Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

GETEST. Welke methode houdt het langst de guacamole groen?

26/10/2016 - 14:36
"In een wereld waarin we steeds meer avocado's verslinden, heeft ondertussen ook guacamole al de Vlaamse huiskamer veroverd. De Mexicaanse dip heeft echter één nadeel eenmaal je die zelf hebt gemaakt, het goedje wordt vaak ongelofelijk snel bruin. Er zijn dan ook heel wat huis-, tuin- en keukenmiddeltjes die dat moeten verhelpen, maar welke doet dat nu het best?"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. GETEST. Welke methode houdt het langst de guacamole groen? (26/10/2016 - Het Belang van Limburg)

In een wereld waarin we steeds meer avocado's verslinden, heeft ondertussen ook guacamole al de Vlaamse huiskamer veroverd. De Mexicaanse dip heeft echter één nadeel eenmaal je die zelf hebt gemaakt, het goedje wordt vaak ongelofelijk snel bruin. Er zijn dan ook heel wat huis-, tuin- en keukenmiddeltjes die dat moeten verhelpen, maar welke doet dat nu het best? [naar artikel]


2. Met deze tip blijft je huisgemaakte guacamole 24 uur lang groen (19/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Wij kunnen maar geen genoeg krijgen van avocado. Op een toast, in pasta en natuurlijk ook geplet als chipsdip. Jammer genoeg krijgt homemade [naar artikel]


3. Goed nieuws voor fans van guacamole: avocadohype is nog lang niet voorbij (13/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

De avocado voelt al lang niet meer exotisch aan op ons Belgisch bord. Mede onder invloed van foodies als Pascale Naessens is de groene, romige [naar artikel]


4. Zuid-Amerikaanse avocado wordt steeds duurder: eten we straks peperdure guacamole? (05/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Ze waren nooit zo gegeerd in de Belgische supermarkten: de avocado's en guacamole. Maar het zou zomaar kunnen dat het al behoorlijk prijzige fruit alleen maar meer zal gaan kosten. De droogte in Mexico, Peru en Californië dreigt een drama te worden voor de oogst van de vruchten. En de grote vraag naar het populaire fruit kan de prijs in de toekomst ook bij ons de hoogte in jagen. [naar artikel]


5. Dankzij deze tip blijft je guacamole lekker lang groen (22/02/2018 - Metro)

We weten niet hoe het bij jullie zit, maar als we guacamole maken, voorzien wij altijd een extra grote portie. Telkens trekken we de volgende dag vol goede moed de koelkast open, maar helaas. De Mexicaanse dip heeft elke keer weer een vieze, bruine kleur gekregen. Gelukkig hebben we een handige lifehack ontdekt die dit […] [naar artikel]


6. De grote guacamole-test: Latinokoks testen twaalf supermarktvarianten (14/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Welke 'verse guacamole' uit de warenhuizen het natuurlijkst en het lekkerst smaakt? Dat vroegen wij aan twee even frisse Vlaamse latino's: Xiomara... [naar artikel]


7. Alleen voor durvers: een taco met guacamole én vogelspin (07/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Een Mexicaanse taco met guacamole, een schijfje limoen én een vogelspin. Dat is het nieuwe gerechtje op een marktje in Mexico-stad. [naar artikel]


8. Niet voor gevoelige maagjes. Taco met guacamole en vogelspin (08/07/2018 - Metro)

In Mexico-stad kunnen toeristen voor wie het wat meer mag zijn terecht bij Edith Torres. Bij haar food truck kun je een taco bestelen met guacamole en vogelspin. Aan u de keuze.  Torres kwam op het idee van de vogelspintaco nadat een klant er om had gevraagd. Hij had er zo eentje gegeten maar dan […] Het bericht Niet voor gevoelige maagjes. Taco met guacamole en vogelspin verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


9. VIDEO. Holy Guacamole! Wat is er aan de hand met deze avocado? (30/01/2019 - Metro)

Een boer op Hawaï kweekt enorm grote avocado’s. Onlangs trof hij een avocado aan van maar liefst 3 kg, ongeveer het gewicht van een pasgeboren baby. Daarmee heeft Kenji Fukumitsu een nieuw wereldrecord gevestigd, want de grootste avocado tot nu toe was ‘slechts’ 2,5 kg zwaar. Al zal het bij een officieus record blijven, want […] Het bericht VIDEO. Holy Guacamole! Wat is er aan de hand met deze avocado? verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


10. Obama mengt zich in guacamole-oorlog (12/04/2019 - De Morgen)

'Voeg eens verse erwten toe aan die traditionele guacamole.' Toen Melissa Clark, foodblogster bij The New York Times, met die woorden haar column begon, was het vast niet haar bedoeling een oorlog te ontketenen in de VS. En toch. Zelfs president Obama koos kamp. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!