BusinessAM

Jupiler Pro League – Antwerp alleen tweede na 1-1 gelijkspel tegen Standard

26/01/2019 - 08:46
" Antwerp en Standard hebben vrijdagavond met een 1-1 gelijkspel de 23e speeldag in de Jupiler Pro League geopend. Bij de rust was er nog niet gescoord. In de 62e minuut moest Antwerp met tien voort, nadat Didier Lamkel Ze op een minuut tijd twee keer geel pakte. Maxime Lestienne zette het numerieke voordeel in de […] Het bericht Jupiler Pro League – Antwerp alleen tweede na 1-1 gelijkspel tegen Standard verscheen eerst op Metro."

1. Jupiler Pro League – Standard wint de strijd om de derde plaats (19/05/2019 - Metro)

Standard heeft zich zondag verzekerd van de derde plaats in de Jupiler Pro League dankzij een 0-0 gelijkspel bij kampioen Racing Genk. Concurrent Antwerp verloor tegelijkertijd met 3-2 bij Club Brugge. Standard gaat als derde volgend seizoen naar de derde en voorlaatste voorronde van de Europa League. Antwerp moet vrede nemen met de vierde plaats […] Het bericht Jupiler Pro League – Standard wint de strijd om de derde plaats verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – Antwerp na 0-1 zege in Moeskroen tweede in de stand (11/08/2018 - Metro)

Met een 0-1 zege in Moeskroen is Antwerp zaterdag op de derde speeldag naar een voorlopig tweede plaats opgeklommen in de Jupiler Pro League. Bij de rust stond de 0-0 nog op het bord. William Owusu scoorde het enige doelpunt van de partij negen minuten voor tijd. Eerder op de dag won Zulte Waregem met […] Het bericht Jupiler Pro League – Antwerp na 0-1 zege in Moeskroen tweede in de stand verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. LIVE. Bij momenten uitstékend Antwerp rust met 1-0-voorsprong tegen Standard, Refaelov kopt machtig raak (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Twaalfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap 13u30 • Bosuil • Antwerp en Standard gingen donderdag onderuit in de Europa League [naar artikel]

4. LIVE. Wie wint de topper tussen Antwerp en Standard? (25/01/2019 - Het Belang van Limburg)

De 23e speeldag van de Jupiler Pro League wordt vanavond geopend met de topper tussen Antwerp en Standard. Houdt Antwerp de punten thuis en nadert het tot op 7 punten van leider KRC Genk? Of springt Standard over The Great Old en Club Brugge naar de tweede plaats? Volg de wedstrijd hier live vanaf 20.30u. [naar artikel]

5. Club Brugge is opnieuw tweede na overtuigende zege tegen Standard (02/12/2018 - Gazet van Antwerpen)

Na het knappe gelijkspel tegen Dortmund in de Champions League heeft Club Brugge zondag ook een klinkende zege geboekt in de competitie tegen Standard. De landskampioen had geen kind aan de ontiegelijk zwakke bezoekers uit Luik en won met 3-0. Denswil, Dennis en uitblinker Amrabat klaarden de klus al na 35 minuten. Door die zege springt Club Brugge over Antwerp naar de tweede plaats. Standard valt uit de top-zeven. [naar artikel]

6. Jupiler Pro League – Antwerp wipt na 1-2 zege bij Zulte Waregem naar voorlopige gedeelde tweede plaats (19/01/2019 - Metro)

Antwerp heeft zaterdag op de 22e speeldag van de Jupiler Pro League de volle buit gepakt bij Zulte Waregem. De partij aan de Gaverbeek eindigde op 1-2. Antwerp springt door de zege over Standard naar de tweede stek, die het deelt met Club Brugge dat zondag Charleroi ontvangt. Een kansarme eerste periode leek op 0-0 […] Het bericht Jupiler Pro League – Antwerp wipt na 1-2 zege bij Zulte Waregem naar voorlopige gedeelde tweede plaats verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Opnieuw scoreloos gelijkspel voor Antwerp (18/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

Na de 0-0 thuis tegen Cercle, kwam Antwerp vrijdagavond ook niet bij OH Leuven verder dan een scoreloos gelijkspel in de tweede periode van de Proximus League. [naar artikel]

8. Gelijkspel tegen AA Gent helpt Antwerp aan vierde plaats (30/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Antwerp en AA Gent hebben de negende speeldag van de Jupiler Pro League afgesloten met een 2-2 gelijkspel. De thuisploeg wordt zo alleen vierde op negen punten van leider Club Brugge, AA Gent telt nu evenveel punten als nummer zes STVV -maar heeft wel een minder doelsaldo. Mbokani en Haroun scoorden voor de thuisploeg, Rosted en Vadis voor de bezoekers. [naar artikel]

9. QUIZ: Speelde hij voor Antwerp, Standard, allebei of geen van beide? (26/10/2017 - Sporza)

Vanavond speelt rood-wit tegen rood-wit in de Jupiler Pro League, ofwel Antwerp tegen Standard. Weet jij nog wie een verleden (of heden) heeft bij beide clubs? [naar artikel]

10. Jupiler Pro League – Standard en Charleroi leveren scoreloos gelijkspel af in Waalse derby (10/09/2017 - Metro)

Standard en Charleroi hebben zondagavond in de Waalse derby op de zesde speeldag in de Jupiler Pro League een scoreloos gelijkspel (0-0) afgeleverd. Het balbezit en de beste kansen waren op Sclessin voor de thuisploeg, die na drie stevige nederlagen op rij nog eens een punt kon sprokkelen. In de stand schieten de Rouches, die […] [naar artikel]

