Heibel over penalty tegen THES: “Ref volgde het reglement niet”

25/03/2019 - 07:01
"THES slikte zaterdag voor het eerst dit seizoen twee nederlagen op rij. Nummer drie Lierse-Kempenzonen had aan een strafschopgoal van Buyens genoeg om de drie punten mee te graaien. Na afloop was er nog heel wat commotie over die penalty. “De ref volgde het reglement niet”, klonk het bij THES."

1. Gemiste penalty in het slot breekt Thes zuur op: “Dit is een heel pijnlijke nederlaag” (05/02/2023 - Het Belang van Limburg)

THES liep zaterdagavond een serieuze kater op tegen Hoogstraten. Thibeau Swinnen kreeg in blessuretijd nog dé kans om een punt uit de brand te slepen, maar hij trapte zijn penalty op de doelman. [naar artikel]

2. Vroege goal en lichte penalty nekken THES (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)

THES blijft na drie competitiewedstrijden -waarvan al twee thuis- achter met een magere vier op negen. De Looienaars kwamen tegen Luik bliksemsnel op achterstand, na een lichte penalty konden de boeken nog voor de rust toe. “De ref speelde een grote rol”, aldus Marco Battista. [naar artikel]

3. Onterechte penalty nekt THES (30/01/2022 - Het Belang van Limburg)

THES kwam zaterdagavond bij Ol. Charleroi niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Spruyt bracht de Looienaars voor de rust op voorsprong, maar een onbegrijpelijke strafschop gooide in de tweede helft nog roet in het eten. [naar artikel]

4. Late penalty nekt THES: “Zuur om zo twee punten weg te gooien” (27/11/2022 - Het Belang van Limburg)

THES kon de zege zaterdagavond ruiken tegen La Louvière, maar na een overbodige penaltyfout van Frederik Spruyt moesten de Looienaars alsnog vrede nemen met een gelijkspel. “Dit mochten we niet meer uit handen geven”, zei doelpuntenmaker Marnick Vermijl na afloop. [naar artikel]

5. VIDEO. Eerste thuisnederlaag voor THES Sport: “Het was een zuivere penalty” (26/11/2018 - Het Belang van Limburg)

De eerste thuisnederlaag van THES Sport is een feit. Een matuur Virton ging met een 1-2 voorsprong de rust in en gaf die bonus in de tweede helft niet meer weg. In de slotfase zette de thuisploeg nog alles op alles en kreeg het enkele mooie kansen op de gelijkmaker, maar de bal wilde er niet in. Net als vorige week in Deinze verdiende THES in de slotminuut een strafschop, de scheidsrechter gaf echter geen krimp. [naar artikel]

6. EERSTE NATIONALE. THES pijnlijk onderuit, Patro pakt zege in Ninove (05/02/2023 - Het Belang van Limburg)

THES liep een serieuze kater op tegen Hoogstraten na een gemiste penalty in blessuretijd. Mehanovic wist zijn eerste Patro-treffer te scoren in Ninove. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

7. VIDEO. Penalty raakt 3 keer de paal alvorens in doel te gaan (03/08/2017 - Het Belang van Limburg)

In een oefenwedstrijd van THES Sport tegen Oosterzonen mocht nieuwkomer David Timmermans een penalty trappen. Hij scoorde, maar het is vooral de manier waarop die zal bijblijven. De bal raakte immers drie keer de doelpalen alvorens over de lijn te rollen. [naar artikel]

8. THES B topfavoriet (28/04/2018 - Het Belang van Limburg)

De titelstrijd in vierde A is ongemeen spannend, want maar liefst vier ploegen komen nog in aanmerking voor de titel. THES B heeft amper één punt voorsprong op het trio V. Lommel-Amandina-Houthalen VV. Zestien van de zeventien trainers tippen op THES B, enkel Tony Driesen van Sp. Lille (dat tegen THES speelt) denkt aan Amandina, dat dan wel de topper tegen V. Lommel moet winnen. [naar artikel]

