Limburg United kan ruime overwinning van vrijdag niet bevestigen tegen Aalst

30/03/2019 - 22:54
"Na de overtuigende overwinning van vrijdag kreeg Hubo Limburg United zaterdag een koekje van eigen deeg in Aalst. Okapi had vanaf de eerste minuut een antwoord klaar en de Limburgers hadden hier geen reactie op. Bij de rust was de wedstrijd al gespeeld."

1. Limburg United kan ruime overwinning van vrijdag niet bevestigen tegen Aalst (30/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Na de overtuigende overwinning van vrijdag kreeg Hubo Limburg United zaterdag een koekje van eigen deeg in Aalst. Okapi had vanaf de eerste minuut een antwoord klaar en de Limburgers hadden hier geen reactie op. Bij de rust was de wedstrijd al gespeeld. [naar artikel]

2. Limburg United wil bevestigen, Michiels: “Zege tegen Luik, dan voor vierde plaats tegen Aalst” (23/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ploeg in vorm: Limburg United. (Assistent)-coach in de kijker: Kristof Michiels (37). United zette vorige week twee opmerkelijke resultaten neer: thuiswinst tegen Antwerp Giants. En nog straffer: uitzege bij Bergen. En die lijn wil en kan het dit weekend verderzetten: vanavond thuis tegen rode lantaarn Luik, zondag op bezoek bij Okapi Aalst. [naar artikel]

3. Limburg United - Limburg United B 79-65 (16/08/2019 - Het Belang van Limburg)

4. Limburg United trekt naar Kortrijk in Beker van België, Limburg United B ontvangt Bergen (21/09/2021 - Het Belang van Limburg)

In de 1/8ste finales van de Beker van België moet Limburg United naar Kortrijk. Limburg United B krijgt Bergen op bezoek. [naar artikel]

5. Erdogan claimt overwinning, maar oppositie weigert cijfers te bevestigen (16/04/2017 - Knack)

Met 98,4 procent van de stemmen geteld, claimt de Turkse president Recep Tayyip Erdogan de overwinning. Hij feliciteert de leiders van partijen die tijdens referendum campagne voerden voor "ja"-stem met "overwinning". [naar artikel]

6. Officiële cijfers bevestigen overwinning partij Macron (12/06/2017 - Knack)

De officiële resultaten bevestigen de duidelijke overwinning van de partij van president Emmanuel Macron in de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen. La République en Marche en de geallieerde MoDem klokken samen af op 32,32 procent van de stemmen, zo blijkt uit cijfers van het ministerie van Binnenlandse Zaken. [naar artikel]

7. Joe Biden nu ook officieel nieuwe Amerikaanse president: kiesmannen bevestigen zijn overwinning (14/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Joe Biden heeft een belangrijke klip gerond in de procedure naar het Amerikaans presidentschap. Een meerderheid van kiesmannen heeft zijn overwinning in de verkiezing bevestigd. Hij is nu officieel president. “De democratie heeft gezegevierd”, zegt Biden. [naar artikel]

8. Eerste officiële resultaten bevestigen overwinning van partij Servische president Aleksandar Vucic (19/12/2023 - Het Belang van Limburg)

De nationalistische partij van president Aleksandar Vucic heeft de parlementsverkiezingen in Servië gewonnen. Dat heeft de kiescommissie in het land nu ook officieel bevestigd. Uit voorlopige resultaten blijkt volgens die commissie dat de Servische Progressieve Partij (SNS) 46,7 procent van de stemmen haalt. [naar artikel]

9. Limburg United lijdt zware nederlaag na stuntzege van vrijdag (05/05/2019 - Het Belang van Limburg)

Hubo Limburg United heeft Oostende geen tweede keer in één weekend kunnen verrassen. Na een sterk eerste quarter werd United naar de slachtbank verwezen en liep het een zware nederlaag op. Net als alle voorbije back-to-back weekends is het resultaat voor United opnieuw één overwinning en één nederlaag. [naar artikel]

10. Limburg United moet vrijdag thuis winnen van Aalst om belle af te dwingen (19/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Hubo Limburg United leek lange tijd op weg zijn zwarte beest te temmen. Uiteindelijk trok Aalst toch weer aan het langste eind. Vrijdag moeten de Limburgers thuis winnen tegen Ajuinen om nog een belle af te dwingen. Anders is het seizoen gedaan. [naar artikel]