LIVE. Einde tweede kwart, Red Lions gaan rusten met comfortabele 0-2

15/12/2018 - 12:09
"Belangrijke dag voor de Red Lions. De Belgische hockeymannen (FIH-3) kunnen zich vanmiddag in het Indiase Bhubaneswar van een eerste WK-finale..."

1. LIVE. Einde tweede kwart, Red Lions gaan rusten met comfortabele 0-2 (15/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Belangrijke dag voor de Red Lions. De Belgische hockeymannen (FIH-3) kunnen zich vanmiddag in het Indiase Bhubaneswar van een eerste WK-finale... [naar artikel]

2. LIVE. Dominant Oranje gaat met een comfortabele voorsprong rusten (26/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Oefenwedstrijd • Johan Cruijff ArenA • Aftrap: 20u45 • Eriksen voor het eerst in Deense selectie na hartstilstand op EK • Scheidsrechter: Lawrence Visser [naar artikel]

3. LIVE. STVV gaat rusten met comfortabele voorsprong tegen zwak Standard (10/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 34 • Aftrap: 18u30 • Stayen [naar artikel]

4. LIVE SPANJE-COSTA RICA. Dominant Spanje gaat rusten met comfortabele 3-0-voorsprong (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Groep E, WK voetbal • Aftrap: 17 uur • Stadion: Al Thumama Stadium • Scheidsrechter: Mohammed Abdulla [naar artikel]

5. LIVE. 3-0! OHL kan met een comfortabele voorsprong gaan rusten, dankzij nieuw doelpunt De Norre (04/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 28ste speeldag • Aftrap: 18u15 • King Power Aan den Dreef • Zulte Waregem heeft punten broodnodig in strijd om behoud [naar artikel]

6. LIVE. Derde kwart bezig, Red Lions leunen op comfortabele 0-2-voorsprong (15/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE. Derde kwart bezig, Red Lions leunen op comfortabele 0-2-voorsprong, maar zijn even in ondertal (15/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE: Rusten geblazen in Brussel. Bij momenten flitsende Duivels gaan rusten met voorsprong na goals Mertens en Lukaku (11/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels leggen de laatste hand aan hun WK-voorbereiding met een uitwuifwedstrijd tegen Costa Rica. Bondscoach Roberto Martínez beloofde... [naar artikel]

9. Trump, Clinton en de fabel van de comfortabele 20ste-eeuwse fabrieksjobs (29/09/2016 - Express)

Wie maandagnacht het eerste presidentiële debat volgde moet gedacht hebben dat de VS aan de rand van de finale instorting staan, schrijft de Financial Times in een editoriaal. De Republikeinse kandidaat Donald Trump bleef er maar op hameren dat de VS een derdewereldland is dat lijdt onder de haast  bijbelse vlucht van jobs naar China […] The post Trump, Clinton en de fabel van de comfortabele 20ste-eeuwse fabrieksjobs appeared first on Express [NL]. [naar artikel]

10. Liverpool geeft comfortabele voorsprong weg en verliest (04/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Liverpool is op het veld van Bournemouth niet verder geraakt dan een gelijkspel. Nochtans leek halverwege de tweede helft de match gespeeld, toen The Reds 1-3 voorkwamen. Op amper twee minuten zette de thuisploeg die scheve situatie recht en in de absolute slotfase bleef Liverpool verweesd achteraf. [naar artikel]