Deze maand delen we elke vrijdag snel en simpel lekkers voor al wie tijd wil winnen in de keuken. Haal dit keer de ouwe trouwe wokpan boven voor... [naar artikel]
Wat dacht je van een supersnelle wok met rijst en gebakken champignons? Door de vlezige structuur van de champignons heb je geen vlees nodig en kan je met allerlei soorten experimenteren. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: rijstschotel met gamba’s. [naar artikel]
Wokgerechten komen er in alle smaken en kleuren. Wij maken de klassieker: een wok met varkensreepjes, groenten, een kokos-currysausje, wat crunch... [naar artikel]
Het Heistse hamburgerrestaurant Hamburg brengt hulde aan ex-Rode Duivel Radja Nainggolan met een naar hem vernoemde burger. [naar artikel]
Elk gerechtje kan op tijd en stond wel wat extra pit gebruiken. Of je nu fan bent van sriracha, sambal of chilipepers: deze 3 recepten met pittige smaakmakers van Sonja Peeters doen je smaakpapillen tintelen én geven je gerechten een hartverwarmende touch. Een broodje hete kip als lunch? Yes, please. [naar artikel]
Een wel heel verhitte discussie op een trein in Canada: een vrouw kon niet lachen met het feit dat een jongen zijn benen op het stoeltje [naar artikel]
Banaler dan een ei wordt het in de keuken niet. En toch kan je met dat simpele ingrediënt verrassende en zelfs exotische gerechten maken. Eieren... [naar artikel]
Een limonade met pekelvocht van dille-augurken. Dat staat altijd garant voor gefronste wenkbrauwen en een “dat kan toch niet lekker zijn”. Toegegeven, het is niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar het werkt perfect. Wie zin heeft in een pittige limonade, moet deze zeker een keer proberen. Productie: BURP [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.