9. CROKY CUP. OVERZICHT. Tongeren, THES, Patro en Lommel strijden in zesde ronde voor mogelijk duel tegen eersteklasser (27/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Tongeren won vrijdagavond met 1-2 van Dessel Sport en mag zich samen met THES (4-0 tegen Hamoir) opmaken voor de zesde ronde van de Croky Cup. Daarin maken de Limburgse 1B-clubs Patro Eisden en Lommel SK hun opwachting. Esp. Pelt verloor na penalty’s van Virton, Belisia ging onderuit in Hoogstraten. [naar artikel]

10. THES dient klacht in tegen Patro na omstreden wissel: “Wij willen Patro geen hak zetten” (28/02/2022 - Het Belang van Limburg)

THES Sport heeft maandagochtend alsnog een klacht ingediend tegen Patro na het 1-1 gelijkspel van afgelopen vrijdag. De Eisdenaars brachten in de slotfase Davy Brouwers in de ploeg, maar de ex-speler van THES stond niet op het wedstrijdblad. [naar artikel]

11. Penalty en counter nekken matig THES (20/11/2022 - Het Belang van Limburg)

12. Voca redt punt voor THES tegen tienkoppig La Louvière (29/01/2023 - Het Belang van Limburg)

THES heeft zaterdagavond een punt gepakt op het veld van nummer drie La Louvière. THES dreigde al snel via Jeunen na een combinatie tussen L. Vermijl en een sterke Troonbeeckx. Aan de overzijde had Valkenaers een geweldige redding in huis toen Azevedo alleen voor doel opdook. Uiteindelijk bracht diezelfde Azevedo de thuisploeg toch op voorsprong na balverlies van Voca. Voor de pauze kwam THES nog dicht bij de gelijkmaker, maar Bertaccini (op de lat) en Swinnen (nipt naast) kenden geen geluk bij de afwerking. Meteen na rust vlamde Voca alle frustraties van zich af met de verdiende 1-1. Franco knalde tien minuten voor affluiten nog een penalty op de paal en liet het na de drie punten in La Louvière te houden. [naar artikel]

13. THES ontvangt ex-coach Maxime Annys: “Mijn eerste ontslag kroop in de kleren” (08/03/2024 - Het Belang van Limburg)

THES Sport gaat zaterdagavond tegen Heist op zoek naar eerherstel na de uitschuiver van vorig weekend tegen rode lantaarn Visé. Trainer bij de bezoekers is Maxime Annys, die in december ontslagen werd bij... THES. [naar artikel]

14. Toch een GFT-sticker voor instellingen zonder domicilieadres (12/05/2017 - Het Belang van Limburg)

De gemeente gaat haar reglement tot ophaling van het GFT-afval (groene containers) aanpassen, waardoor scholen en instellingen zonder domicilieadres voortaan toch een GFT-sticker kunnen aankopen. Het aangepast reglement wordt ter goedkeuring voorgelegd op de gemeenteraad van nu vrijdag 19 maart. Er was, de afgelopen weken, heel wat heibel ontstaan rond het krijgen van een GFT-sticker voor de scholencampus van BuSO De Dageraad. [naar artikel]

15. Twee weken na ontslag bij THES debuteert Maxime Annys als coach van Heist tegen… THES (13/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Amper twee weken na zijn vertrek bij eerstenationaler THES heeft trainer Maxime Annys (37) met reeksgenoot KSK Heist een nieuwe uitdaging gevonden. Dinsdag zette hij zijn handtekening, zaterdag zit hij meteen op de bank tegen... THES. “Van revanchegevoelens is helemaal geen sprake”, zegt de coach. [naar artikel]

