08/12/2018 - 17:47
"• Vijftiende speeldag La Liga • Aftrap: 16u15 • Mestalla • Batshuayi hoopt op een basisplaats bij Valencia"

1. LIVE. Invaller Batshuayi moet achterstand van Valencia nog helpen ombuigen tegen Sevilla (08/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Vijftiende speeldag La Liga • Aftrap: 16u15 • Mestalla • Batshuayi hoopt op een basisplaats bij Valencia [naar artikel]

2. Invaller Mertens ziet hoe Argentijnse toppers van Juvé scheve situatie helemaal ombuigen in Coppa (28/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Juventus heeft vanavond een stevige optie genomen op een ticket voor de finale van de Coppa Italia. De 'Oude Dame' kwam in het Juventus Stadium [naar artikel]

3. Invaller Michy Batshuayi kan nederlaag Valencia niet afwenden (26/08/2018 - Het Belang van Limburg)

Valencia heeft zondag op de tweede speeldag in de Spaanse Primera Division zijn eerste nederlaag van het nieuwe seizoen geleden. ‘Los Murcielagos’ gingen in Barcelona met 2-0 onderuit op verplaatsing bij Espanyol. [naar artikel]

4. Valencia, met invaller Batshuayi, sleept in 92ste minuut nog punt uit de brand tegen Sevilla (08/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Valencia leek af te stevenen op een vierde seizoensnederlaag tegen Sevilla, maar in de 92ste minuut kopte Diakhaby de gelijkmaker tegen de touwen.... [naar artikel]

5. Invaller Batshuayi kan nederlaag niet voorkomen: Valencia onderuit bij Alaves (05/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Michy Batshuayi heeft zaterdag op de 18e speeldag in La Liga met Valencia een 2-1 nederlaag geleden bij Alaves. De Rode Duivel mocht in de 69e minuut invallen, maar kon de nederlaag niet voorkomen. [naar artikel]

6. Invaller Batshuayi geraakt met Chelsea niet voorbij zijn ex-club Valencia (27/11/2019 - Metro)

Valencia en Chelsea hebben vanavond op de vijfde speeldag in groep H van de Champions League 2-2 gelijkgespeeld. Twee dolle minuten voor de pauze waren voldoende om voor een 1-1 ruststand te zorgen in het Mestallastadion. Carlos Soler opende na veertig minuten de score voor de thuisploeg, maar er was nog maar net afgetrapt toen […] Het bericht Invaller Batshuayi geraakt met Chelsea niet voorbij zijn ex-club Valencia verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Zulte Waregem kan een 0-2 achterstand ombuigen en stuit op een gelijkspel tegen Charleroi (21/05/2017 - De Morgen)

8. 2-1-achterstand ombuigen in winst: statistieken uit verleden Davis Cup-finales beloven niet veel goeds voor Belgen (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Belgen staan in de Davis Cup-finale met 2-1 in het krijt tegen Frankrijk. 62 keer (op 105 finales) zat een land in hetzelfde schuitje als Goffin... [naar artikel]

9. LIVE: Werk aan de winkel voor Genk dat achterstand tegen Gent nog moet ombuigen (10/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk en AA Gent likken hun wonden. De Limburgers verloren op de vorige speeldag zwaar tegen Standard en staan laatste in de PO1-stand. AA... [naar artikel]