Onvermijdelijke Teodorczyk bezorgt Anderlecht punt in Duitsland

20/10/2016 - 23:02
"Anderlecht blijft ook na drie speeldagen in de Europa League ongeslagen. Tegen Mainz zag het er nochtans niet goed uit toen Deschacht al vroeg een strafschopfout beging maar de onvermijdelijke Teodorczyk scoorde na rust de gelijkmaker. In Groep C blijft het zo extreem spannend want Anderlecht telt net als Mainz en Saint-Etienne vijf punten. Het Azerbeidzjaanse Gabala staat laaatste met nul punten."

1. Onvermijdelijke Teodorczyk bezorgt Anderlecht punt in Duitsland (20/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht blijft ook na drie speeldagen in de Europa League ongeslagen. Tegen Mainz zag het er nochtans niet goed uit toen Deschacht al vroeg een strafschopfout beging maar de onvermijdelijke Teodorczyk scoorde na rust de gelijkmaker. In Groep C blijft het zo extreem spannend want Anderlecht telt net als Mainz en Saint-Etienne vijf punten. Het Azerbeidzjaanse Gabala staat laaatste met nul punten. [naar artikel]

2. Teodorczyk bezorgt Anderlecht zege op Sclessin in draak van een wedstrijd (02/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Je hebt zwak, je hebt zwakker en dan was er zondag nog de wedstrijd tussen Standard en Anderlecht. Een schabouwelijk kijkstuk werd het, met een horrortackle (en slechts geel) van Fai dat lang het enige hoogtepunt van de match was. Tot Lukasz Teodorczyk twaalf minuten voor tijd Gillet bij een hoekschop aftroefde en de 0-1 binnenkopte. Bekijk de samenvatting vanaf 23u. [naar artikel]

3. Teodorczyk bezorgt bleek Anderlecht met kopbal eerste zege sinds 2012 op Sclessin (02/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Negende keer, goede keer voor Anderlecht op bezoek bij Standard. Na de saaiste Clásico sinds lang verdiende geen van beide ploegen eigenlijk de [naar artikel]

4. Teodorczyk bezorgt Anderlecht op de valreep drie punten én leidersplaats (16/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft de leiderspositie veroverd op de tiende speeldag van de Jupiler Pro League. De thuisploeg stelde teleur en kon amper kansen creëren, tot grote woede van de supporters. Op het einde van de wedstrijd viel dan toch de broodnodige goal voor het thuisteam. Een niet-gefloten penalty en een overdreven rode kaart in het nadeel van Lokeren zorgden voor heel wat kritiek op scheidsrechter Dierick. [naar artikel]

5. Anderlecht-spits Teodorczyk bezorgt Polen gelijkspel in oefenduel tegen Slovenië (14/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Polen en Slovenië hebben in een oefenduel in Wroclaw 1-1 gelijkgespeeld. De bezoekers kwamen na 24 minuten op voorsprong via Mevlja, diep in de [naar artikel]

6. Teodorczyk bezorgt Anderlecht zege in Charleroi (26/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht gaat met een goed gevoel de winterstop in. Paars-wit lag 75 minuten onder op het veld van Charleroi, maar een flits van de onvermijdelijke Teodorczyk was genoeg om de match te doen kantelen. In de slotfase maakte de ingevallen Acheampong er nog 0-2 van. Door deze zege springt Anderlecht voorlopig één puntje over leider Club Brugge, dat later op de avond nog Moeskroen ontvangt. Charleroi kan dinsdag zijn zesde plaats verliezen aan AA Gent. [naar artikel]

7. Teodorczyk bezorgt Anderlecht op Mambourg vrolijk eindejaar (26/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

We vallen in herhaling: Lukasz Teodorcyzk heeft Anderlecht nog maar eens naar de zege geloodst. De Pool was ook in Charleroi van goudwaarde. Met [naar artikel]

8. Teodorczyk bezorgt Anderlecht 34ste titel (18/05/2017 - De Morgen)

Na een plaats op de bank en het middelvinger-incident in Brugge heeft Lukasz Teodorczyk sportieve revanche genomen. Met twee goals bezorgde hij Anderlecht in Charleroi zijn 34ste landstitel. Het werd uiteindelijk 1-3 [naar artikel]

9. Onvermijdelijke Michiel Goyvaerts bezorgt Diepenbeek punt tegen Boorsem Sport (03/12/2023 - Het Belang van Limburg)

De partij Diepenbeek A-Boorsem A in tweede provinciale A leverde zaterdagavond geen winnaar op: 1-1. [naar artikel]