Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Sterrenchef Heston Blumenthal doet stenen in de soep

04/12/2018 - 09:48
"De Britse chef-kok Heston Blumenthal (52), goed voor zes Michelinsterren, heeft een nieuw ingrediënt ­gevonden om soep te maken: stenen. Dat vertelde hij in zijn podcast."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sterrenchef Heston Blumenthal doet stenen in de soep (04/12/2018 - Het Belang van Limburg)

De Britse chef-kok Heston Blumenthal (52), goed voor zes Michelinsterren, heeft een nieuw ingrediënt ­gevonden om soep te maken: stenen. Dat vertelde hij in zijn podcast. [naar artikel]


2. Sterrenchef Heston Blumenthal is tegen klanten die foto’s maken van hun eten (14/01/2020 - Het Belang van Limburg)

De bekende Britse sterrenchef Heston Blumenthal heeft uitgehaald naar mensen die foto’s nemen van hun maaltijd voor ze ervan beginnen te eten. Volgens hem is het belangrijker dat je in het moment leert te leven. [naar artikel]


3. Zoon van Charlton Heston herinnert zich eerste filmrol: “Ik was drie maanden oud en verdronk bijna tijdens de opnames” (11/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Toen Fraser Heston (65) amper drie maanden oud was, stond hij voor het eerst op een filmset. Zijn rol als baby Mozes in kaskraker ‘The Ten... [naar artikel]


4. Enige vrouwelijke sterrenchef geeft Michelinster terug: “Ze doet me niets meer” (03/12/2016 - Het Nieuwsblad)

Brugge verliest nog maar eens een sterrenzaak. Karen Keygnaert, de enige vrouwelijke chef met een Michelinster in Vlaanderen, ruilt A’Qi in voor een nieuw, toegankelijker concept. “Die Michelinster doet me niets meer, ik ben ze ontgroeid.” [naar artikel]


5. Sterrenchef doet het zonder kaart (20/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Sterrenchef Danny Vanderhoven (44) en zijn vrouw Ineke Dols (49), die voor de zomer nog de deur van hun zaak Terhills in Maasmechelen achter zich dicht trokken, hebben een nieuwe uitdaging. “Het zou Hasselt of Maastricht worden”, zeggen ze. “Na lang zoeken bleek de oude jeugdrechtbank aan de Bampslaan 21 perfect voor ons te passen.” Er is nog geen naam voor de nieuwe zaak, maar het staat al wel vast dat het een restaurant zonder kaart wordt. [naar artikel]


6. Sterrenchef voert gasten persoonlijk van hotel naar pop-upzaak en terug en dat doet hij niet zomaar (17/02/2018 - Het Nieuwsblad)

Sterrenrestaurant St.-Nicolas in Elverdinge is tijdelijk gesloten door werken in het restaurant en de keuken, maar chef Franky Vanderhaeghe laat zijn klanten niet op hun honger zitten. Hij voert hen persoonlijk naar zijn pop-upzaak in Poperinge en terug. [naar artikel]


7. Sterrenchef Roger van Damme doet opmerkelijke bekentenis: “Ik heb drie jaar als dj gewerkt” (01/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Roger van Damme (47) staat dagelijks in zijn sterrenrestaurant Het Gebaar en hij maakt kookprogramma’s voor Njam. Maar er was ooit een tijd waar de... [naar artikel]


8. Tips van topkoks: eten zoals een sterrenchef doet u zó (03/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Komende week worden wij even hét gastronomische middelpunt op deze planeet. Niet alleen wordt dinsdag in Antwerpen het beste restaurant ter wereld verkozen, tegelijk start ook een wekenlang foodfestival met in heel Vlaanderen ontelbare ontkurkingen, proeverijen en andere natjes en droogjes. Want weinig plekken op deze wereld herbergen zoveel culinaire schatten, knikken ook onze sterrenchefs. Om alvast in de juiste appetijt te raken: hun geheime adresjes. [naar artikel]


9. Antwerpenaar Johan Segers, onze oudste en langste sterrenchef, zag veel veranderen: “Mij is altijd geleerd dat je nooit moet doen wat de rest doet” (22/05/2022 - Gazet van Antwerpen)

De nieuwe Michelingids wordt maandag voorgesteld. En vaak valt dan de naam van Peter Goossens als de godfather van onze gastronomie. Maar dé ouderdomsdeken van de sterren, dat is de Antwerpse chef Johan Segers van ’t Fornuis. 72 jaar oud én de kok die al het langst zijn ster behoudt binnen eenzelfde zaak. “Dat alles vroeger beter was? Zever. Er is veel verbeterd. Het is er intussen zelfs over. Mijn job is niet meer normaal. Op den duur behoor je als kok mee tot de goden. Tot de BV’s.” [naar artikel]


10. “Ik zal niet stoer doen, het doet me echt iets”: na acht jaar mag Wout Bru zich opnieuw sterrenchef noemen (13/03/2023 - Het Nieuwsblad)

Acht jaar nadat hij zijn laatste Michelinster én vervolgens ook zaak achterliet in Frankrijk, heeft Wout Bru (53) opnieuw een ster beet. Voor Le Grand Verre in Durbuy, een zaak van Marc Coucke. “Ik zal niet stoer doen, dit doet me wel degelijk iets”, klinkt het. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!