11. Sterk Club Brugge walst over Standard en springt naar tweede plaats (02/12/2018 - Het Belang van Limburg)

12. Jupiler Pro League – Tien Mechelaars houden Anderlecht in bedwang (09/08/2019 - Metro)

RSC Anderlecht heeft ook zijn derde wedstrijd van het seizoen niet kunnen winnen. Op een 1-2 nederlaag tegen Oostende en een 0-0 gelijkspel in Moeskroen volgde vrijdag een 0-0 gelijkspel tegen KV Mechelen. Mechelen speelde een volledige helft met tien. Doelman Yannick Thoelen werd in de blessuretijd van de eerste helft uitgesloten nadat hij de […] Het bericht Jupiler Pro League – Tien Mechelaars houden Anderlecht in bedwang verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

13. De hoogtepunten van de zaterdagmatchen in de Jupiler Pro League (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vier matchen vanavond in de Jupiler Pro League. Standard won met 1-0 van Antwerp, KV Oostende en Zulte Waregem deelden de punten (1-1), Cercle won... [naar artikel]

14. Charleroi behoudt als enige maximumscore in Jupiler Pro League na zege tegen 10-koppig Antwerp (30/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Charleroi mag zich na dit weekend alleen leider noemen in de Jupiler Pro League. De Carolo’s wonnen de topper tegen Antwerp met 2-0 en pakken zo als enige club een perfecte 12 op 12. Antwerp speelde 70 minuten met z’n tienen na een directe rode kaart voor Birger Verstraete en blijft achter met een magere 4 op 12. Shamar Nicholson scoorde beide goals voor Charleroi. [naar artikel]

15. LIVE. Standard heeft werk voor de boeg in de tweede helft: Antwerp leidt met 0-2 op Sclessin (08/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 3de speeldag Jupiler Pro League • Antwerp heeft 0 op 6, Standard 4 op 6 • Aftrap: 13u30 • Sclessin [naar artikel]

16. Jupiler Pro League – Standard wint in extremis van Kortrijk (19/01/2019 - Metro)

Standard heeft 2019 ingezet met een overwinning. De Rouches versloegen zaterdagavond op speeldag 22 in de hoogste klasse Kortrijk met 2-1. De winning goal viel in de extra tijd. Standard versierde in de eerste helft de beste kansen via Laifis en Emond maar het was Kortrijk dat de score opende. Teddy Chevalier vloerde Ochoa in […] Het bericht Jupiler Pro League – Standard wint in extremis van Kortrijk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

17. Intense Antwerp-Standard eindigt op 0-0: Oulare loopt blessure op, Bölöni naar tribune gestuurd (26/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

Geen doelpunten op de Bosuil waar Antwerp noch Standard de drie punten verdienden. Wel twee ploegen met het mes tussen de tanden die elkaar weinig ruimte gunden. Logisch gelijkspel dus en een puntje dat Antwerp alleen op de vijfde plaats brengt. [naar artikel]

18. Standard speelt tegen KV Mechelen voor het vierde duel op rij gelijk (06/12/2020 - De Standaard)

Standard en KV Mechelen hebben zondag op de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League 2-2 gelijkgespeeld. De Rouches kwamen twee maal op voorsprong, maar gaven de leiding telkens weer weg. Het is voor Standard het vierde gelijkspel op een rij. [naar artikel]

19. Jupiler Pro League – Club Brugge speelt ook in Charleroi gelijk (29/01/2020 - Metro)

In een inhaalwedstrijd van de vijfde speeldag heeft leider Club Brugge woensdag 0-0 gelijkgespeeld op het veld van Charleroi. Het is al het derde gelijkspel op rij voor Club Brugge. Vorige week speelden de manschappen van Philippe Clement 1-1 gelijk tegen Zulte Waregem in een heenwedstrijd van de halve finales om de Beker van België […] Het bericht Jupiler Pro League – Club Brugge speelt ook in Charleroi gelijk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

20. Jupiler Pro League – Antwerp eet na Eupen nu ook Waasland-Beveren op (04/08/2019 - Metro)

Antwerp heeft zondag op de tweede speeldag van de Jupiler Pro League met 4-1 gewonnen van Waasland-Beveren. Op de openingsspeeldag gingen de mannen van Laszlo Bölöni al met 1-4 winnen op Eupen. Al na minder dan drie minuten werd duidelijk dat The Great Old op het elan van vorige week in Eupen zou doorgaan. Hairemans […] Het bericht Jupiler Pro League – Antwerp eet na Eupen nu ook Waasland-Beveren op verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

21. Antwerp en Standard houden het op 1-1, Lestienne wist héérlijke kopbalgoal Refaelov uit (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp en Standard hebben het na hun verliespartijen in de Europa League in een onderling duel op een 1-1-gelijkspel gehouden. Refaelov scoorde prachtig namens de thuisploeg, maar iets voorbij het uur zette Lestienne de eindstand op het bord. Een uitslag waar toch vooral Standard tevreden mag mee zijn. [naar artikel]

22. ONZE PUNTEN. Eén grote uitblinker bij Antwerp, daarentegen negen (9!) gebuisden bij ontstellend zwak Standard (11/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft zaterdag op de veertiende speeldag in de Jupiler Pro League brandhout gemaakt van Standard. De Great Old haalde het met 6-0, voor Standard is het de zwaarste nederlaag ooit op de Bosuil. Bekijk hier onze (uitgesproken) spelersbeoordelingen: [naar artikel]