Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Gouden steak die internationale voetbalwereld op zijn kop zette kan je nu ook in Hasselt eten

15/01/2019 - 12:07
"Voortaan moet u niet meer naar Dubai voor een Ribéry-steak - lees: biefstuk met een laagje goud. Ook bij grillrestaurant Butcher in Hasselt kunt u vanaf vandaag een stuk vlees met bladgoud bestellen. “Een primeur voor België”, claimt zaakvoerder Ramis Pirigam. “Goud is perfect eetbaar. Het geeft je filet pur een luxueuzer uitzicht.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Gouden steak die internationale voetbalwereld op zijn kop zette kan je nu ook in Hasselt eten (15/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Voortaan moet u niet meer naar Dubai voor een Ribéry-steak - lees: biefstuk met een laagje goud. Ook bij grillrestaurant Butcher in Hasselt kunt u vanaf vandaag een stuk vlees met bladgoud bestellen. “Een primeur voor België”, claimt zaakvoerder Ramis Pirigam. “Goud is perfect eetbaar. Het geeft je filet pur een luxueuzer uitzicht.” [naar artikel]


2. Lekkerder én gezonder dan steak met frieten? Steak met krokante zoete aardappel (17/08/2017 - De Morgen)

Ja, steak met friet is zalig. Maar soms mag het wel eens iets anders zijn: iets gezonder, iets unieker, iets met nog een tikkeltje meer smaak zelfs. In dat geval: zoete aardappel to the rescue! Zeker als je hem heerlijk krokant bakt en serveert met een frisse honing-limoendressing. Yumm! [naar artikel]


3. Sterrenchef Danny Horseele eet steak au poivre in de Antwerpse binnenstad: “Is dit de steak van een berggeit?” (27/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

“Steak au poivre is een van de absolute klassiekers voor wie al eens een brasserie binnenstapt. Straf dat je die met moeite in de helft van de zaken redelijk tot lekker op je bord krijgt. En dan druk ik het eigenlijk nog positief uit.” Dat zegt sterrenchef Danny Horseele nadat hij als een ware toerist op en rond de Antwerpse Grote Markt zijn benen onder tafel stak, in de hoop een lekker stukje vlees te krijgen. “Ik vraag me af of sommige van die chefs hun eigen eten zelf al eens proeven. Ik twijfel eraan.” [naar artikel]


4. HLN Eten gaat op zoek naar de lekkerste steak-friet van Vlaanderen met ‘De Steak van Stijn’: “Sfeer en eten versterken elkaar" (30/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een krokante korst, liefst onder 36 euro en met in ossenwit gebakken frietjes: zo eet arbeidseconoom Stijn Baert zijn steak-friet het liefst. Waar hij die bij voorkeur bestelt, lees je vanaf deze maand niét meer op zijn Instagram-account, wel bij HLN Eten. Als HLN-foodie zet Stijn de queeste naar de perfecte steak-friet verder via een handige restokaart, waarin je alle adressen en recensies van de biefstuk kan raadplegen voor je zelf ergens reserveert. Waar zal hij op letten? [naar artikel]


5. Jeroen Meus goes veggie en maakt in nieuw boek geen ‘Dagelijkse kost’ maar ‘Groentekost’: “Maar als ik zin heb in steak, maak ik steak” (26/10/2022 - Gazet van Antwerpen)

Een goei kotelet, in goe wa boter. Met boontjes. Ook gebakken in goe wa boter. Zo kennen we de ‘Dagelijkse kost’ van Jeroen Meus (44) al twaalf jaar. Maar in zijn nieuwe boek zal je geen koteletten vinden. In Groentekost kookt Jeroen vegetarisch. Of hij het vlees ooit voorgoed links zal laten liggen? “Als ik zin heb in een steak, dan bak ik een steak.” [naar artikel]


6. Deze steak – die geen steak is – smaakt best lekker: bekend palingrestaurant scoort ook met vegan en maakt kans op prijs (27/01/2024 - Gazet van Antwerpen)

In restaurant Groenendijk, de oudste herberg van Weert (Bornem), serveren ze nog steeds de traditionele paling, verse mosselen, de klassieke entrecôte, hazenrug of hertenstoofvlees. Maar zaakvoerders Peter De Block (51) en Nele Onghena (42) hebben de voorbije jaren geruisloos ook een ander gamma geïntroduceerd, namelijk dat van de plantaardige keuken. Dat doen ze blijkbaar zo goed dat ze maandag kans maken op een Vegan Award. Voor de gelegenheid tonen ze één van hun vegan succesnummers: de steak met peperroomsaus, die geen steak is maar er toch veel van weg heeft. [naar artikel]


7. Na gouden steak en panini nu ook gouden eieren bij het ontbijt (04/11/2019 - Het Belang van Limburg)

De hype met het eetbare goud is nog niet voorbij: na steak en panini met bladgoud, kan je vanaf vandaag ook decadent ontbijten in de Hasseltse ontbijtbar BBC. Daar hebben ze de kip met de gouden eieren gevonden. [naar artikel]


8. GEPROEFD. De gouden steak van Butcher, ideaal voor alle gouden papa’s (04/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Papa’s zijn goud waard, toch? Wij proefden een lekker stukje vlees in een gouden jasje van Butcher Grill & Bar in Hasselt, in een handige afhaalbox. Ideaal om te bestellen voor Vaderdag. [naar artikel]


9. Hasselt krijgt tweede ‘gouden steak’-restaurant (07/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Kok Ramis Pirigam, die sinds begin dit jaar furore maakt met zijn restaurant ‘Butcher’ aan de Meldertstraat in Hasselt, opent dit weekend een tweede zaak aan de jachthaven. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!