22/01/2019 - 22:08
"Reims heeft dinsdag na strafschoppen Toulouse uitgeschakeld in de zestiende finales van de Coupe de France. Na 90 minuten stond het 3-3, na de verlengingen 4-4. Toulouse haalde het met 4-3 in de strafschoppen. Aaron Leya Iseka scoorde twee keer voor Toulouse en benutte ook zijn strafschop, Björn Engels en Thomas Foket speelden de hele wedstrijd bij Reims."

1. Leya Iseka helpt Toulouse met twee doelpunten en penalty aan bekerzege tegen Björn Engels en Thomas Foket (22/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Reims heeft dinsdag na strafschoppen Toulouse uitgeschakeld in de zestiende finales van de Coupe de France. Na 90 minuten stond het 3-3, na de verlengingen 4-4. Toulouse haalde het met 4-3 in de strafschoppen. Aaron Leya Iseka scoorde twee keer voor Toulouse en benutte ook zijn strafschop, Björn Engels en Thomas Foket speelden de hele wedstrijd bij Reims. [naar artikel]

2. Belgen in het buitenland – Leya Iseka helpt Toulouse met twee doelpunten en penalty aan bekerzege tegen Reims (22/01/2019 - Metro)

Reims heeft dinsdag na strafschoppen Toulouse uitgeschakeld in de zestiende finales van de Coupe de France. Na 90 minuten stond het 3-3, na de verlengingen 4-4. Toulouse haalde het met 4-3 in de strafschoppen. Aaron Leya Iseka scoorde twee keer voor Toulouse en benutte ook zijn strafschop, Björn Engels en Thomas Foket speelden de hele […] Het bericht Belgen in het buitenland – Leya Iseka helpt Toulouse met twee doelpunten en penalty aan bekerzege tegen Reims verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. LIVE UNION-TOULOUSE. Toulouse nét voor rust op voorsprong via penalty, Union vergeet kansen af te maken (21/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Net als vorig seizoen speelt Union de poules van de Europa League. Daarin legde het toen een fenomenaal parcours af en bereikte het de kwartfinale. Is de thuismatch tegen Toulouse, die in het Lotto Park gespeeld wordt, het begin van een nieuwe succescampagne? Volg alles op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

4. LIVE UNION-TOULOUSE (18u45). Union speelt Europees in gloednieuwe outfits, wie zijn de opvallendste spelers bij Toulouse? (21/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE UNION-TOULOUSE. Wat kan Union, met Nilsson in de spits, tegen Toulouse? (21/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

6. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

7. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

8. [VIDEO] - Juncker verkiest Frans boven Engels: “Het Engels verliest aan belang” (05/05/2017 - De Redactie)

Tijdens een congres over de Europese Unie in het Italiaanse Florence twijfelde EC-commissievoorzitter over welke taal hij zou gebruiken bij zijn "State of the Union". Juncker had het er drie kwartier lang over de staat van de Europese Unie en de uitdagingen. Hij zei onder meer nog dat het wel degelijk de Britten zijn die Europa verlaten en niet omgekeerd en dat dat ook zichtbaar moet zijn in de onderhandelingen. Niet in het Engels, maar dus in het Frans… Een kwinkslag met een bedoeling. [naar artikel]

9. QUIZ: Vlamingen zijn zevende beste Engels-sprekers van de wereld: hoe goed is jouw Engels? (09/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Vlamingen behoren nog altijd tot de top als het op de beheersing van de Engelse taal aankomt. Dat blijkt uit de gisteren verschenen English... [naar artikel]

10. Matteo Simoni scoort rolletje in internationale hitserie ‘Atlanta’: “Ik speel een Hollander die Engels praat, dus mijn Engels moest niet eens perfect zijn” (24/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Matteo Simoni (34) heeft een rolletje te pakken in de bekroonde Amerikaanse reeks ‘Atlanta’. De acteur schittert — voor twee scènes dan toch — in het derde seizoen van de FX- en Hulu-serie. “Bij de audities dacht ik:’Dit ga ik nooit hebben.’ Toen ze terugbelden om te zeggen dat ik de rol kreeg, was ik dan ook echt heel vereerd.” [naar artikel]