Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Antwerpen Proeft strikt sterrenchefs: “Zo’n evenement is relaxter dan het restaurant”

11/02/2019 - 17:24
"Het culinair festival Antwerpen Proeft trekt twee extra sterren­zaken aan. Met Nathan en The Glorious wist het festival twee bijkomende publiekstrekkers te strikken. Nog opmerkelijk: deze dertiende editie start op woensdag 1 mei en loopt vanaf vrijdagavond 3 mei door in het weekend."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Antwerpen Proeft strikt sterrenchefs: “Zo’n evenement is relaxter dan het restaurant” (11/02/2019 - Gazet van Antwerpen)

Het culinair festival Antwerpen Proeft trekt twee extra sterren­zaken aan. Met Nathan en The Glorious wist het festival twee bijkomende publiekstrekkers te strikken. Nog opmerkelijk: deze dertiende editie start op woensdag 1 mei en loopt vanaf vrijdagavond 3 mei door in het weekend. [naar artikel]


2. Studenten relaxter dan ooit (06/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Van de studenten uit Limburg, die zowel in Limburg als daarbuiten studeren, haalt 29 procent na drie jaar - en dus op tijd - zijn academische of professionele bachelordiploma, zo blijkt uit cijfers van minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V). De resterende 70 procent heeft meer tijd nodig. In koploper West-Vlaanderen is 37 procent klaar in drie jaar. Het Vlaamse gemiddelde ligt op 30 procent, tien jaar geleden was dat nog 40 procent. “De studenten zijn relaxter, misschien willen ze een betere work-life-balance”, zegt Luc De Schepper, rector van de Universiteit Hasselt. [naar artikel]


3. Nils Schouterden geniet op Cyprus: “Het leven is hier veel relaxter” (10/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Het zal misschien eventjes gestoken hebben bij Nils Schouterden dat zijn ex-club Eupen zaterdag tegen Standard strijdt om een plaats in de bekerfinale. Maar wie altijd de droom had om in het buitenland te voetballen en op z’n 32ste plots naar Cyprus kan, twijfelt niet. “Ik heb het naar mijn zin, maar ik ben hier niet op vakantie”, getuigt de ex-speler van STVV vanonder de mediterrane zon in Larnaca. [naar artikel]


4. Je karakter is kneedbaar. “Hoe socialer, vriendelijker en relaxter je bent, hoe groter je kans op geluk” (29/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hoe ouder je wordt, hoe meer je karakter zogezegd in steen gebeiteld is. Maar dat klopt niet. “Je karaktertrekken veranderen je hele leven lang”, zegt prof. Wiebke Bleidorn, en die veranderingen heb je deels zelf in de hand. Twee deskundigen leggen uit hoe je je karakter kneedt naar wens en hoe je emotioneel stabieler wordt voor meer geluk. “Wil je extraverter worden, dan is ‘hallo’ zeggen tegen de kassière genoeg om van persoonlijkheid te veranderen.” [naar artikel]


5. Is lachen echt zo goed voor je? ‘Je sociale contacten worden een stuk relaxter’ (16/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Je stressniveau meten met een smartwatch: maakt dat ons leven wel gezonder en relaxter? (18/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. In de potten kijken bij Tim Boury: ‘De derde ster geeft meer druk, maar ook een relaxter gevoel’ (13/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Belgische sterrenchefs koken deze zomer in drijvend restaurant in Dilsen-Stokkem (22/03/2019 - Het Belang van Limburg)

In mei opent het Gentse bedrijf Frieds & Fools Dinner On The Lake op Terhills. Het drijvende restaurant zal te vinden zijn op de voormalige Vulexplas langs de Hoeveweg in Lanklaar, waar ook het Cable Parc van Terhills actief is. Het gaat om een tijdelijk restaurant dat geopend blijft tot 30 september. De opbouw start in april. [naar artikel]


9. Nieuwe duo’s willen sterrenchefs imponeren in VTM-programma: “Maar restaurant openen is voorlopig onmogelijk” (20/03/2020 - Gazet van Antwerpen)

Vijf nieuwe duo’s tonen hun culinair talent aan Sergio Herman en Marcelo Ballardin. Donderdag openden Ayse en Lorenzo de debatten in Mijn Keuken Mijn Restaurant. Ook twee Antwerpse duo’s gooien zich in de strijd, Charlotte en Kim, en Simon en Sebastian. Een kennismaking. [naar artikel]


10. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!