Dr. Oetker heeft sinds kort ook verse pizza in de versafdeling van de supermarkt liggen, al is de concurrentie daar groot. Topchef Peppe Giacomazza... [naar artikel]
De concurrentie bij de pizza’s die in de versafdeling van de supermarkt liggen is groot. Topchef Peppe Giacomazza zoekt de exemplaren uit die ‘the... [naar artikel]
Een maaltijd is niet compleet zonder een lekker dessert. Maar welk toetje serveer je dan het je liefst: tiramisu, chocolademousse, rijstpap of vanillepudding? Sterrenchef Luc Bellings proeft van al het lekkers van de huismerken van de supermarkten en gaf aan de beste uit de test zijn eigen toets. “Veel producten missen smaak, maar gelukkig zijn er enkele uitzonderingen die zéér goed scoren.” [naar artikel]
Een maaltijd is niet compleet zonder een lekker dessert. Maar welk toetje serveer je dan het je liefst: tiramisu, chocolademousse, rijstpap of vanillepudding? Sterrenchef Luc Bellings proeft van al het lekkers van de huismerken van de supermarkten en gaf aan de beste uit de test zijn eigen toets. “Veel producten missen smaak, maar gelukkig zijn er enkele uitzonderingen die zéér goed scoren.” [naar artikel]
Een maaltijd is niet compleet zonder een lekker dessert. Maar welk toetje serveer je dan het je liefst: tiramisu, chocolademousse, rijstpap of vanillepudding? Sterrenchef Luc Bellings proeft van al het lekkers van de huismerken van de supermarkten en gaf aan de beste uit de test zijn eigen toets. “Veel producten missen smaak, maar gelukkig zijn er enkele uitzonderingen die zéér goed scoren.” [naar artikel]
Een kant-en-klare lasagne uit de supermarkt is snel, makkelijk en vooral ook goedkoop. Maar smaken ze ook lekker? Sterrenchef Luc Bellings proeft 10 voorverpakte lasagnes: “Voor iets meer dan een euro kan je zelf geen lasagne maken, maar het is dan wel een vettige, smakeloze brij dat je eet.” Gelukkig waren er ook enkele die hem wél konden bekoren. [naar artikel]
Chef Stijn Bauwens van Bistro De Kruidenmolen in De Haan proeft 8 gourmetschotels uit de supermarkt. Waar hij naar op zoek gaat, is een schotel met kwaliteitsvlees en vleesbereidingen die het lekker doen op de bakplaat. [naar artikel]
Een kant-en-klare lasagne uit de supermarkt is snel, makkelijk en vooral goedkoop. Het is de ideale vrijdagmaaltijd na een zware werkweek. Sterrenchef Luc Bellings proeft 10 voorverpakte lasagnes: “Voor iets meer dan een euro kan je zelf geen lasagne maken, maar het is dan wel een vettige, smakeloze brij dat je eet.” Gelukkig waren er ook enkele die hem wél konden bekoren. [naar artikel]
Vandaag vieren we Maria-Lichtmis, dé gelegenheid om pannenkoeken op het menu te zetten. Geen tijd om ze zelf te bakken? Topchef Dominique Persoone proefde alvast 10 kant-en-klare varianten uit de supermarkt even voor, om er de beste uit te halen. Hij vindt één topper en buist er drie. “Oh my god, wat is dit? Deze pannekoeken zijn heel taai en veel te droog.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.