Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Waarom eten we pita na de pintjes?

09/03/2019 - 10:32
"U zoekt een verklaring voor een mysterie over mens, dier, voeding, gezondheid? Hier moet u zijn."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Waarom eten we pita na de pintjes? (09/03/2019 - De Morgen)

U zoekt een verklaring voor een mysterie over mens, dier, voeding, gezondheid? Hier moet u zijn. [naar artikel]


2. Pita-uitbater kreupel geslagen met moersleutel na foute bestelling (30/11/2016 - Het Nieuwsblad)

Twee mannen moesten zich woensdag voor de Kortrijkse strafrechter verantwoorden voor een vechtpartij in een Izegemse pitazaak. De uitbater werd er met een moersleutel de knieën kapot geslagen en is blijvend invalide. Het duo riskeert twee jaar celstraf. [naar artikel]


3. Tot 30 maanden cel voor mannen die pita-uitbater kreupel sloegen (21/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

De Kortrijkse strafrechter heeft twee mannen veroordeeld tot 27 en 30 maanden cel voor de aanval op de uitbater van een pitazaak in Izegem. Ze [naar artikel]


4. "Tuurlijk eet ik pita" (04/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Yannick, Leena, Karel en Birger mogen inspiratie opsnuiven in Londen. Sergio gaat mee als hun gids. De duo's leren enorm veel bij, vooral over [naar artikel]


5. Bekende ‘Game of Thrones’-acteur bezoekt Antwerps pita-restaurant (31/05/2017 - Gazet van Antwerpen)

Pita-restaurant Finjan, op het Antwerpse Zuid, kreeg onlangs hoog bezoek over de vloer. Niemand minder dan Nikolaj Coster-Waldau, beter bekend als Jaime Lannister uit ‘Game of Thrones’, kwam er langs. [naar artikel]


6. Sla de frieten en de pita eens over: deze jonge kok toont dat koken op kot écht niet moeilijk is (28/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Loïc Van Impe heeft een missie: studenten in hun keuken krijgen. De 24-jarige ‘Rookie Chef’ doet dat met filmpjes op Facebook, die razend populair zijn, en nu ook met een kookboek. “Studenten hebben meestal maar twee kookvuren, geen oven, weinig tijd en weinig geld. Ik probeer creatief te zijn binnen die restricties”. [naar artikel]


7. Pita deluxe: met eend en appel til je het broodje naar een hoger niveau (12/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ah, de pita. Dat prachtige samenraapsel van vlees, groenten, saus en brood dat je zo uit het vuistje kan eten. De klassieke versie met shoarma kan... [naar artikel]


8. Tekent het EP het einde van pita en dürüm in de Europese Unie? (01/12/2017 - Express)

Fosfaat is niet algemeen toegelaten in de Europese Unie, maar door de vele uitzonderingen op de regels wordt het in de praktijk toch heel dikwijls gebruikt. Het additief is dan ook cruciaal in de vleesindustrie en meer specifiek bij vlees van pita of dürüm. Fosfaat zorgt er namelijk voor dat vlees aan ‘t spit minder snel […] The post Tekent het EP het einde van pita en dürüm in de Europese Unie? appeared first on Express [NL]. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!