De immer enthousiaste, IJslandse blondine Dagny Ros Asmundsdottir - je kent ze misschien uit De slimste mens - bezingt haar roots in een prachtig kookboek: Easy Nordic. Gratis inbegrepen: een warme oproep om wat minder te stressen en wat meer te genieten in de keuken. [naar artikel]
Ooit begon Jelle Beeckman te koken als uitlaatklep tijdens het studeren. Nu kan hij zich een leven zonder niet meer voorstellen. “Ik kook gewoon waar ik goesting in heb, met goeie producten. Plezier hebben in de keuken is voor mij het belangrijkste. Mijn tweede boek heet ‘Goei eten’, wat zoveel betekent als comfortfood, met grote kommen en grote schalen op tafel.” Pure fun tussen de potten en pannen: maak kennis met The Messy Chef. [naar artikel]
Jelle Beeckman, die ook bekend is als “The Messy Chef”, voert actie om ervoor te zorgen dat de brooddozen van kinderen op school gevuld zijn met een gezonde lunch. Beeckman is naast kok ook al lang maatschappelijk werker op scholen en ziet schrijnende toestanden. In "Goeiemorgen Morgen!" op Radio 2 vertelt hij over het probleem en zijn engagement. "Kinderen doen alles om niet te moeten zeggen dat de brooddoos leeg is." [naar artikel]
Opvallende look voor Christoff in de Cooke & Verhulst Show vanavond: strak in het pak en een zonnebril die niet van zijn neus week. Hij liet een week geleden zijn wenkbrauwen liften en daar hield hij nogal in het oog springende plakkers aan over. Toch steekt Christoff het niet onder stoelen of banken dat hij weleens een plastische ingreep ondergaat. “Er zullen altijd mensen zijn die commentaar hebben, maar ik doe dit voor mezelf. We leven in maatschappij waar alles kan tegenwoordig, dus waarom niet, denk ik dan?” [naar artikel]
Je kent ongetwijfeld de #messybun wel, hét kapsel bij uitstek voor een gehaaste ochtend. De reddende engel wanneer je nog vijf minuutjes wil snoozen maar een half uur later uit bed rolt. De #manbun is intussen ook een trend die niet meer weg te slaan is uit ons dagelijkse leven. Hij werd populair dankzij […] Het bericht Messy bun & man bun: steek je haar op in stijl! verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Meghan Markle werd op haar laatste paar officiële uitstappen niet langer gespot met haar gewoonlijke messy bun, maar met een strakke dot. Heeft... [naar artikel]
Nóg maar eens een kookboek? Ja, maar deze keer zonder goeroetips voor een gezonder leven. “Lekker normaal en abnormaal lekker”, zegt auteur Jelle Beeckman over zijn gerechten in The Messy Chef. [naar artikel]
Deze zomer gaan we op zoek naar de favoriete seizoensgerechten van acht Belgische foodbloggers. Zoet, hartig of gewoon verfrissend tijdens de hete temperaturen, het kan allemaal. Vandaag is Jelle Beeckman alias The Messy Chef aan de beurt en die schotelt gnocchi met tomaat, venkel, chorizo en armeluisparmezaan voor. [naar artikel]
The Messy Chef (aka Jelle Beeckman) is liefhebber van ‘goei’ eten, en da’s nog wat anders dan gewoon maar goed. “Goei eten biedt je honderd procent comfort zonder schuldgevoel. Een lach en heel misschien een broeksknoopje dat openstaat.” Aanvallen maar? [naar artikel]
“Een beter excuus dan Het moet maar zo goed niet zijn is er niet om nog eens op te scheppen”, vindt Messy Chef Jelle Beeckman. En dus bedacht hij voor z’n derde kookboek nog eens 60 recepten die erom smeken om nog eens bij te vullen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.