Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

Alleenstaande moeder raakt ingesloten door brand in appartement: in levensgevaar nadat ze uit raam moet springen

10/02/2019 - 07:18
"Een alleenstaande moeder van twee kinderen is zondagochtend zwaar gewond geraakt bij een ernstige brand in Duffel. Ze werd ingesloten door het vuur en moest uit het raam van de tweede verdieping springen. Haar twee kinderen hadden eerder via de trappenhal naar buiten kunnen vluchten. De moeder werd in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Alleenstaande moeder raakt ingesloten door brand in appartement: in levensgevaar nadat ze uit raam moet springen (10/02/2019 - Het Nieuwsblad)

Een alleenstaande moeder van twee kinderen is zondagochtend zwaar gewond geraakt bij een ernstige brand in Duffel. Ze werd ingesloten door het vuur en moest uit het raam van de tweede verdieping springen. Haar twee kinderen hadden eerder via de trappenhal naar buiten kunnen vluchten. De moeder werd in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis. [naar artikel]


2. Passanten merken brand op in appartement en proberen bewoners te redden, maar raken zelf ingesloten door rook (20/04/2024 - Gazet van Antwerpen)

Afgelopen nacht rond 3 uur merkten passanten in de Lange Dijkstraat, in de buurt van Park Spoor Noord, een brand op in een appartementsgebouw. Vlammen en rook waren zichtbaar op de eerste verdieping. De brandweer werd verwittigd. [naar artikel]


3. Bewoonster (35) ingesloten op zolder bij uitslaande woningbrand: slachtoffer in levensgevaar naar ziekenhuis (03/04/2024 - Het Nieuwsblad)

Bij een uitslaande woningbrand aan de Rochuslei in Brasschaat is een 35-jarige bewoonster levensgevaarlijk gewond geraakt. De vrouw zat door het vuur ingesloten op de zolderkamer. De brandweer kon haar met een ladderwagen bevrijden. Het slachtoffer werd met brandwonden overgebracht naar het ziekenhuis. Ook een buurman die te hulp schoot raakte licht bevangen door de rook. [naar artikel]


4. Bewoonster (35) ingesloten op zolder bij uitslaande woningbrand in Brasschaat: slachtoffer in levensgevaar naar ziekenhuis (04/04/2024 - Gazet van Antwerpen)

Bij een uitslaande woningbrand aan de Rochuslei in Brasschaat is een 35-jarige bewoonster levensgevaarlijk gewond geraakt. De vrouw zat door het vuur ingesloten op de zolderkamer. De brandweer kon haar met een ladderwagen bevrijden. Het slachtoffer werd met brandwonden overgebracht naar het ziekenhuis. Ook een buurman die te hulp schoot, raakte licht bevangen door de rook. [naar artikel]


5. Glenn (31) werd alleenstaande papa via commercieel draagmoederschap: “Mijn appartement verkocht om alles te kunnen betalen” (18/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zijn appartement verkopen, weer bij zijn ouders intrekken en meer dan honderdduizend dollar op tafel leggen: Glenn Martens (31) moest er veel voor over hebben om zijn kinderwens in vervulling te laten gaan. Via een buitenlands bureau vond hij een draagmoeder, die hem acht weken geleden de tweeling Febe en Siebe schonk. Nu doet hij zijn verhaal. “Eerlijk: in het begin besefte ik niet echt dat dit mijn kinderen zijn.” [naar artikel]


6. ‘Mijn appartement verkocht om alles te betalen’: via een buitenlands bureau werd deze Belg alleenstaande vader (21/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. ‘Mijn appartement verkocht om alles te betalen’: via een buitenlands bureau werd Glenn (31) alleenstaande vader van een tweeling (21/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Nederlandse politie staat voor raadsel: vluchtende mannen springen van balkon op derde verdieping, dode man gevonden in appartement (09/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

In het appartement in Breda van waaruit vanochtend twee vluchtende verdachten naar beneden zijn gesprongen, heeft de Nederlandse politie een dode... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!