Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Culinaire hotspot I Ragazzi in St-Martens-Latem: genoeg troeven om terug te komen

09/02/2019 - 15:02
"Femke Vandevelde fileert een culinaire hotspot."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Culinaire hotspot I Ragazzi in St-Martens-Latem: genoeg troeven om terug te komen (09/02/2019 - De Morgen)

Femke Vandevelde fileert een culinaire hotspot. [naar artikel]


2. Onze chef voetbal vindt Felice Mazzu morele winnaar van de avond: “Elf ‘ragazzi’ die knokken voor elkaar” (02/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Back to basics. Dat had Felice Mazzu goed gezien. Racing Genk herstelde tegen Napoli zijn imago na de afgang in Salzburg. Met organisatie en... [naar artikel]


3. De culinaire troeven van de E313: van hamburgerkraam tot Gault&Millau-brasserie (18/09/2019 - Gazet van Antwerpen)

Langs de E313 een hapje eten? Een korte of een uitgebreide tussenstop op de weg tussen Antwerpen en Hasselt? Je ziet het niet vanop de autosnelweg, maar er zijn opties genoeg. Vooral de medewerkers van de vele bedrijven op de industrieterreinen in Herentals, en de truckchauffeurs die dagelijks op de baan zijn, hebben niet te klagen. Bovendien komen er zelfs mensen vanuit de dorpskernen naar de snelweg, speciaal voor hun favoriete restaurant, brasserie, of hamburgerkraam. “Elke donderdag is het voor ons vettige donderdag!” [naar artikel]


4. Landen spelen vaker culinaire troeven uit om toeristen te lokken (26/05/2022 - Express)

Het toerisme kijkt steeds vaker naar de nationale keuken om tegenover rivaliserende bestemmingen een concurrentieel voordeel uit te bouwen. Dat staat is een rapport van consulent GlobalData. Toeristische bestemmingen spelen met deze initiatieven volgens de onderzoekers in op een trend die door de uitbraak van de coronapandemie is aangewakkerd. “Het herstel van de reisindustrie komt […] [naar artikel]


5. Vernieuwende culinaire hotspot: Ansoler in Hasselt (29/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Een vernieuwende culinaire hotspot in Hasselt: Ansoler, een samentrekking van de namen van de twee chefs, Anne-Sophie en Jaume Soler. Hun vennoot Daan is gastheer en sommelier. [naar artikel]


6. New York City heeft er een nieuwe culinaire hotspot bij (03/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Lissabon had er al eentje, maar nu heeft ook New York City een Time Out Market gekregen. Het gaat om een grote overdekte foodhal waar zowel bekende chefs als jonge ondernemers eetkraampjes uitbaten. Het wordt ongetwijfeld een van de nieuwe culinaire hotspots van de Big Apple. [naar artikel]


7. Antwerpen krijgt er een Kempense culinaire hotspot bij (12/06/2019 - Gazet van Antwerpen)

De bekende patissier Willem Verlooy (25) uit Oevel (Westerlo) telt af naar 5 juli. Dan opent hij in hartje Antwerpen een tweede zaak. “Meer nog dan in Oevel gaan we in Antwerpen haute patisserie aanbieden”, zegt Willem, die met de uitbreiding van zijn concept een droom in vervulling ziet gaan. [naar artikel]


8. Delicatessenzaak van sterrenchef Thijs Vervloet opent, woensdag volgt bistro: “Culinaire hotspot voor de hele streek” (05/06/2020 - Gazet van Antwerpen)

Smaak Boetiek PAPS van de Westelse sterrenchef Thijs Vervloet en zijn zakenpartner Louis Smets is vrijdag officieel geopend. Klanten kunnen voortaan op de Markt in Berlaar terecht voor delicatessen en topproducten. De gelijknamige bistro opent woensdag. [naar artikel]


9. Hoe Gent zijn status van culinaire hotspot opnieuw bevestigt met de komst van Gert De Mangeleer (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Gent is binnenkort een opvallende culinaire attractie rijker. Met ‘Babu’ van Gert De Mangeleer strijkt er voor het eerst ook een Belgische (ex-)driesterrenchef neer. Eén die het volk bunners wil leren eten: een smaakvol gevulde kruising tussen een gestoomd én gegrild broodje. “Wat in een culinair bruisende stad als Gent alleen maar kan aanslaan.” [naar artikel]


10. ANTWERPEN LIVE. Viki Geunes scoort in Gault&Millau: “We mogen Antwerpen gerust dé culinaire hotspot van het land noemen” (08/11/2022 - Gazet van Antwerpen)

Viki Geunes van Zilte in Antwerpen behoorde maandag bij de jaarlijkse proclamatie van de culinaire gids Gault&Millau weer tot de winnaars. De sterrenzaak in het gebouw van het MAS steeg naar een score van 18,5 op 20 en behoort daarmee samen met The Jane tot de absolute culinaire top van Antwerpen. De stad Antwerpen scoort in het algemeen weer uitzonderlijk goed. “Antwerpen de culinaire hotspot van het land? Dat mogen we stilaan wel beweren”, zegt Viki Geunes in Antwerpen Live. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!