Invaller Batshuayi kan nederlaag niet voorkomen: Valencia onderuit bij Alaves

05/01/2019 - 18:50
"Michy Batshuayi heeft zaterdag op de 18e speeldag in La Liga met Valencia een 2-1 nederlaag geleden bij Alaves. De Rode Duivel mocht in de 69e minuut invallen, maar kon de nederlaag niet voorkomen."

1. Invaller Batshuayi kan nederlaag niet voorkomen: Valencia onderuit bij Alaves (05/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Michy Batshuayi heeft zaterdag op de 18e speeldag in La Liga met Valencia een 2-1 nederlaag geleden bij Alaves. De Rode Duivel mocht in de 69e minuut invallen, maar kon de nederlaag niet voorkomen. [naar artikel]

2. Invaller Michy Batshuayi kan nederlaag Valencia niet afwenden (26/08/2018 - Het Belang van Limburg)

Valencia heeft zondag op de tweede speeldag in de Spaanse Primera Division zijn eerste nederlaag van het nieuwe seizoen geleden. ‘Los Murcielagos’ gingen in Barcelona met 2-0 onderuit op verplaatsing bij Espanyol. [naar artikel]

3. LIVE. Invaller Batshuayi moet achterstand van Valencia nog helpen ombuigen tegen Sevilla (08/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Vijftiende speeldag La Liga • Aftrap: 16u15 • Mestalla • Batshuayi hoopt op een basisplaats bij Valencia [naar artikel]

4. Valencia, met invaller Batshuayi, sleept in 92ste minuut nog punt uit de brand tegen Sevilla (08/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Valencia leek af te stevenen op een vierde seizoensnederlaag tegen Sevilla, maar in de 92ste minuut kopte Diakhaby de gelijkmaker tegen de touwen.... [naar artikel]

5. Invaller Batshuayi geraakt met Chelsea niet voorbij zijn ex-club Valencia (27/11/2019 - Metro)

Valencia en Chelsea hebben vanavond op de vijfde speeldag in groep H van de Champions League 2-2 gelijkgespeeld. Twee dolle minuten voor de pauze waren voldoende om voor een 1-1 ruststand te zorgen in het Mestallastadion. Carlos Soler opende na veertig minuten de score voor de thuisploeg, maar er was nog maar net afgetrapt toen […] Het bericht Invaller Batshuayi geraakt met Chelsea niet voorbij zijn ex-club Valencia verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Invaller Michy Batshuayi smeert Ajax eerste nederlaag van het seizoen aan (23/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Michy Batshuayi heeft zich woensdagavond tot matchwinnaar gekroond in de Champions League-partij tussen Ajax en Chelsea. De Rode Duivel viel 20 minuten voor tijd in bij 0-0 en scoorde in de slotminuten het enige doelpunt van de wedstrijd. Voor Ajax was het de eerste nederlaag van het seizoen. De Amsterdammers delen nu de leiding in Groep H met Chelsea. [naar artikel]

7. Invaller Doku kan nederlaag Rennes niet voorkomen (05/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Rennes heeft op de dertiende speeldag in de Ligue 1 met 0-2 verloren van Lens. Jérémy Doku viel bij de start van de tweede helft in voor de geblesseerde Romain del Castillo. [naar artikel]

8. Invaller De Ketelaere kan nipte Atalanta-nederlaag tegen competitieleider Inter niet voorkomen (04/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Drie punten bij op de boekhouding voor Inter. De competitieleider in Italië won met 1-2 op het veld van Atalanta. Bij de thuisploeg kreeg Charles De Ketelaere tien minuten in het slot van de wedstrijd. [naar artikel]

9. LIVEBLOG NAPOLI-ATALANTA. Invaller Ngonge moet nieuwe nederlaag voorkomen, dubbele achterstand voor thuisploeg (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Clash in de Serie A om een Europa League-ticket in het Diego Armando Maradona tussen enerzijds het Napoli van Cyril Ngonge en Leander Dendoncker en anderzijds het Atalanta van Charles De Ketelaere. Atalanta is het nummer zes met 47 punten, Napoli volgt als zevende met twee eenheden minder. [naar artikel]

10. KOERS KORT. Deceuninck-Quick.Step trekt met Jakobsen naar Valencia - Dumoulin debuteert in Valencia voor Jumbo-Visma (03/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Deceuninck-Quick.Step heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de 71ste editie van de Ronde van Valencia (2.Pro), die woensdag van start gaat. Met... [naar artikel]