Dag van de Natuur en dan trekken tientallen vrijwilligers van Natuurpunt naar de Berenheide in Meeuwen, naar Ellikom en naar Grote Brogel Aende slagmolen om er beheerwerken uit te voeren. [naar artikel]
De Slagmolen in Oudsbergen neemt voortaan geen reservaties meer aan tijdens het weekend. Het sterrenrestaurant wil de work-life balance voor hun personeel aantrekkelijker maken. “We moeten het horecalandschap zelf heruitvinden”, aldus topchef Bert Meewis. [naar artikel]
Restaurant De Slagmolen in Opglabbeek behoudt zijn twee sterren. Volgens topchef Bert Meewis zorgt de erkenning wel degelijk voor een boost. Hij zegt dat Michelinsterren belangrijk zijn voor de Limburgse gastronomie maar dat ze niet het hoofddoel mogen worden voor jonge chefs. [naar artikel]
Omwille van zijn culinaire prestaties wordt het Opglabbeekse sterrenrestaurant Slagmolen al jaren geloofd en gelauwerd. Nu wordt de kooktempel ook erkend omwille van zijn verdiensten voor Limburg. Topchef Bert Meewis en gastvrouw Karlijn Libbrecht kregen vandaag de ondernemersprijs Herman Dessers van Voka-Limburg. [naar artikel]
Elke Genkenaar kent natuurlijk de spoorbrug aan het begin van de Hasseltweg. Enkele tientallen meters verder ligt echter reeds jarenlang een tweede nog ongebruikte brug, verborgen in het groen. Onder deze brug loopt sinds enkele weken een wandelpad naar De Slagmolen. Dit pad loopt langs de Schabeek die opnieuw zichtbaar werd gemaakt. [naar artikel]
Sterrenrestaurant Slagmolen in Opglabbeek bestaat 25 jaar, en dat mag gevierd worden. Speciaal voor hun jubileum komen vader en zoon, de twee chef-koks, met een wel heel speciaal menu op de proppen. [naar artikel]
Bij tweesterrenrestaurant Slagmolen in Oudsbergen staat zoon Giel Meewis (26) voortaan mee achter het fornuis. [naar artikel]
Gault&Millau stelt maandag zijn nieuwe restaurantgids voor. Dat gaat gepaard met de uitreiking van tal van prijzen: kok Meewis van ‘Slagmolen’ is de ‘chef van het jaar en het Voerens restaurant ‘Hoeve de Bies’ is de ‘Ontdekking van het jaar’. [naar artikel]
Zo’n 190 zaken die vorig jaar nog scoorden in de Gault&Millau verdwenen. Tegelijk kwamen er 130 nieuwe adressen bij, zo blijkt uit de 17de voorstelling van de populaire restaurantgids. Bert Meewis van restaurant Slagmolen in Oudsbergen is Chef van het Jaar. [naar artikel]
Bert Meewis van restaurant Slagmolen in Oudsbergen kreeg maandag van Gault&Millau de prijs voor ‘Chef van het Jaar’. Wij mochten langsgaan voor een dubbelinterview samen met zijn zoon en toekomstig opvolger Giel. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.