Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Urban dining op gastronomisch niveau bij Het Cordaat op de Corda Campus

10/12/2018 - 06:04
"De Corda Campus heeft er sinds 31 augustus een horecazaak bij: Het Cordaat, een restaurant met een uitgebreide en gevarieerde kaart. Vlot en hip, dit is urban dining op gastronomisch niveau."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Urban dining op gastronomisch niveau bij Het Cordaat op de Corda Campus (10/12/2018 - Het Belang van Limburg)

De Corda Campus heeft er sinds 31 augustus een horecazaak bij: Het Cordaat, een restaurant met een uitgebreide en gevarieerde kaart. Vlot en hip, dit is urban dining op gastronomisch niveau. [naar artikel]


2. Onze sommeliers proeven 100 festivalwijnen en selecteren hun absolute toppers: “Een koopje, deze wijn op gastronomisch niveau” (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

September is dé wijnmaand bij uitstek. In zowat elke supermarkt regent het fikse kortingen op vele honderden flessen. Naar jaarlijkse traditie... [naar artikel]


3. DIM DINING Antwerpen (02/12/2017 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Dim Dining in Antwerpen: het beste van twee werelden (04/12/2017 - De Morgen)

In ‘Open kaart’ bespreken ancien Lene Kemps en jonkie Femke Vandevelde om de beurt een eetadres. Deze week trok Lene naar Dim Dining in Antwerpen. [naar artikel]


5. Nieuwe trekpleister voor fine dining en dans (15/11/2018 - Gazet van Antwerpen)

Wil u de culinaire hoogstandjes van gerenommeerde Brusselse chefs proeven zonder de stad uit te gaan? Dat is vanaf volgende week mogelijk in zaal Mozaic, gevestigd in de oude Schuilplaats voor Werklieden in de Londenstraat. [naar artikel]


6. High society dining in Lissabon (12/06/2020 - Express)

Dat lekker eten een kunst is, wordt nergens anders zo mooi getoond als in Palácio Chiado, de nieuwe culinaire parel van Lissabon.... The post High society dining in Lissabon appeared first on Business AM. [naar artikel]


7. Topchefs Peter Goossens en Viki Geunes: ‘De ministers weten niet wat fine dining is’ (30/04/2021 - De Morgen)

Juicht: volgende week mogen de terrassen weer open. Maar voor Peter Goossens (57) en Viki Geunes (48), de enige driesterrenchefs van het land, wordt het een feestje in mineur. ‘Takeaway? Het Hof van Cleve steek je niet in een doosje.’ [naar artikel]


8. ‘De ministers weten niet wat fine dining is’ (30/04/2021 - De Morgen)

Juicht: volgende week mogen de terrassen weer open. Maar voor Peter Goossens (57) en Viki Geunes (48), de enige driesterrenchefs van het land, wordt het een feestje in mineur. ‘Takeaway? Het Hof van Cleve steek je niet in een doosje.’ [naar artikel]


9. INTERVIEW. Topchefs Peter Goossens en Viki Geunes: “De ministers weten niet wat fine dining is” (01/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Juicht: volgende week mogen de terrassen weer open. Maar voor Peter Goossens (57) en Viki Geunes (48), de enige driesterrenchefs van het land, wordt het een feestje in mineur. “Takeaway? Het Hof van Cleve steek je niet in een doosje.” [naar artikel]


10. Jonas Kellens van Dim Dining in Antwerpen is Gastheer van het Jaar: “Alles al doende geleerd” (13/12/2021 - Gazet van Antwerpen)

“Soms vragen mensen me waarom wij zo nodig de servetten op de schoot van onze gasten komen leggen. Wel omdat dat een stuk van de beleving en van de etiquette is. Ik denk dat we daarvoor nu die erkenning krijgen”, zegt Jonas Kellens, zopas de nieuwe Gastheer van het Jaar. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!