Wokgerechten komen er in alle smaken en kleuren. Wij maken de klassieker: een wok met varkensreepjes, groenten, een kokos-currysausje, wat crunch... [naar artikel]
Bij zomerse temperaturen wil niemand lang in de keuken staan. Deze zuiderse wok met kip, aardappelen en tomaat is gezond, ruikt naar vakantie en is klaar in een wip. [naar artikel]
Het Heistse hamburgerrestaurant Hamburg brengt hulde aan ex-Rode Duivel Radja Nainggolan met een naar hem vernoemde burger. [naar artikel]
Elk gerechtje kan op tijd en stond wel wat extra pit gebruiken. Of je nu fan bent van sriracha, sambal of chilipepers: deze 3 recepten met pittige smaakmakers van Sonja Peeters doen je smaakpapillen tintelen én geven je gerechten een hartverwarmende touch. Een broodje hete kip als lunch? Yes, please. [naar artikel]
Een wel heel verhitte discussie op een trein in Canada: een vrouw kon niet lachen met het feit dat een jongen zijn benen op het stoeltje [naar artikel]
Deze maand delen we elke vrijdag snel en simpel lekkers voor al wie tijd wil winnen in de keuken. Haal dit keer de ouwe trouwe wokpan boven voor... [naar artikel]
Het is dé trots van de Belgische keuken. Dus als je het aandurft om zelf stoofvlees te maken, dan kan dat maar beter perfect zijn. Hoeveel bier... [naar artikel]
Tomaat-garnaal is een Belgische klassieker die ‘s zomers helemaal tot zijn recht komt. Zoek de sappigste tomaten en verse garnalen bijeen en geniet... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.