In een wereld waarin we steeds meer avocado's verslinden, heeft ondertussen ook guacamole al de Vlaamse huiskamer veroverd. De Mexicaanse dip heeft echter één nadeel eenmaal je die zelf hebt gemaakt, het goedje wordt vaak ongelofelijk snel bruin. Er zijn dan ook heel wat huis-, tuin- en keukenmiddeltjes die dat moeten verhelpen, maar welke doet dat nu het best? [naar artikel]
Wij kunnen maar geen genoeg krijgen van avocado. Op een toast, in pasta en natuurlijk ook geplet als chipsdip. Jammer genoeg krijgt homemade [naar artikel]
De avocado voelt al lang niet meer exotisch aan op ons Belgisch bord. Mede onder invloed van foodies als Pascale Naessens is de groene, romige [naar artikel]
Ze waren nooit zo gegeerd in de Belgische supermarkten: de avocado's en guacamole. Maar het zou zomaar kunnen dat het al behoorlijk prijzige fruit alleen maar meer zal gaan kosten. De droogte in Mexico, Peru en Californië dreigt een drama te worden voor de oogst van de vruchten. En de grote vraag naar het populaire fruit kan de prijs in de toekomst ook bij ons de hoogte in jagen. [naar artikel]
We weten niet hoe het bij jullie zit, maar als we guacamole maken, voorzien wij altijd een extra grote portie. Telkens trekken we de volgende dag vol goede moed de koelkast open, maar helaas. De Mexicaanse dip heeft elke keer weer een vieze, bruine kleur gekregen. Gelukkig hebben we een handige lifehack ontdekt die dit […] [naar artikel]
Welke 'verse guacamole' uit de warenhuizen het natuurlijkst en het lekkerst smaakt? Dat vroegen wij aan twee even frisse Vlaamse latino's: Xiomara... [naar artikel]
Een Mexicaanse taco met guacamole, een schijfje limoen én een vogelspin. Dat is het nieuwe gerechtje op een marktje in Mexico-stad. [naar artikel]
In Mexico-stad kunnen toeristen voor wie het wat meer mag zijn terecht bij Edith Torres. Bij haar food truck kun je een taco bestelen met guacamole en vogelspin. Aan u de keuze. Torres kwam op het idee van de vogelspintaco nadat een klant er om had gevraagd. Hij had er zo eentje gegeten maar dan […] Het bericht Niet voor gevoelige maagjes. Taco met guacamole en vogelspin verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Een boer op Hawaï kweekt enorm grote avocado’s. Onlangs trof hij een avocado aan van maar liefst 3 kg, ongeveer het gewicht van een pasgeboren baby. Daarmee heeft Kenji Fukumitsu een nieuw wereldrecord gevestigd, want de grootste avocado tot nu toe was ‘slechts’ 2,5 kg zwaar. Al zal het bij een officieus record blijven, want […] Het bericht VIDEO. Holy Guacamole! Wat is er aan de hand met deze avocado? verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
'Voeg eens verse erwten toe aan die traditionele guacamole.' Toen Melissa Clark, foodblogster bij The New York Times, met die woorden haar column begon, was het vast niet haar bedoeling een oorlog te ontketenen in de VS. En toch. Zelfs president Obama koos kamp. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.