Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Kids, dEUS of Wannes? Belpop 100 kleurt dankzij frituur Number One Antwerpser dan ooit

01/12/2018 - 13:37
"Nog tot vanavond 18 uur zendt Radio 1 de jaarlijkse Belpop 100 live uit vanuit Frituur Number One in de Antwerpse Hoogstraat. Wij gingen deze voormiddag al eens een kijkje nemen in de frituur waar Tom Barman wel eens een hard eitje met andalouse bestelde, en waar uitbaatster Maria, levende legende, vandaag frietjes bakt én radio maakt."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Kids, dEUS of Wannes? Belpop 100 kleurt dankzij frituur Number One Antwerpser dan ooit (01/12/2018 - Gazet van Antwerpen)

Nog tot vanavond 18 uur zendt Radio 1 de jaarlijkse Belpop 100 live uit vanuit Frituur Number One in de Antwerpse Hoogstraat. Wij gingen deze voormiddag al eens een kijkje nemen in de frituur waar Tom Barman wel eens een hard eitje met andalouse bestelde, en waar uitbaatster Maria, levende legende, vandaag frietjes bakt én radio maakt. [naar artikel]


2. Belpop-programma nu al even zeldzaam als de meest obscure Belpop-plaat (02/01/2018 - De Morgen)

Wie het bejubelde Belpop Bonanza TV nu pas ontdekt is eraan voor de moeite. Het Canvas-programma over Belgische popmuziek werd van het digitale platform VRT NU gehaald, een internationale topreeks als Big Little Lies is wél gratis online te bekijken. Hoe kan dat? [naar artikel]


3. Wannes Cappelle Roos Rebergen 'Wij zijn niet bang om onszelf te kakken te zetten.' Wannes Cappelle is Het Zesde Metaal. Roos Rebergen is Roosbeef. Zij doet in Nederland wat hij in Vlaanderen doet: poëtische gevoeligheden parkeren in bloedmooie li (28/03/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Seef wordt nog wat Antwerpser (10/05/2017 - Gazet van Antwerpen)

Vrij moeizaam maar ook voorzichtig verwijderen arbeiders de houten bekisting die het nieuwe brouwhuis van de Seefbier Brouwerij moest beschermen. Deze morgen kwam het uitzonderlijk transport toe in het Noorderpershuis op het Eilandje, na een tocht van 850 kilometer vanuit het Zuid-Duitse Seeon-Seebruck. [naar artikel]


5. KEMPEN-COLUMN. “Jij bent Antwerpser dan De Strangers” “Maar jij woont toch ook in Berchem?” (24/03/2018 - Gazet van Antwerpen)

Alain van Veldhoven, eindredacteur bij onze editie Kempen maar om allerlei redenen ook sterk verbonden aan Antwerpen, schrijft over de tegenstellingen tussen ’t stad’ en ‘den buiten’. [naar artikel]


6. Antwerpse lucht basis voor uniek bier: “Antwerpser kan een bier niet worden” (24/02/2019 - Gazet van Antwerpen)

Als alles naar wens verloopt kunnen Antwerpenaars in het najaar bier drinken op basis van in de stad ‘gevangen’ wilde gist. De Antwerpse Brouwcompagnie werkt daarvoor samen met de studenten Biochemie van de KULeuven. [naar artikel]


7. Opnieuw Limburgse frituur verkozen tot ‘Frituur van het Jaar’ (19/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Frituur Frietboetiek in Meeuwen is, net zoals in 2014, verkozen tot ‘Frituur van het Jaar’. Uitbaters Ronny en Peggy ontvingen hun prijs dinsdagmiddag uit de handen van televisiepresentator Peter Van Asbroeck. [naar artikel]


8. Koppel Filip en Davy hebben elk de beste frituur van hun gemeente: “Onze liefde voor de frituur wakkerde de liefde voor elkaar aan” (11/04/2018 - Het Nieuwsblad)

Filip De Neve en Davy de Neve zijn voor elkaar gemaakt. Ze delen dezelfde achternaam en de passie voor frieten bracht hen bij elkaar. “Hopelijk blijft het zo, want volgend jaar zal de strijd om de titel van beste frituur van Aalter hevig worden.” [naar artikel]


9. Een Brusselse authentieke frituur, die vind je in Pattaya: “Mijn droom, de enige Belgische frituur in Azië” (25/12/2018 - De Morgen)

Er zit een hoop nostalgie in het project, maar Pierre Engels is niet minder trots. In Pattaya, zowat de mondiale hoofdstad van het sekstoerisme, opende de Brusselaar een authentieke Belgische frituur. “Vijfhonderd kilometer door Thailand moeten reizen, maar toch gevonden: ossevet.” [naar artikel]


10. In deze frituur kan je dobbelen voor korting: “Ik wil niet de beste frituur, maar die met het meeste karakter” (23/03/2019 - Het Nieuwsblad)

Wel dertig nachten heeft hij doorgewerkt aan de inrichting van zijn frituur De Zoutkorrel, afgelopen jaar. Joeri Cornelis (43) moet zowat de meest gepassioneerde friturist van Vlaanderen zijn. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!