16. Club-aanwinst Ferran Jutgla nekt verdienstelijk THES (26/06/2022 - Het Belang van Limburg)

THES heeft zijn eerste oefenpartij in en tegen Club Brugge verloren met 3-0. De Looienaars speelden een verdienstelijke wedstrijd tegen de landskampioen, maar Ferran Jutgla (23), ooit trefzeker voor FC Barcelona, legde THES met twee goals het zwijgen op. [naar artikel]

17. Club-aanwinst Ferran Jutgla nekt verdienstelijk THES Sport (26/06/2022 - Het Belang van Limburg)

18. Heibel over Facebookgroep tegen Moslim Omroep (13/04/2019 - De Morgen)

Op Facebook is heibel ontstaan over een groep tegen een islamitisch gastprogramma op Eén. Gebruikers eisen dat Facebook de groep offline haalt, maar de internetgigant weigert. [naar artikel]

19. VIDEO. THES-speler scoort met heerlijke omhaal tegen Lommel SK (28/07/2018 - Het Belang van Limburg)

THES Sport verloor vrijdagavond een oefenwedstrijd tegen Lommel SK met 1-2. Hét hoogtepunt van de avond was de treffer van THES-speler Tim Jeunen. Bij een 0-2 achterstand trapte hij een voorzet van Van Aerschot met een heerlijke omhaal voorbij Lommel-doelman Coucke. [naar artikel]

20. Thes verliest in eigen huis van Antwerp B en blijft steken op negende stek (14/04/2023 - Het Belang van Limburg)

THES verloor vrijdag voor eigen supporters met 1-2 van Antwerp B. Spruyt bracht THES nog op voorsprong, maar voor de rust boog Antwerp die nog om via doelpunten van Aziz en Legein. In de tweede helft kon THES zijn overwicht niet omzetten in doelpunten. [naar artikel]

21. Tongeren past GAS-reglement aan (30/04/2021 - Het Belang van Limburg)

De gemeenteraad van 26 april ll. keurde de aanpassingen in het GAS-reglement goed. Het aangepaste reglement treed in werking op 1 mei 2021. [naar artikel]

22. THES vangt bot na klacht tegen Patro na omstreden wissel, maar gaat in beroep (07/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Eerstenationaler THES Sport heeft donderdag bot gevangen in een tweede zitting bij de voetbalbond. Daar werd de klacht tegen Patro, omdat invaller Davy Brouwers in de derby niet op het wedstrijdblad stond, behandeld. De voetbalbond beslist dat de uitslag (1-1) behouden blijft, Patro krijgt wel een geldboete. THES gaat in beroep. [naar artikel]

23. Waarom THES-coach goaltjesdief ondanks scoringsprobleem niet in kern opneemt (24/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Terugknokken. Dat is wat THES zaterdag (19.30u) moet doen tegen Knokke. De Looienaars zakten na 3 op 21 terug naar plaats veertien. [naar artikel]

24. THES opent competitie met een gelijkspel: “Ontgoocheld in het resultaat” (30/08/2019 - Het Belang van Limburg)

THES kwam op de eerste speeldag van de competitie niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Dessel. De Looienaars kwamen in de eerste helft 0-1 achter na een lichte vrijschop en ontsnapten vlak voor de rust aan de 0-2, Vanaken zorgde op het uur vanop de stip voor de verdiende gelijkmaker. THES eiste daarna de bal op en kreeg enkele kansjes, maar scoren lukte niet meer. [naar artikel]

25. RC Mechelen ligt uit beker van België na 2-0-verlies op Thes: “We waren niet top” (10/09/2023 - Het Belang van Limburg)

RC Mechelen ligt uit de Beker van België. Het is mooi geweest voor het team van Greg Vanderidt, maar tegen Thes Sport zat er te weinig in voor de oudste club van Mechelen. “Om tegen Thes te winnen moet je top zijn en dat waren we deze wedstrijd zeker niet”, aldus de T1 van Racing. Woensdag herpakken tegen City Pirates? [naar artikel]