History in Ten Dishes. Hier alvast 10 weetjes over je favoriete gerecht die je nog niet wist. [naar artikel]
Tegen verse pasta zegt niémand nee. Ook sterrenchefs niet. “We waren nog geen halve dag bezig of de eerste aanvraag van een sterrenchef rolde al binnen”, vertellen Bruna Bonaca en Emanuele Mazzaroppi van ‘Pastology’. Ze verklappen hoe je verse pasta maakt én herkent. Daarnaast delen ze een exclusief recept, net als 5 toptips om de lekkerste pasta uit de keuken te toveren. “Zijn alle vormpjes identiek en blinkt de pasta mooi? Dan is de kans groot dat hij naar plastiek smaakt.” [naar artikel]
In het Gentse Flanders Expo hebben zaterdagavond 3.723 mensen deelgenomen aan de ‘Grootste Quiz ter Wereld’ ten voordele van Music for Life, de jaarlijkse actie voor het goede doel van radiozender Studio Brussel. Het wereldrecord van grootste quiz breken is niet gelukt. [naar artikel]
Zot van pasta? Kijk dan eens verder dan de Italiaanse keuken. Het Kookboek ‘Pasta & Noodles’ laat je ook kennismaken met Poolse pierogi, Libanese spaghetti en Chinese noedels. [naar artikel]
Op Youtube en Instagram zijn zogenaamde ‘pasta Grannies’ hit. Meer dan twee miljoen mensen wereldwijd bekijken de filmpjes van oude nonna’s in Italië die nog zelf hun pasta rollen. Ook in ons land zijn er rasechte, Italiaanse ‘nonna’s’ die hun pasta traditioneel zelf maken. Maar hoe begin je eraan, en heb je er speciale keukentoestellen voor nodig? Carolina Prandini (94) en Anna Christiano (80) delen tips én recepten. Gebruik géén tomaat in deze saus met ossobuco, want anders proef je het vlees niet meer.” [naar artikel]
Niets zo erg als in de keuken eindigen met een platgekookte of nét niet gare pasta. Pasta koken lijkt gemakkelijk, maar toch pakt iedereen het klaarmaken ervan anders aan. Want hoeveel water doe je nu eigenlijk bij de pasta en voeg je daar nog zout aan toe of niet? En hoelang laat je die pasta best pruttelen? HLN Eten zet de beste tips op een rijtje om pastafiasco’s in de toekomst te vermijden. [naar artikel]
Als Italianen over pasta discussiëren, dan raken de gemoederen al gauw verhit. Je mag klassieke gerechten alleen maar op die éne wijze klaarmaken, maar toch is niemand het over die wijze akkoord. Foodhistoricus Luca Cesari verzamelt alles over pasta in The Discovery of Pasta: A History in Ten Dishes. Hier alvast 10 dingen over je favoriete gerecht die je nog niet wist. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.