VIDEO. Koersel viert feest na knotsgekke wedstrijd tegen Zepperen-Brustem

29/10/2018 - 16:56
"De bezoekers kwamen op 0-2, Alaerts milderde met een kopbal, maar Ibricic maakte er voor de rust op aangeven van Agbo nog 1-3 van. Alaerts bracht Koersel vanop de stip op 2-3, maar toen Verjans weer scoorde leek de match gespeeld. In een dol slotkwartier pakte Koersel alsnog verdiend de drie punten. "

1. VIDEO. Koersel viert feest na knotsgekke wedstrijd tegen Zepperen-Brustem (29/10/2018 - Het Belang van Limburg)

De bezoekers kwamen op 0-2, Alaerts milderde met een kopbal, maar Ibricic maakte er voor de rust op aangeven van Agbo nog 1-3 van. Alaerts bracht Koersel vanop de stip op 2-3, maar toen Verjans weer scoorde leek de match gespeeld. In een dol slotkwartier pakte Koersel alsnog verdiend de drie punten. [naar artikel]

2. VIDEO: Anderlecht-huurlingen eisen hoofdrol op in knotsgekke wedstrijd tegen hun moederclub (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht is vanavond in eigen huis niet verder geraakt dan 2-2 tegen Waasland-Beveren. Isaac Kiesse Thelin scoorde voor de bezoekers van op de... [naar artikel]

3. VIDEO. Knotsgekke wedstrijd bezorgt het Derby County van Frank Lampard de play-off-finale in de Championship (15/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Dolle taferelen in Engeland. Daar wist Derby Counti zich in de play-offs voor promotie naar de Premier League te plaatsen voor de finale. Tot grote... [naar artikel]

4. Eupen en Westerlo delen de punten na knotsgekke wedstrijd (3-3) (26/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Eupen en Westerlo hebben de punten vandaag gedeeld. Aan de Kehrweg kregen de supporters een boeiende wedstrijd te zien, met heel wat doelpunten. [naar artikel]

5. Rode Duivels winnen knotsgekke wedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina met 3-4 (07/10/2017 - De Morgen)

De Rode Duivels hebben op verplaatsing met 3-4 gewonnen van Bosnië-Herzegovina. In de 83ste minuut van de knotsgekke wedstrijd maakte Yannick Carrasco het winnende doelpunt. [naar artikel]

6. Leve de Croky Cup! Genk schaart zich na knotsgekke wedstrijd en strafschoppen tegen Waasland-Beveren bij laatste vier (13/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een attractieve eerste helft, waterballet na de pauze, twee heerlijke goals van Malinovskyi, een onwaarschijnlijke Beverse gelijkmaker in de... [naar artikel]

7. NBA. Knotsgekke wedstrijd tussen Thunder en Nuggets beslist op de buzzer, Toronto verliest topper (02/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Toronto heeft donderdagavond in de NBA een nipte nederlaag geleden bij de Washington Wizards. De Raptors, nummer 2 in de Eastern Conference, gingen met 122-119 onderuit in de Capital One Arena. Maar de wedstrijd van de avond was die tussen Oklahoma City en Denver, die gewonnen werd op de buzzer. [naar artikel]

8. Herbeleef de knotsgekke wedstrijd tussen Liverpool en Tottenham en de overwinningen van Tielemans, Mertens en Carrasco (04/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]

9. De Batsman is terug! Batshuayi matchwinnaar in knotsgekke wedstrijd met twee goals voor Dortmund (11/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Michy Batshuayi is back! De spits van de Rode Duivels begon zondag bij Dortmund dan wel op de bank - na vijf wedstrijden zonder een doelpunt moest zijn trainer Peter Stoger een beslissing nemen - maar scoorde na zijn invalbeurt wel twee levensbelangrijke goals voor BVB. Onder het goedziende oog van de Gelbe Wand wiste hij tot tweemaal toe de gelijkmaker van Frankfurt uit. Dortmund won zo, na twee gelijke spelen op een rij, met 3-2. [naar artikel]