China blokkeert sinds enkele weken de import van zachte kazen als Camembert, Brie en Roquefort. Peking is er niet van overtuigd dat de schimmels in de lekkernijen veilig zijn voor consumptie, maar de Kamer van Koophandel van de EU in China vindt dat geen geldige reden en vraagt om het importverbod te herzien. [naar artikel]
China blokkeert sinds enkele weken de import van zachte kazen als Camembert, Brie en Roquefort. Peking is er niet van overtuigd dat de schimmels in de lekkernijen veilig zijn voor consumptie, maar de Kamer van Koophandel van de EU in China vindt dat geen geldige reden en vraagt om het importverbod te herzien. “Europese kaas […] [naar artikel]
China blokkeert sinds enkele weken de import van zachte kazen als Camembert, Brie en Roquefort. Peking is er niet van overtuigd dat de schimmels in de lekkernijen veilig zijn voor consumptie, maar de Kamer van Koophandel van de EU in China vindt dat geen geldige reden en vraagt om het importverbod te herzien. [naar artikel]
Vegan kaasjes maken: een uitdaging en toch niet moeilijk zo blijkt uit de online workshop van Buikgeluk. Je maakt het gewoon zelf in eigen keuken. Journalist Kizzy deed de test. [naar artikel]
Goed nieuws bij Milcobel. Vanaf komende maandag mogen de kazen die al enkele weken geblokkeerd waren in het bedrijf, na de vaststelling van een listeriabesmetting, weer geleverd worden. Er werd geen listeria gevonden in de kazen die de consument hebben bereikt. [naar artikel]
Wie kiest voor kaas met een laag vetgehalte is niet noodzakelijk beter af dan wie ‘gewone’ kaas koopt. Dat blijkt uit Deens onderzoek. [naar artikel]
Tegenwoordig zitten bedrijven vaak met de handen in het haar om erachter te komen wat millennials willen. Dat is buiten The Great British Cheese Company gerekend, die dé kaas voor millennials maakte. Millennials zijn voor veel bedrijven een belangrijke, maar nog onbekende doelgroep. We zien de gekste producten passeren als poging om in de behoeften […] [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.