De Morgen

Pedersen bezorgt Gent derde thuiszege op rij

29/03/2019 - 16:29
"Nicklas Pedersen voelt zich goed bij AA Gent. Hij bezorgde zijn team tegen Bergen de zege en zit na zes wedstrijden aan drie doelpunten."

1. Pedersen bezorgt Gent derde thuiszege op rij (29/03/2019 - De Morgen)

Nicklas Pedersen voelt zich goed bij AA Gent. Hij bezorgde zijn team tegen Bergen de zege en zit na zes wedstrijden aan drie doelpunten. [naar artikel]

2. Tsjakvetadze bezorgt AA Gent eerste thuiszege sinds eind augustus (26/10/2018 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft ook zijn tweede match onder zijn nieuwe trainer Jess Thorup gewonnen. De Buffalo’s haalden het vrijdagavond op de openingsmatch van Speeldag 12 in de Jupiler Pro League met 2-1 van Charleroi. De thuisploeg voetbalde héél wat kansen bij elkaar, Giorgi Tsjakvetadze was de enige die twee keer kon scoren. Door deze zege wipt AA Gent voorlopig één puntje over Standard naar de vijfde plaats. De Rouches ontvangen zondag leider Racing Genk. Voor AA Gent is het de eerste thuiszege sinds 26 augustus (tegen Lokeren: 2-1). Nadien werd in de eigen Ghelamco verloren van STVV, Club Brugge en Racing Genk. [naar artikel]

3. Jupiler Pro League – AA Gent pakt tegen Standard derde thuiszege op rij (03/11/2017 - Metro)

AA Gent heeft vrijdagavond de zege op zak gestoken in de openingswedstrijd van de veertiende speeldag van de Jupiler Pro League. De Buffalo’s wonnen met 1-0 van Standard, door een doelpunt van de Oekraïner Roman Yaremchuk. AA Gent startte sterk en Gigot zag na vijf minuten zijn poging door Cavanda van de lijn gehaald worden. […] [naar artikel]

4. Mads Pedersen is de betere van Mathieu van der Poel in sprint en wint voor de tweede keer Gent-Wevelgem, Jordi Meeus knap derde (24/03/2024 - Sporza)

[naar artikel]

5. Trossard bezorgt Brighton eerste thuiszege met enige goal tegen ontstellend zwak Tottenham (31/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Brighton dankt Leandro Trossard. Met nog maar zijn tweede goal van het seizoen bezorgde onze landgenoot de ‘Seagulls’ een belangrijke driepunter in de degradatiestrijd. Tegen een ontstellend zwak Tottenham werd het 1-0, waardoor Brighton wat uitloopt op het trio Fulham/West Bromwich/Sheffield United. Bij Tottenham zit de mot er stevig in. Alderweireld was haast de enige Spursspeler die een voldoende haalde. [naar artikel]

6. Gecontesteerd doelpunt Amallah bezorgt Rouches eerste thuiszege én leidersplaats (21/08/2021 - Het Belang van Limburg)

7. Barend Winkels bezorgt KVK Wellen in blessuretijd tweede thuiszege op rij (25/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Een dominant Wellen kwam voor de derde keer in vier wedstrijden op achterstand. Een miscommunicatie tussen verdediger en doelman lag aan de basis van de 0-1. Schevenels behoedde Wellen van een dubbele voorsprong, terwijl zijn collega aan de overkant drie doelrijpe Wellense pogingen onschadelijk maakte. Met veel pressing in de tweede helft boog blauw-geel de achterstand om. Op een hoekschop was Winkels in blessuretijd dé te vieren man met zijn winning-goal. [naar artikel]

8. 6 op 6 voor RWDM: Biron bezorgt promovendus eerste thuiszege tegen zwak KV Mechelen (12/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na de uitzege op OHL van vorige week klopte RWDM nu ook KV Mechelen. De Brusselaars hadden genoeg aan een doelpunt van spits Mickaël Biron in de tweede helft. Malinwa blijft achter met 1 op 9. [naar artikel]

9. Pedersen bezorgt Denemarken vierde gouden plak op EK wielrennen (05/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Casper Pedersen heeft voor eigen volk het Europees kampioenschap op de weg voor beloften gewonnen. De Deen toonde zich na 160,8 km de sterkste [naar artikel]