Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Stoemp en bloedworst: de retrokeuken van Sasput in Sint-Lambrechts-Herk

24/03/2019 - 11:36
"In het bijbehorende restaurant van B&B Sasput in Sint-Lambrechts-Herk serveren de chefs Dolf Peters en Tania Bex en maître Bart Noens zowel Vlaamse klassiekers als mediterrane gerechten."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Stoemp en bloedworst: de retrokeuken van Sasput in Sint-Lambrechts-Herk (24/03/2019 - Het Belang van Limburg)

In het bijbehorende restaurant van B&B Sasput in Sint-Lambrechts-Herk serveren de chefs Dolf Peters en Tania Bex en maître Bart Noens zowel Vlaamse klassiekers als mediterrane gerechten. [naar artikel]


2. Van botanische gastronomie tot de retrokeuken: trendwatcher duidt 9 heerlijke horecatrends (25/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Corona heeft het horecalandschap duchtig door elkaar geschud. Maar uit die chaos en miserie groeit ook veel schoonheid en vindingrijkheid. Van de botanische gastronomie die vleugels krijgt tot innoverende concepten. Dit zijn de grootste restauranttrends, volgens trendwatcher Kate Stockman. [naar artikel]


3. Bloedworst redt slager van vriesdood (13/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een Britse slager heeft zijn leven te danken aan z'n zelfgemaakte bloedworst. En dat ging zo... [naar artikel]


4. 'Vliegende Bloedworst' Simon Yates nu topfavoriet in de Giro (14/05/2018 - De Morgen)

Tom Dumoulin klaagt en Chris Froome krijgt slaag. De Giro d'Italia is twaalf dagen ver en het is een verhaal van verrassingen geweest. Wie had in Jeruzalem voorspeld dat Simon Yates, bijgenaamd de 'Vliegende Bloedworst', deze koers naar zijn hand zou zetten? [naar artikel]


5. 'Er wordt te weinig bloedworst gegeten' (07/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Diervriendelijke bloedworst, met dank aan de kunst (11/04/2019 - De Morgen)

Gaan we straks allemaal algen eten, of is het beter om de mens te laten krimpen tot 50 centimeter? Op vraag van de curator Karen Verschooren buigen internationale kunstenaars zich in Den Haag over onze toekomstige voedselvoorziening. [naar artikel]


7. Op bloedworst en M&M’s: hoe Thomas De Gendt tien jaar geleden het eindpodium van de Giro haalde (07/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Exact tien jaar geleden begon Thomas De Gendt (35) aan de Giro die zijn leven veranderde. De Oost-Vlaming gleed negentien ritten nagenoeg onopvallend mee om dan snoeihard toe te slaan op ‘zijn’ Stelvio en de dag nadien zowaar een podiumplek in het eindklassement vast te leggen in de afsluitende tijdrit. Voor het jubileum van die knalprestatie blikken we terug met de laatste Belg die het podium in een grote ronde haalde. [naar artikel]


8. Liefde voor bloedworst, lak aan de wet: oprichter motorclub Outlaws ‘Penske’ (75) overleden (17/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het voorbije weekend is Willy ‘Penske’ Van Den Weghe (75) overleden, de man die in de jaren zeventig motorclub Outlaws oprichtte en jarenlang president was van de besloten motorbende. Zijn dochter en zijn voormalige schoonzoon, woordvoerder van de Mechelse Outlaws, geven een voorzichtige inkijk in zijn leven en de regels van de ‘Outlaws’. “Vrouwen mogen geen lid worden van de club, maar moeten de mannen wel steunen.” [naar artikel]


9. ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’: Bloedworst zorgt voor ruzie tussen Daan en Olga (03/04/2024 - Newsmonkey)

Met de finishlijn in zicht wordt het spel steeds harder gespeeld in Celebrity MasterChef Vlaanderen. Vanavond zullen de kandidaten moeten bieden op hun ingrediënten. Ze betalen daarbij niet met geld, maar met iets dat misschien wel nog kostbaarder is in de keuken: tijd. En dat zorgt voor spanningen. Ondertussen zijn er nog maar vijf kandidaten in de running voor de overwinning in Celebrity MasterChef Vlaanderen. Voor de opdracht van vanavond wordt het hard tegen hard, want de kandidaten moeten tegen elkaar opbieden om producten te kopen. Daarbij starten ze allemaal met 90 minuten, maar daarmee moeten ze hun ingrediënten betalen. Liesa, die vorige aflevering gered werd door de jury, zal het sowieso moeten doen met de overschot. Bloedworst In de teaser voor de aflevering van vanavond is de strijd om bloedworst te zien. Het gaat om een ingrediënt dat doorgaans niet zo geliefd is, maar Olga en Daan blijven tegen elkaar opbiechten. Maar al snel wordt duidelijk dat het voor Daan gewoon een strategie is. “Ik hoef die bloedworst niet, flikker op.” Daan wil er dus gewoon voor zorgen dat Olga meer minuten “betaalt” om de bloedworst te kopen. Uiteindelijk krijgt ze de bloedworst voor 35 minuten, waardoor ze nog 55 kookminuten overhoudt. Meer dan genoeg, meent Olga. “Bloedworst heeft weinig nodig, dat duurt vijf minuten. Dus komt goed, denk ik.” Of ze daar gelijk in krijgt, zullen we vanavond te zien krijgen in Celebrity MasterChef Vlaanderen. Bekijk hier het fragment: Bekijk hier ook de uitleg voor de opdracht van vanavond: Celebrity MasterChef Vlaanderen is elke maandag en woensdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay. The post ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’: Bloedworst zorgt voor ruzie tussen Daan en Olga appeared first on Newsmonkey. [naar artikel]


10. Jeroen Meus maaakt kippengehaktballen, stoemp met savooikool en speksaus (30/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Een geweldige herfststoemp, maar ook geen al te hevige. Want de gehaktballen zijn deze keer van licht kippengehakt. Daar mag een stevige saus [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!