Van een terrasje kunnen we al genieten, maar het blijft uitkijken naar de volledige heropening van de horeca op 9 juni. Elke dag tipt een journalist of columnist van deze krant zijn of haar favoriete restaurant. Adjunct-hoofdredacteur Dimitri Antonissen kiest voor Finjan in Antwerpen. [naar artikel]
16:17 David Martin van Restaurant La Paix in Anderlecht is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2019. [naar artikel]
Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]
GaultMillau bekroont ook dit jaar de beste groenterestaurants van België. Wie graag een gerecht wordt voorgeschoteld waarbij extra aandacht werd besteed aan de groenten, doet er goed aan eens bij Hofke Van Bazel of Bouchéry te reserveren. [naar artikel]
Omdat de jury een objectieve mening wil horen, stuurden ze recensenten van de GaultMillau undercover naar beide pop-ups... [naar artikel]
Christian Millau is zaterdag op 88-jarige leeftijd overleden. Hij bracht in 1972 de eerste editie uit van de bekende restaurantgids Gault&Millau. [naar artikel]
Het prestigieuze GaultMilliau heeft voor het eerst in haar bestaan een restaurantgids voor kinderen opgericht. Die werd vandaag voorgesteld in Hasselt. De stad was vragende partij voor het initiatief waarbij 12 Hasseltse eethuizen werden gecontroleerd door een kinderjury. Het doel is om restaurants te sensibiliseren en kinderen een gevarieerdere menukaart aan te bieden. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.