Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

DE GROTE TEST. Meesterslager op zoek naar de beste mortadella

21/03/2019 - 06:07
"Meesterslager Luc De Laet van Butcher’s Store in Hove en Antwerpen proeft voor ons tien keer mortadella uit de supermarkt. Hij is op zoek naar die heel verfijnde en unieke smaak – met of zonder pistachenootjes."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. DE GROTE TEST. Meesterslager op zoek naar de beste mortadella (21/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Meesterslager Luc De Laet van Butcher’s Store in Hove en Antwerpen proeft voor ons tien keer mortadella uit de supermarkt. Hij is op zoek naar die heel verfijnde en unieke smaak – met of zonder pistachenootjes. [naar artikel]


2. Deze blokjes zijn spek voor de bek van meesterslager Luc De Laet (03/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Meesterslager Luc De Laet proeft negen keer gerookte spekblokjes. Waar hij op zoek naar gaat, zijn blokjes met een juiste vlees-vetverhouding, een lekker gerookte smaak en zeker niet té zout. [naar artikel]


3. Publiek smult van Mortadella (26/02/2019 - Het Belang van Limburg)

De afgelopen twee weekends stond Toneelgroep Plan B voor haast 4 uitverkochte zalen in de stadsschouwburg van Genk. De Genkse toneelgroep bracht er het zelfgeschreven en geregisseerde ‘Mortadella’. [naar artikel]


4. Mortadella (16/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Meesterslager Luc De Laet van Butcher’s Store in Hove en Antwerpen proeft voor ons tien keer mortadella uit de supermarkt. Hij is op zoek naar die heel verfijnde en unieke smaak – met of zonder pistachenootjes.Tine Bral, foto’s Wim Daneels [naar artikel]


5. DE GROTE TEST. Frederic Van Tricht test 10 soorten buffelmozzarella: A-merk scoort maar 4/10 en is bijna dubbel zo duur als de beste (22/04/2023 - Het Belang van Limburg)

De zomer is nog ver weg, maar laat dat geen reden zijn om niet eens wat zomer in je bord te brengen met een lekkere buffelmozzarella. Al moest kaasaffineur Frederic Van Tricht toch wel ferm zijn best doen om er een te vinden tussen de selectie van tien die we hem voorschotelden. “Gelukkig zaten er toch enkele tussen die ik met plezier opat.” [naar artikel]


6. DE GROTE TEST. Sterrenchef test 13 keer sojasaus uit de supermarkt: huismerk van 1 euro blijkt op één na beste (17/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Sterrenchef Thijs Vervloet van restaurant Colette proefde 13 soorten sojasaus en zette daarmee zijn nieren onder druk. “Merendeel is véél te zout, met hier en daar een frisse toets en wat meer diepgang.” [naar artikel]


7. DE GROTE TEST. Sterrenchef test dertien keer sojasaus uit de supermarkt: huismerk van 1 euro blijkt op één na beste (17/06/2023 - Gazet van Antwerpen)

Sterrenchef Thijs Vervloet van restaurant Colette proefde dertien soorten sojasaus en zette daarmee zijn nieren onder druk. “Merendeel is véél te zout, met hier en daar een frisse toets en wat meer diepgang.” [naar artikel]


8. DE GROTE TEST. Geurmarketeer test 10 vanillekaarsen: de beste is Belgisch en vind je gewoon in de supermarkt (20/01/2024 - Het Belang van Limburg)

“Een goeie vanillekaars roept een subtiel gevoel van nostalgie en gezelligheid op.” Patrick Castelein van geurmarketingbureau Scents in Lier stak voor ons tien vanillekaarsen aan en oordeelde dat de beste gemaakt wordt door een Limburgs familiebedrijf en gewoon te koop is in de supermarkt. [naar artikel]


9. test test test (19/06/2020 - Het Belang van Limburg)

test test test [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!