09/02/2019 - 17:46
"* 23ste speeldag Primera Division"

1. LIVE. Courtois houdt Gimenez van een goal, Atletico wil ook penalty maar krijgt niks (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

* 23ste speeldag Primera Division [naar artikel]

2. LIVE. Gelijkmaker Morata afgekeurd voor buitenspel, Courtois houdt Gimenez van een goal (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

3. Uruguay heeft eerste zege van WK beet: Gimenez kopt pas in slotminuut raak tegen Egypte (15/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Uruguay is het WK gestart met een nipte zege tegen Egypte. Bij de Uruguayenen geraakten Suarez en Cavani niet voorbij de Egyptische doelman Al-Shenawi, maar in de slotminuut kopte Giménez de Zuid-Amerikanen naar de zege. Bij Egypte hopen ze op een snelle terugkeer van Salah, want die bleef nu de hele match op de bank [naar artikel]

4. Giménez kopt Uruguay in slotminuut langs Egypte (15/06/2018 - Metro)

Uruguay heeft vandaag in het Centraal Stadion in Jekaterinenburg op de eerste speeldag in WK-groep A pas in de absolute slotfase afstand kunnen nemen van Egypte. José María Giménez bezorgde de Zuid-Amerikanen met een kopbaldoelpunt in de laatste minuut de 1-0 zege. Start Mohamed Salah of start hij niet? De vraag die heel Egypte en […] Het bericht Giménez kopt Uruguay in slotminuut langs Egypte verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Spanjaard Gimenez is eerste echte voetbaldissident en weigert te trainen: “Gezondheid van dochters heeft hoogste prioriteit” (08/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

De eerste corona-voetbaldissident heeft een naam: Rafael Gimenez weigert de training te hervatten bij de Spaanse tweedeklasser Cadiz uit vrees voor... [naar artikel]

6. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

7. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

8. LIVE. Morata gaat al te makkelijk over been Courtois, geen penalty voor Atlético (12/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

9. MULTILIVE SPANJE. Messi scoort zowaar met het hoofd - Atlético mist kans na kans - Real krijgt geen penalty (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Hoogspanning in Spanje. Als Atlético Madrid wint van Osasuna en Real doet dat niet tegen Athletic, kroont Los Rojiblancos zich op de voorlaatste speeldag van La Liga voor een elfde keer tot landskampioen. Feest voor Carrasco? Of steken Courtois en Hazard er een stokje voor? Ook de wedstrijd van FC Barcelona versus Celta de Vigo is overigens nog interessant. De Catalanen hebben nog een waterkansje. Volg in onze MULTILIVE de Spaanse titelstrijd op de voet. [naar artikel]