Gazet van Antwerpen

Discutabele strafschop bezorgt Club Brugge drie belangrijke punten tegen STVV

03/03/2019 - 07:24
"Sint-Truiden kon nog nooit winnen in Brugge tegen Club en ook nu het in de running is voor Play-off 1 lukte het niet. STVV sleepte ei zo na wel één punt uit de brand maar een vooral na de rust beukend Club Brugge kon zichzelf bevrijden van op de stip via Hans Vanaken. Club sluipt op twee speeldagen van het einde van de reguliere competitie weer twee punten dichter bij Genk."

1. Discutabele strafschop bezorgt Club Brugge drie belangrijke punten tegen STVV (03/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Sint-Truiden kon nog nooit winnen in Brugge tegen Club en ook nu het in de running is voor Play-off 1 lukte het niet. STVV sleepte ei zo na wel één punt uit de brand maar een vooral na de rust beukend Club Brugge kon zichzelf bevrijden van op de stip via Hans Vanaken. Club sluipt op twee speeldagen van het einde van de reguliere competitie weer twee punten dichter bij Genk. [naar artikel]

2. Discutabele strafschop in minuut 94 wist buitenspeldoelpunt van ex-Bruggeling Bacca uit en bezorgt Juventus drie punten (10/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Leider Juventus leek tegen AC Milan 94 minuten lang op weg naar het eerste puntenverlies in eigen huis sinds 2 november 2016 (tegen Lyon) tot [naar artikel]

3. Discutabele strafschop in minuut 94 wist buitenspelgoal van ex-Bruggeling Bacca uit en bezorgt Juventus drie punten (10/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Leider Juventus heeft tegen AC Milan op het nippertje een eerste puntenverlies in eigen huis sinds 2 november 2016 (tegen Lyon) kunnen vermijden. [naar artikel]

4. Discutabele strafschop in blessuretijd bezorgt Tongeren een gigantische kater (31/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Na een uur leek het voor Tongeren niet meer mis te kunnen gaan in Berchem, maar een goal uit de kluts en een elfmeter diep in de blessuretijd verknalden het feestje. “We hebben in onze eigen voet geschoten”, aldus een zwaar ontgoochelde Lennert Vandecaetsbeek. Uitslag: 2-2. [naar artikel]

5. Standard sleept verdiend punt uit de brand tegen Club Brugge dankzij discutabele strafschop in slotfase (17/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge staat voorlopig gelijk met Charleroi aan de leiding van de Jupiler Pro League na een duur bevochten 1-1 op Standard. Diatta zette blauw-zwart op voorsprong, maar de Rouches scoorden in de slotfase na een discutabele penalty. Eerder had Simon Mignolet al een (onterechte) penalty gered van Lestienne en had de Brugse defensie een resem kansen cadeau gedaan aan de thuisploeg. [naar artikel]

6. Discutabele strafschop houdt twijfels weg bij Club Brugge (03/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Sinds corona toesloeg en Club Brugge uit de Europa League én Croky Cup werd gewipt, zit de mot erin. Toch won de kampioen op Kortrijk, dankzij een discutabele strafschop die scheidsrechter Vergoote zag omdat Derijck zijn hand op de rug van Sobol legde. [naar artikel]

7. Discutabele penalty in blessuretijd bezorgt Cercle Brugge felbevochten zege op bezoek bij OH Leuven (16/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge heeft op het laatste nippertje de drie punten binnengehaald op bezoek bij OH Leuven (1-2). Een discutabele strafschop in de blessuretijd werd door topschutter Kevin Dénkey omgezet om de Vereniging zo een nieuwe driepunter te schenken. Cercle wipt voorlopig over Genk en Club Brugge de top zes in. OHL telt 1 op 21 en verkeert in diepe crisis. [naar artikel]

8. Antwerp verliest in eigen huis na discutabele strafschop (19/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft op de derde speeldag in de Proximus League met 0-1 verloren van Lommel United na een discutabele strafschop een kwartier voor tijd. Meteen het eerste verlies van The Great Old. [naar artikel]

9. Juventus ontsnapt aan historisch puntenverlies tegen AC Milan na discutabele strafschop in extra tijd (10/03/2017 - Het Belang van Limburg)

Juventus leek lange tijd op weg om op de 28e speeldag in de Serie A historisch puntenverlies voor eigen volk te lijden. AC Milan leek tot in de extra tijd een punt te pakken maar dan werd een discutabele strafschop gefloten en kon Juventus dan toch de drie punten thuis houden. De laatste Italiaanse ploeg die erin slaagde om een punt te pakken in Turijn, was Frosinone dat in september 2015 1-1 gelijk kon spelen. [naar artikel]

10. LIVE: Legear mist strafschop na discutabele beslissing scheidsrechter (2-0) (18/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Ref: Nathan Verboomen Guldensporenstadion Sint-Truiden staat nog steeds in de top vijf [naar artikel]