Wie in de frituur niet kan kiezen tussen een loempia en een frikandel (ook bekend als curryworst en lange hamburger) hoeft niet te panikeren.... [naar artikel]
Het Hamonts horecamerk Vanreusel brengt binnenkort een nieuwe frituursnack op de markt. Met trots kondigen ze de loempidel aan: een frikandel gehuld in een krokant, oosters jasje. [naar artikel]
Een keuze maken in de frituur is voor velen niet gemakkelijk. Wie niet kan kiezen tussen een loempia en een frikandel hoeft binnenkort niet meer te panikeren. Er komt namelijk de Loempidel, die zoals de naam doet vermoeden een combinatie is van beide snacks. De creatie komt van het Limburgse snackbedrijf Vanreusel. De fabrikant belooft “de […] Het bericht Loempidel binnenkort in je frituur verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Dominique Persoone (49), de Indiana Jones der chocolatiers, runt The Chocolate Line in Brugge en Antwerpen en een cacaoplantage in Mexico. [naar artikel]
De Dendermondse strafrechter heeft een vrouw uit Lokeren die in maart vorig jaar haar echtgenoot in brand stak, veroordeeld tot vijf jaar cel... [naar artikel]
Cindy B. uit Lokeren is door de Dendermondse rechter veroordeeld tot vijf jaar cel, waarvan drie jaar met uitstel, omdat ze haar eigen man in brand... [naar artikel]
Waarom we zot zijn van streetfood? Het is lekker, verrassend en roept een vakantiegevoel op. Dat begreep ook Fabio Istoczak. Na Rauw opende hij in Hasselt Blend by Rauw, waar streetfood en Amerikaanse barbecue gemixt worden. [naar artikel]
Het kommetje zoetzure saus waarin iedereen rond de tafel zijn lekkers dipt om het nog wat lekkerder te maken? Niet doen. Niet coronaproof, en zelfs niet eens Thaiproof! Kersverse sterrenchef Dokkoon Kapueak van Boo Raan in Knokke vertelt ons hoe het moet. [naar artikel]
Na lang wachten opent maandag de allereerte Limburgse foodhall haar deuren in Hasselt. Al is het voorlopig nog een ‘light’ versie. Als alle apparatuur er tijdig geraakt, moet begin december alles op volle toeren draaien. [naar artikel]
De Loempiakraam is veel dingen niet. Zo staat ze niet op wielen, wel in de eerste foodhall van Limburg. En zijn de loempia’s geen gefrituurde staafjes waar het vet van afdruipt. Wat dan wel? Heerlijk en eerlijk Vietnamees eten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.