BusinessAM

10/11/2018 - 22:41
" Zulte Waregem heeft zaterdagavond op de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League met 2-0 (rust: 0-0) gewonnen van Sporting Lokeren. Nill De Pauw nam in het Regenboogstadion in een dolle slotfase van de wedstrijd beide treffers (87. en 90.+5) voor zijn rekening. Dat levert Essevee belangrijke punten op, want met twaalf eenheden springen ze […] Het bericht Jupiler Pro League – Zulte Waregem pakt zege in degradatietopper tegen Lokeren, STVV haalt zwaar uit in Eupen verscheen eerst op Metro."

1. Jupiler Pro League – Zulte Waregem pakt zege in degradatietopper tegen Lokeren, STVV haalt zwaar uit in Eupen (10/11/2018 - Metro)

Zulte Waregem heeft zaterdagavond op de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League met 2-0 (rust: 0-0) gewonnen van Sporting Lokeren. Nill De Pauw nam in het Regenboogstadion in een dolle slotfase van de wedstrijd beide treffers (87. en 90.+5) voor zijn rekening. Dat levert Essevee belangrijke punten op, want met twaalf eenheden springen ze […] Het bericht Jupiler Pro League – Zulte Waregem pakt zege in degradatietopper tegen Lokeren, STVV haalt zwaar uit in Eupen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – Eupen wint degradatietopper tegen zwalpend KV Mechelen (21/10/2017 - Metro)

KAS Eupen heeft zaterdag de degradatietopper tegen KV Mechelen op de elfde speeldag in de Jupiler Pro League gewonnen met 4-1. De Oostkantonners wippen in de stand over Malinwa naar de veertiende plaats. KV Oostende behoudt de rode lantaarn na een nederlaag met het kleinste verschil op het veld van STVV (1-0). Na een aangename […] [naar artikel]

3. JUPILER PRO LEAGUE. Frustrerende avond voor Eupen in Waregem, STVV klopt Lokeren na flater (30/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft op de eerste speeldag van de Jupiler Pro League promovendus Eupen geklopt maar kon pas het verschil maken na een discutabele strafschop en een dito rode kaart. STVV en Lokeren hielden mekaar lang in evenwicht maar de Truienaars kwamen in de tweede helft toch op voorsprong na een flater van de bezoekende doelman. Eerder op de avond pakte Anderlecht een felbevochten zege in Moeskroen. De wedstrijd tussen Charleroi en Waasland-Beveren is nog niet afgelopen. [naar artikel]

4. JUPILER PRO LEAGUE. Frustrerende avond voor Eupen in Waregem, STVV klopt Lokeren en Charleroi wint in extra tijd (30/07/2016 - Gazet van Antwerpen)

Zulte Waregem heeft op de eerste speeldag van de Jupiler Pro League promovendus Eupen geklopt maar kon pas het verschil maken na een discutabele strafschop en een dito rode kaart. STVV en Lokeren hielden mekaar lang in evenwicht maar de Truienaars kwamen in de tweede helft toch op voorsprong na een flater van de bezoekende doelman. Charleroi klopte Waasland-Beveren na een fel bevochten wedstrijd met een doelpunt in de extra tijd. Eerder op de avond pakte Anderlecht een felbevochten zege in Moeskroen. [naar artikel]

5. Jupiler Pro League – Lokeren pakt de volle buit in Waregem (01/10/2017 - Metro)

Sporting Lokeren heeft zondagavond de slotwedstrijd van de negende speeldag in de Jupiler Pro League met 1-3 (rust: 0-1) gewonnen op bezoek bij Zulte Waregem, dankzij twee doelpunten van Tom De Sutter (9. en 47.) en eentje van Steve De Ridder (85.). Peter Olayinka scoorde na 63 minuten tegen voor Essevee, dat zich dus niet […] [naar artikel]

6. Jupiler Pro League – Zulte Waregem klopt Eupen na comeback, Kortrijk na zege tegen Lokeren in top zes (17/02/2018 - Metro)

Zulte Waregem heeft zaterdag op de 27e speeldag van de Jupiler Pro League rode lantaarn Eupen met 3-2 geklopt. Kortrijk versloeg Lokeren met 0-1 en komt de top zes binnen. Koné (13) zette Eupen iets voor het kwartier op 0-1, en toen de ploeg uit de Oostkantons na een eigen doelpunt van Bjørdal (40.) uitliep […] [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – Zulte Waregem pakt tegen Eupen eerste seizoenszege, geen winnaar in STVV – Lokeren (11/08/2018 - Metro)

Zulte Waregem heeft zijn eerste competitiezege van het seizoen te pakken. Na twee draws werd er zaterdagavond op de derde speeldag in de Jupiler Pro League voor eigen publiek met 4-0 gewonnen van degradatiekandidaat Eupen, dat puntenloos laatste blijft. Bij de rust was de wedstrijd al gespeeld in het Regenboogstadion, na twee treffers van nieuwkomer […] Het bericht Jupiler Pro League – Zulte Waregem pakt tegen Eupen eerste seizoenszege, geen winnaar in STVV – Lokeren verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Jupiler Pro League – Gelijkspel tussen Zulte Waregem en Moeskroen duwt Lokeren voorlopig naar laatste plek (27/10/2018 - Metro)

In de strijd aan de onderkant van het klassement van de Jupiler Pro League hebben Zulte Waregem en Moeskroen zaterdagavond op de 12e speeldag 2-2 gelijkgespeeld. Daardoor komt Lokeren, dat later op de avond Oostende ontvangt, voorlopig op de laatste plek te staan. De wedstrijd begon dramatisch voor Moeskroen. Bruno Godeau probeerde in de 13e […] Het bericht Jupiler Pro League – Gelijkspel tussen Zulte Waregem en Moeskroen duwt Lokeren voorlopig naar laatste plek verscheen eerst op Metro. [naar artikel]